Přejít na výpis diskuzí
Hašek se 'poklonil sovětským osvoboditelům'. Obklopen Putinovými vlky
4.5.2016 | Tomáš Chalupa
711 příspěvků
-
BTW! Semjon jsi ty sám. Ty jsi ho vytvořil když jsi zkomolil moje jméno simona.
Já jsem hoka a tob+ě to vadí. Takže teplouš jsi jedině ty StBáku malý Ptáku BTW.
ano nedotkla bych se tě ani stometrovým klackem Štítila bych se tě komnunistická špíno.
Podvádíš tu s hlasováním aneb plus a mínus 12 za vteřinu, smrdíš tu celý den každý den.
Komolíš moje jméno. Jsi Ruský agent a podlý zákeřný grázl. Nic víc. -
Až vaše putin parta přestane odpůrcům a odpůrkyním Kremlu krást nicky tak nebude potřeba
tohoto nicku. Já jsem Ta holka. Vadí ti to? Tak se jdi léčit proruský teplouši -
Uslzenej teplouš Semjon Gayínek mi leží u nohou, ale já se ho buzíka tak štítím, že si o něj ani nohy neotřu, i když tak žadoní, jsem jeho PÁN !!!
-
Ty jsi ubožák a gauner proruský grázle.
Já jsem TA holka ne TEn holka Vadí ti to? tak se jdi konečně léčit teplouši.
Prdíš tu za noční vlky. Motorkářské zločince napojené na Putina.
Tvoje věc . ale pak směšně nezatloukej. Jsi Putinovec. Jsi to co podporuješ -
Mám jméno. Simona.
A jen proruští gauneři a teplouši jako jsi ty mají potřebu ho neustále komolit -
Co to tady je, diskuse nebo valna hromada čůůůráku?
-
opravdu nám tehdejší Sovětský svaz vedený nejhorším netvorem všech dob Josefem Stalinem svobodu nepřinesl. Dát totiž někomu svobodu, znamená osvobodit ho od zla, a nechat jej, ať si dělá, co chce.
To se ovšem nestalo, a jednu porobu v podstatě vystřídala v o málo mírnější podobě druhá. Nebo je snad svobodou, když sovětská tajná služba SMĚRŠ unášela bývalé ruské emigranty, nyní ovšem už československé občany z Československa do Sovětského svazu, popravovala je, mučila a věznila v gulazích.
Chování Rusů u nás v roce 1945 popisuje též ministr financí v čs. londýnské vládě Ladislav Feierabend v knize Politické vzpomínky, díl III., kterou vydalo brněnské nakladatelství Atlantis. „Rusové si nic nepřivezli sebou a žijí ze země. Vybíjejí dobytek, hlavně dojnice, a hromadně porážení prasata. Kdyby to tak šlo delší dobu, nebude ani maso, ani mléko, ani hnůj.“
Rusové ukradli Československu miliardový majetek, když demontovali zařízení mnoha desítek továren, které odvezli do Sovětského svazu jako válečnou kořist. Stalin také porušil svůj slib o neuznání mnichovské dohody a obnově Československa v předmnichovských hranicích, když nám uloupil Podkarpatskou Rus.
To byl velký rozdíl proti Američanům, kteří žádné Čechy neunášeli, nemučili a po válce nám posílali masivní pomoc v rámci akce UNRRA. Ta obsahovala potraviny, léky, šaty, nákladní auta, tovární stroje a jiné. Jenom díky této pomoci Čechoslováci neumírali po válce hladem.
Čili je hodně důkazů ve prospěch názoru, že Sovětský svaz nás tenkrát neosvobodil, ale porobil. -
Jake jmeno?
-
To byl dotaz ne hloupa reakce jako ta vase
-
Semjon jsi ty sám StBáku malý ptáku BTW. Ty jsi ho tu vytvořil když jsi zkomolil moje
jméno Simona. Teplouš asi také budeš když ti vadí že jsem hoka.
S tím hlasováním podvádíš moc okatě neschopný ruský agente.
Plus 12 a mínus 12 za vteřinu. Jak nenáááááááááááááááápadné *2* *2* *2* *2* *2* -
Tvioje rusko nám na 40 let vnutilo komunistický totalitní model. Ne USA žvanile
-
Teplomet Semjon Gayínek tady prohrál, tak odešel k císařovně Zitě!!!
-
semjon jsi ty sám BTW. Ty jsi ho vytvořil když jsi zkomolil moje jméno Simona.
Ruský teplouš opravdu budeš když ti vadí že jsem holka.
Ty debazovat nemůžeš chudáku. Jiný než kremelský názor totiž po komunisticku nesneseš.
Táboříš tu nonstop každý den a podvádíš s hlasováním aneb plus a mínus 6 až 12 za vteřinu. Jsi Ruský agent -
nemáte žádné jméno hrubej pytle
-
co se nechal uplatit, jaký překvapení.
-
a už po něm neštěkne ani uhoněná Dáša.
-
Vraťme se k tématu a nezaplevelujme diskusi.Je mě jedno kdo ale hlavně že někdo se jde poklonit padlím.Protože nebýt jich my tu nejsme.
Jedince kteří to nechápou(ani nemůžou neznají a nezažili) si nevšímejte.Nemají k ničemu úctu. -
Sledujte, teplouš Semjon Gayínek se pokouší o debatu, chichichi, už víme jak to dopadne, dyk je to stejnej čůůrák jako Chrchla!!!
WOW !!! -
a všecko tu pojeeebal.
-
až mne dokážete že jsem tu psal něco chválihodného na Kreml. můžete mne tak osočovat a urážet.ale bohužel já tu nic takového nepsal.
jste naprostý ubožák který když už nemá kam tak jen uráží a lže *7*