Přejít na výpis diskuzí
Hašek se 'poklonil sovětským osvoboditelům'. Obklopen Putinovými vlky
4.5.2016 | Tomáš Chalupa
711 příspěvků
-
Teplomet Semjon Gayínek tady prohrál, tak odešel k císařovně Zitě!!!
-
-
Semjon jsi ty sám StBáku malý ptáku BTW. Ty jsi ho tu vytvořil když jsi zkomolil moje
jméno Simona. Teplouš asi také budeš když ti vadí že jsem hoka.
S tím hlasováním podvádíš moc okatě neschopný ruský agente.
Plus 12 a mínus 12 za vteřinu. Jak nenáááááááááááááááápadné *2* *2* *2* *2* *2* -
-
Jake jmeno?
-
-
-
Vážení diskutující, nezlobte se na mě, že jsem tak sprostej ale s prominutím tahle smradlavá kundaá Simona se nedá zapudit jinak, než ještě větší sprostotou než praktikuje ona, ta teplá svině, viď ty hnusná mrdko.
-
-
Já jsem holka a tobě to vadí. Takže teplouš jsi jedině ty sám proruský grázl.
Toto je veřejná debata pro všechny. Ne tvoje soukromá stránku pro olizovače Kremelského zadku jako jsi ty. Ty nikoho zapuzovat ani vyhánět z debat nebudeš.
Na to jsi moc malý komunistický čokl.
Je vidět že se ti stýská po cenzuře a po jediném KSč názoru.
Smiiř se s tím že na svobodné debatě zaznívají i jiné než Kremelské názory nebo vypadni ty totalitní zrůdo -
-
Polib si prdell, ty teplej čurááku Simone, kretééne hermafroditní..hi..hi..hi
-
-
-
Vážení a milí inteligentní lidičky, velice pěkně jste rozebrali toho buzíka Semjona Gayínka, koukám, že zase kope jak chcípající kobyla!!!
YEAH !!! -
-
Semjon si ty sám. ty jsi ho vytvořil když jsi zkomolil moje jméno Simona.
Teplouš také budeš StBáku malý ptáku. Když ti vadí že jsem holka.
Každý si všiml jen tho že tu táboříš nonstop každý den a podvádíš s hlasováním
aneb plus a mínus 7 až 20 za vteřinu.
Jsi Ruský agent a to neokecáš. -
-
Simona je hnusná svííně z redakce Tiscali..hi..hi..hi
-
-
-
Je mi z tohoto "s prominutím státu" špatně. Dnes vzpomínáme výročí konce "zatím" nejstrašnější války. Vedení státu a média tomu nevěnují žádnou pozornost. Aby snad Shapiro nehlásil domů, že ti a ti politici a ta a ta média následovali příkladu Haška a Ruských motorkářů a vzpoměli konce války. Proč tedy visí vlajky ČR. Nebylo by lépe zkombinovat naši vlajku z Tibetské a Ukrajinské na podkladě pruhů a hvězdiček? Pan Kalousek a Bělobrádec vám určitě poradí.
Dále by nám ministr s "modrou knížkou" mohl sdělit, jak je to s vojenskou základnou USA v Brdech. Tomu se snad nedá věřit. Pokud je to reálné, tak je to největší tunel do hlav našich občanů a vlastizrada. Kvůli politice vůči vlastním občanům by měla Americká část vlády ( všichni ) odstoupit. Kdy to bylo na jednání Rady obrany?
Pane Sobotko jak je to s obecným referendem, máte ho už od Shapira POVOLENÉ? Proč se bojíte vlastních občanů více než uprchlíků a nepřízpůsobivých a kdy začněte říkat lidem celou pravdu o tom jak na to co si myslí. -
stránka NV: https://vk.com/nightwolvesmc
V reakci na to že, ruští motorkáři nebyli Poláky vpuštěni do Eu, Chirurg vyzval lidi v Evropě k návštěvě hrobů vojáků z 2.sv.v..
http://www.kp.ru/daily/26524.7/3540933/ -
-
Díky za upozornění, byl jsem tam před chvílí. Organizovali jsme příjezd Nočních vlků na sobotu v Praze a nálada byla skvělá. Večer jdeme na pivko bavit se nad křečemi havlistů. *15*
-
-
Již vzhůru psanci této země,již vzhůru všichni jež hlad zhnět!
Teď duní právo v jícnu temně a výbuch zahřmí naposled.
Od minulosti spějme zpátky,otroci vzhůru k cílům svým!
Již chví se světa základ vratký,my ničím nejsme, buďme vším!
Poslední bitva vzplála,dejme se na pochod! Internacionála je zítřka lidský
rod,poslední bitva vzplála.
dejme se na pochod Internacionála je zítřka lidský rod.Dělníci, též rolníci, bratři, jsme velkou stranou dělnickou
Všem lidem země jenom patří a zaháleči ať již jdou!Dost napásala se naší muky vran,supů hejna kroužící,
rozptýlí den příští jih shluky,věčně plá slunce zářící. Poslední bitva vzplála,dejme se na pochod,Internacionála je zítřka lidský rod,poslední bitva vzplála,
dejme se na pochod! Internacionála je zítřka lepší -
Všichni teploušci jsou stejně ubohoučký jako teplej Semjon Gayínek???
Zřejmě jo, hlavně když jsou na kolenou a rejou držkou v zemi!!!
WOW !!! -
-
každopádně by jsi si to neměl nechat líbit, zažaluj tiscalli že ti Semjon zničil život *3*
-
také mám stejný názor
-
také si to myslím. co jen já, celá ČR to ví
-
-
Čurákůů Simone z redakce Tiscali jsi smradlavý hnusný, teplý prase..hi..hi..hi
-
-
Jediný teplouš na Tiscali jsi ty sám Ivane.
Tobě vadí zdejší holka Simona.
Komolit jméno. Posluž si ruský howno. Na víc nemáš a nikdy mít nebudeš *15* *15* -
-
Jdi do prdeléé, ty smradlavá kundóó Simono hnusná.
-
-
-
Kavárenská propaganda, vzdát čest padlým Rusům amrdolové nechtějí? Aspoň trochu vděku za zachráněné kejháky by to chtělo ! *11*
-
Zván je i místní troll Semjon. Máš jedinečnou možnost se projevit v sobotu na Olšanech. Nejen tady anonymně na diskuzích. *3*