Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bezregistrace
    No s kým budou mít ruský děvčata mrňata je mi celkem fuk, no ovšem co by bylo zajimavější je to kde se vyprofilovalo tolik gum co obchází zdejší pokec .... to bylo víc než duševní pohnutí v šestinedělí a tím hrozící plešatost.
    • Prostě se za 9 měsíců narodí špína tátových koulí, nebo nic a zůstanou jen pohlavní nemoci.
      • no na druhé straně ,ač jsou mi Rusi od roku 1968 odporní,přece jen je třeba přiznat,že jejich stanovisko v rasové otázce je správné.. Na rozdíl od USA a na rozdíl od Evropy,kde už je biologický cit degenerovaný.Škoda.

  • Ruské dámy.......?
  • Za komančů se takhle dovádělo o Spratkiádě. Ze státního pracovního lágru obehnaného ostnatým drátem nešlo vypadnout a přivést si z venku partnera, nebýt Slovenska a Jugošky, byli bychom tu za 100 let samí zdegenerovaní bratranci a sestřenice. 
  • Pokud se s nimi ty holky peleší dobrovolně, je to jejich věc. A jestli budou rodit ruso-kolumbijce a ruso-nigerijce, to je jejich věc.
    U nás po r. 1945 naše holky rodily čecho-rusy. Musely. A německy mluvící Českoslovenky nerodily vůbec, protože je "osvoboditelé" us.uložili k smrti. Je známa řada takových případů.
  • Rusky jsou hezké. Je to slovanský národ. Proč ti pisálkové z toho dělají boom. Je mi z nich hanba, z těch pisálků.
    • Slovany kdysi (500 AD)popsal kronikář (Procopius) takto: Mohutní blonďáci s modrýma široko od sebe posazenýma očima a s krásnámi ženami,kvůli kterým panuje mezi nimi krevní msta.Jsou velmi krutí a neobyčejně zaostalí. 

      Soudilo se (ale patrně neoprávněně),že k nám do Boiohema Slované přišli mezi 1. a 6. stoletím pod tlakem Avarů z oblasti kolem Pripjati(přítok Dněpru poblíž Černobylu).Dnes se říká,že někdo přišel ,ale (kelto-germánská )populace tu nahrazena nebyla.

      Podle jiných indicií se kolem 10 tisíc let př.n.l. mezi Kavkazem a Anatolií vytvořila nordická árijská rasa,dnes nazývaná "kavkazoidi",která se odtud rozšířila do Evropy,Indie,Persie a Číny.Typická byla dlouhá plochá lebka,-Coons ji nazývá Corded typ,sekeromlat a svastika.Tento typ byl převažující na Ukrajině a v Rusku do 1.tisíciletí AD. Potom dochází k mísení s asiaty,ale svastika zůstává oblíbeným symbolem Rusů až do čtyřicárých let 20.století.

      Z toho by vyplývalo,že Slované(název vymyslel Bothke se Šafaříkem v 18.století,dříve to byli Vendi a Sclavi)byli odtržená skupina dlouholebých Árijců,později (mezi 15. a 18. stoletím)brachycefalizovaná.Rozdíl mezi germány a slovany je v haplotypu R1a a R1b.((Germáni bývají asociováni s Němci,Německu se i říká Germania,ale lidé tam žijící jsou germano-slovanští míšenci v poměru o něco více germanizujícím než Češi,takže je nelze považovat za typické germány)).Nicméně vzhled žen obou skupin je odlišný,Slovanské ženy mají tvář širší s méně výraznou spodní čelistí,pánev širokou a krátké nohy.Ke ztloustnutí u nich dochází dříve. 

      .

        

    • "Máš pravdu předsedo, máš pravdu".😉

      Proč by se rusačka nemohla pelešit s příslušníkem jiného národa. 

      Máte pravdu není to žádná hamba, ale přínos. Aspoň se tím částečně rozředí vzpupnost rusácké krve a nepřízpusobivost vychodostepních nájezdníků zbytku civilizovaného světa, že ano.

      "Jedna věc je, když jsou stejné rasy, ale úplně něco jiného je, když ti dva jsou jiné rasy. Musíme rodit naše děti," prohlásila Pletněvová.    Už jenom citát tohoto žvástu hovoří za vše. Nebo se snad "vládce" Kremlu - komoušskřet putin obává o "čistotu ruské krve"? Takový tady už taky jeden byl, co chtěl zachovat čistotu rasy - nějaký Adolf. Ale ono jaký je vlastně rozdíl mezi komoušem a nacistou, že ano - žádný. 

      • Rusové v té věci došli dál než Adolf-dnes má každý Rus doklad o svém genetickém původu,za Adolfa to byl jen Ahnenpass,který se zabýval jen rasou=fenotypem.Nicméně Židé v Izraeli mají na toto celé ministerstvo pod dohledem ortodoxních rabínů.A rasové povýšenectví nebylo vytknuto Rusku, ale OSN přijala v té věci rezoluci proti státu Izrael . 

        Osobně si myslím,že pravda je kdesi uprostřed a genetika má významnější místo,než se obecně soudí .Rozhodně tyto věci nemohou být ponechány náhodě.Opravdu vážné problémy jsou s tím v Izraeli,kde časté příbuzenské sňatky vedly k vyštěpení homozygotů,takže Izraelské nemocnice mají mimořádné množství recesivně dědičných chorob,které se jinde nevyskytují.

        Ignorovat problém biologické inkompatibility znamená zakládat na neřešitelné osobní tragédie.

  • Kristepane, proč se z toho dělá taková aféra? Tohle bylo, je a bude při každém mistrovství světa v čemkoliv. Prostě přijede hromada nadržených cizinců, tak domorodky šukají jak divé. Proč by to zrovna v Rusku mělo být jinak?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit