Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Gazdík si plete pojmy s průjmy. Nákup letadel CASA pokud bylo rozhodnuto třeba celou vládou, zde není podstatné !!! Skutková podstata trestného činu spočívá v tom, že "NEBYLO VYHLÁŠENO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ" !!! což ukládá zákon. A vyhlásit a provést toto výběrové řízení bylo povinností tehdejší ministryně národní obrany paní Vlasty Parkanové !!! Ta patrně předložila vládě rovnou návrh na nákup "nelétavých" letadel CASA, což jí patrně mohl "nabulíkovat" nějaký ten generál, či plukovník ( máme jich takřka více, než bojových vojáků ), a podezření , že jí to nakukal za úplatek jistě není nemožné. No a ministryně obrany s vojenskou kvalifikací úspěšné střelby z dětské špuntovky na to naletěla, protože nerozuměla ničemu, anebo byla srozuměna s tímto podvodem a nikdo nevíme ( zatím ) zda také nedostala svůj podíl. Jistě, není to ještě prokázáno, ale proč asi policie žádá o její vydání ??? Jen tak pro nic za nic určitě ne. A pan Gazdík hodlá vydávat korupčníky z řad ČSSD, ale není ochoten vydávat korupčníky z řad ODS a TOP 09, toť vše !!! A proto je tak pohoršen !!! Prostě ano, ano, padni, komu padni, ale na vás néééééééééééé !!! že, pane Gazdíku !!!
  • Teď si počkám, jak rychle a aktivně bude paní Němcová a celá poslanecká sněmovna vydávat zpěvačku Parkanovou. Pro pomateného Gazdíka, který rozumí všemu a ke vešemu se vyjadřuje jak na běžícím pásu, bych chtěl říci, že ačkoliv rozhodnutí o nákupu letadel Casa bylo sice kolektivní rozhodnutí vlády, tak úplatky jdou vždy do kapsy jen některých politiků, kteří v tom jsou zainteresováni !!! Jestli Policie žádá o její vydání ke tr. stíhání, tak musí mít k jejímu obvinění zřejmě již důkazy!!! Takže neschovávej tu čarodejnici za celou vládu. Apropó Topolánkova vlády by měla být vydána k trestnímu stíhání "án bolk" celá!!!
  • Gazdík, jako výsadek ODS v TOP09, bude bojovat o každého zloděje z těchto stran.Jen
    bych rád upozornil nové strany, že ODS se pokusí o výsadek do těchto stran. VVéčka tento
    výsadek připravil o vládní křesla.LIDEM je čistě ODS sebranka!
  • Co to Gazdik mele,proč by vydání Parkanové mělo být nesmyslné.Na všechny stejný metr,co nevidět jich půjde více
    • I na Gazdíka přijde a jeho kamarády!!
    • Zcela souhlasím. Parkanka to schválila a podepsala tak je zodpovědná. Už dávno se psalo tak jako Pandury tak i letadla byla dvakrát tak drahá než je nakupovali jiné země. Tedy: Gazdíku,neboj, na každého dojde. Legrace bude že budeme mít parlament a vládu složenou z kriminálníků. To asi nikdo jiný nemá.
  • TOP 09 je proti korupční.Ale jakmile se jedná o jejich členku,zásadovost je hned pryč
  • Tento balík ze Suché Lozi se stal poslancem jako Mr.Bean ředitelem galerie,i když byl jen hlídačem ve skvělém filmu... Ten film byl parodií,ale toto kuliočko je realitou. *3*
    • Pravda, pravda.
  • ...a už křičí, když se totýká jeho spolustraničky - zpěvačky, velké křesťanky.
    Ne podle hesla: "Komu padni tomu padni".

    Jen zavdává možnost předpokládat, že např. "dratovina" je namířená proti opozici a není vše tak jak se povídá. Tím nechci říci, že to tvrdím, že pan drat je jako lilium.
  • Nebojte ono na Topolánkovu vládu dojde a to na všechny. Ale pěkně popořádku
  • Co tam ten Gazdík dělá? Každému je přece jasné, že když policie žádá o vadání tak je Parkanová v problému. Tu ale asi koalice nevydá. Nebo, že by se už blýskalo na lepší časy?
  • Jak se ta zlodějská partaj hned ozve ? Jak rychle umí krýt svého zloděje ? Všecny bez vyjímky pozavírat !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit