Přejít na výpis diskuzí
Hašek se 'poklonil sovětským osvoboditelům'. Obklopen Putinovými vlky
4.5.2016 | Tomáš Chalupa
711 příspěvků
-
Hašek se zachoval jako slušný člověk na rozdíl od zde vládnoucích lumpů co nás chtějí znepřátelit s Rusem,aby až začnou Němci zabírat Sudety se nás Rusové nezastali.
-
-
Slušný člověk se půjde poklonit třeba sám, rozhodně si sebou nevzmu rozporuplné osoby, které se jdou poklonit v oblečení nevhodném k tomuto aktu. V kožených kalhotech, kabátech s různými nápisy. Němci nic zabírat nebudou jsi poněkud mimo realitu a o politice se mi nezdá, že by jsi byl nějak zdatný.
-
-
Právě ta celá komedie co Merkelová s migranty hraje má za účel zadlužit Česko a Polsko aby pak za dluhy Němci zabrali Sudety a Polákům tu část Polska co do konce války patřila k Říši.Potom by Němci pro Merkelovou jásali.Jsi člověk rozumu mdlého.Proto udělej úkrok stranou.Poud si jen stojíš na vedení tak ti to pomůže.
-
Ano, ale ještě budou zabírat i když podstatnou část strategických mejetků JIŽ MAJÍ. Cizinci rozhodují o vodě, těžbě nerostů, o zaměstnanosti, o tom, že podstatná část možných daní je odváděna v cizině. Rozhodují o jednání naší vlády a jejím o zotročování většiny našich obyvatel. Nakonec o jejich pozdějším nahrazování muslimskými kobylkami.
-
-
Pokud nejsi spokojen, tak něco dělej a zbytečně zde nekecej. Nenech se zotročovat, jdi a kup si od těch cizinců vody a kanalizace, kup si plynárny, máš svobodu a neumíš s ní zacházet a rozhodovat sám o sobě? Nejsi spokojen seber se a jdi bojovat jako voják proti islamizaci Evropy. Ne u mne jsi člověk, který bude brečet a nadávat na vše a všechny, ale sám nic neudělá. Zaloš si stranu a jdi kandidovat do parlamentu, můžeš se stát třeba premiérem nebo Prezidentem. Nefňukej jako malej kluk a raději něco dělej, nebo piješ mléko od maminky?
-
-
" nebo piješ mléko od maminky?"Ty to pijes z krabice?
-
-
-
-
-
Bukvice Simon Smradlavej je čuráák.
-
dokument ruské tv KTV o osvobození Prahy, vč rozhovorů s tehdejšími vojáky
https://vk.com/antimaydan?w=wall-41232698_1096665 -
Teplej Semjon Gayínek už ani ty tapety nedá, je v koncích chudínek na těle i na duši pochroumanej!!!
Na kolena blbče a lízej prach z mých botiček!!! -
-
No co mám krámy
-
-
A si těhotná. Kdo tě naprcal, Šašek z Šapitó nebo Vašek. *15*
-
-
-
a už se hází na rusa bombardování uprchlického tábora.Vzhledem k tomu že celá zem je pod dozorem dronů a satelitů USA.Najednou zase nikdo nic neviděl.Pohádky američanlů začínají být nudné a opakující se!
-
Taky ten kriiipl na Florenci dostal, co si zasloužil. Jo Policie ČR se mění, ale k lepšímu. *5*
-
díky síle Ruska a díky Putinovi osobně si nedovolí USA rozpoutat velkou válku v Evropě, i když by tak rády, vědí totiž, že Rusko k nim dosáhne.
ten hlupák, který tady píše pod podivným nickem nesmysly, by měl vědět, že se dopouští trestného činu nejméně tím, že vyzývá k válce.
Divím, že , že admin neví, že jak jeho nick, tak jeho výblitky jsou výrazně přes čáru. -
-
Oni to vědí, ale když se jim tak hodí.
-
Zákony ČR tu jednoznačně porušuje vaše putin parta.
Veřejně popíráte komunistické zločiny a to je trestný čin blbko.
Vy putinovci napadáte po hitlerovsku sousední země a kradete jim území.
chcete válku a máte ji mít. skončíte v jaderném pekle swině -
Ty blbko ne síle ale protože si jsou vědomi následků,ty tupá proruskozemanovská díro do anusu.
-
-
Ty stará smradlavá kundóó Simono, smrdíš po chcankách..hi..hi..hi
-
-
souhlas
vivat Gagarin
-
-
Ta smradlavá kundáá Simona tu zase prudí. Ty vymrdanče Simone jdi už do prdeléé, kreténee zasranej, špinavej, čurákůů hnusnej.
-
-
Pokud máš potřebu komolit moje jméno simona tak táhni za psychiatrem
proruský teplouši a blbe -
-
Ty hnusná svííně z redakce Tiscali, ty smradlavá kundóó chcípni. Jsi smradlavý teplý prase a smrdíš po chcankách píčóó.
-
-
Já jsem holka a tobě to vadí. Takže teplouš jsi tu jedině ty proruský hňupe.
Nejsem nikým placená. Takže se jdi léčit duševní mrzáku a paranoiku.
To že ty za každým nickem který má jiný než ruský názor vidíš Simonu je tvůj problém
ty duševně nemocný grázle. Tohle je debata pro všechny.
Takže nikoho z ní vyhánět nebudeš. Na to jsi moc malý komunistický čokl. -
-
Jdi do prdeléé krávo zasraná, špinavá. Umej si radši tu tvoji hnusnou kundúú, pííčo hnusná.
-
-
-
-
-
a všecko tu pojeeebal.