Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zeman je čůůrák pokud slušný člověk používá takovej NICK je horší než *12*
    • Vy Putinovci jste falešní jak zádveřice.

Já jsem měla slušný nick. vaše Putin parta ho však pravidelně kradla nebo si dělala až na jedno písmenko stejný,. Jste grázlové. Odpůrce a odpůrkyně Kremlu se snažíte zdiskreditovat, kradete jim jména i nicky, snažíte se za ně vydávat. atd.

Pokud jiné než proruské názory besnesete tak nelezte na svobodnou debatu,. Na ní jiné názory díky BOHU vždy zaznívat budou. Nejsme v totalitním komunistickém státě
      • Já byl lepčí héééč.
      • po prvním slově putinovci jsem přestal číst.Urážky nečtu uráží tu jen primitiv a dle vašich příspěvku a jeho množství myslím vás.
        • Jsi navíc i zbabělec.
          Uveřejnuješ tu proputinovské příspěvky ale pak popíráš že jsi putinovec.
          Absurdní a směšné. Když něco podporuješ tak to jsi.

Já jsem proamerická demokrtatka a nikdy jsem se tím netajila.
          Vy ioslavujete zloděje Putina ale kvičíte že nejste putinovci. Pokrytci jste
          • jste jen primitivní lůza co uráží lidi.nic víc *16*
            • Mám jméno. Simona.
              A jen proruští gauneři a teplouši jako jsi ty mají potřebu ho neustále komolit
            • nemáte žádné jméno hrubej pytle
            • Na hrubý Putinovský pytel hrubá záplata.
              vy Putinovci tu mluvíte sprostě, Putinovec BTW tu podvádí s hlasováním a měsíce komolí moje jméno Simona. Nežádejte slušnost když se chováte jako dobytek
  • http://www.novinky.cz/domaci/402482-vojensky-historik-unikatni-zbrane-si-kvuli-evropske-unii-neznicime.html
  • Zeman je čůůrák pokud jste taková demokratka a fandíte EU tak že vy jste pro příliv uprchlíků? (dotaz kdyby jste to nepoznala)
    • Hezký pokus a pošpinění ale zase vedla.
      Vždy jsem tu psala proti přijímání nelegálních imigrantů.
      Každý si moje příspěvky na toto téma může vyhledat.
      • tak že si protiřečíte?USA přišla s prosíkem za VB aby neopouštěla EU a ta ji chce opustit právě také diky uprchlíkům.Tak že co vlastně milujete?
        • Americkou svobodu - to znamená že si můžete psát co chcete, kreslit co chcete,
          poslouchat co chcete a tak dále.

Značný rozdál oproti ruskému totalitnímu modelu kde jsou kritici Putina napadáni či rovnou vražděni. Kde jsou opziční rádia bez rozhodnutí soudu zavírána. A tak dále
          • americká svoboda- vnucování svejch hodnot do zemí kde o to nestojí?
            • To byl dotaz ne hloupa reakce jako ta vase
            • Tvioje rusko nám na 40 let vnutilo komunistický totalitní model. Ne USA žvanile
  • dnes to odskáče jaké jídlo ?
    vyhlašuji sázky a typy
  • kdo povede protiruské řečí, bude nahlášen

kdo nebude gájínkovat bude nahlášen

kdo řekne cokoliv proti Zemanovi bude obtáhnut Nočními Vlky
  • Hašek je vlastizrádce a patří do kriminálu
    • Chudák Dominik...
    • Tak jako každý havloid!
  • vanhorne
    Co to tady je, diskuse nebo valna hromada čůůůráku?
  • Kdo lže, ten mění nadpisy.
  • Američankasimona alias x je kundáá smradlavá, hnusná.
  • Vstavaj, prokljaťjem zaklejmjonnyj,
    věs' mir golodnych i rabov!
    Kipit naš razum vozmuščjonnyj
    I v smertnyj boj věsti gotov.
    Věs' mir nasilja my razrušim
    do osnovanija, a zatjom
    my naš, my novyj mir postroim, —
    kto byl ničem, tot stanět vsjom.
    • To se jako půjde na pány? Na oligarchy? Na rudou miliardářskou šlechtu? Na lumpy, kteří chtějí vystoupit z EU, aby jim nesebrala nakradené dotace a mohli dál krátit lidem platy o 20 000 měsíčně? Občané by se totiž mohli začít ptát, proč Němec bere 100 000,- měsíčně za to za co Čech dostane 20 000,- Kč

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit