Přejít na výpis diskuzí
Ghetta v Česku se rozrůstají, dlouhodobé řešení ale stále chybí
18.10.2015
24 příspěvků
-
Foto - dobře vybraný reprezentant...
-
V případě ,že jsem si vědom, že se o mě stát musí postarat, tak oficiálně nikdy makat nebudu a s houpáním se v sociální síti, drobným čorkováním a práci na černo se mám líp jak poctivý zaměstnanec či živnostník. No a důchod nikdy nebudu mít nižší než pracovník s nejnižším příjmem.Akorát aby nám neubírali domestikovaní migranti.
-
Rozloha a počet lidí na všelijakých sociálkách i na tzv. mrdém.. se sníží, vyváženě zároveň i se snížením těchto dávek, mrdného a jiných neplateb, co jsou běžně a potichu těmto..odpouštěny na rozdíl u lidí od většinové společnosti.. a zvýšením i přenesením tohoto problému na všechny ochranářské "neziskovky" a jiné parazity.. co tento problém uměle udržují s cílem okrádat tak většinovou společnost..případně všem členům takových "neziskovek", kterých je vysemeněno rovněž, stále víc a víc.. tyto lidi přidělit, jako "bonus" přímo k nim domů, do jejich bytů, kuchyní, spíží i ložnic, aby je tito "miláčci", které tak láskyplně chrání, obohacovali přímo každý den v jejich životech dnem i nocí !.. Peníze z většinové společností a i jiná pomoc.. patří těm co si této pomoci s vděkem váží a skutečně ji potřebují s tím, že se podle toho budou tak i chovat a tuto pomoc i této, většinové společnosti vracet . Pokud se to někomu nelíbí, tak může jít tam, kde mu jeho parazitní manýry, vyhrožování, šikanování i terorizování většinové společnosti.. budou trpět, platit a nechají si od něj všechno možné i líbit ! To není v žádném případě rasismus, ale snaha v této věci o vyváženost práv a hlavně povinností.. mezi menšinami a většinovou společností, kterým se tato pozornost, natož stejně tak velká pomoc nedostává ani omylem, na rozdíl od povinností u kterých se na většinové společnosti rozhodně v ničem nešetří, včetně vyhrožování, šikanování a trestání dle zákonů..
-
Kdo chce kam....
Mimochodem, zde píšete jak je u nás krásně a "bohatě":
"Chudobou je ohrožena čtvrtina obyvatel EU, Česko je na tom nejlíp" takže někdo kecá *1*