Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nočním vlkům lidé spontánně nabízejí ubytování, ale oni s díky odmítají, nechtějí nikoho urazit!!!
    • a to jsi četl kde?Obecně jsou vnímáni jako odpad společnosti.Též bych je ubytoval.A dle možností jim poděkoval za okupaci v 1968.Asi naporcováním ....
    • vanhorne
      Jeste zije dost Stalinovych pohrobku, kterym se styska po starych casech kdy byli na koni,proto se nabizeji Putinovym gangsters.At maji dedkove a babky jeste nejakou radost nez skoci hrobnikovi na lopatu.
    • Já jsem jim nabídl prasečí chlívek, ale prý je to pro ně moc nóbl.
      • Měl jsi jim nabídnou zpovědnici s Mnsr. Ďukovičem
  • Anketa
    Vadí vám Noční vlci?
    Ano 6%
    Ne 94%
    hlasovalo: 15562 lidí
  • ferda
    Ten národ .který nectí minulost a nepoučil se nemá právo na budoucnost.
  • Simonka je opravdu ubožák co neudrží ani téma.
    • Natož moč!!! A průjem!!!
  • Kontrola!!!
    Ještě tady smrdí teplouš invalidní Semjon Gayínek???
    Jo vidím, dobrý!!!
  • Líbilo se mi jak dostali po tlamě provokatéři co se snažili hanobit vlajku Číny. Jo vyfetla narazili. Čína není Havlstán. *15*
  • Na Dálnici D1 bude v sobotu 7.5.2016 probíhat také jízda Slovanů napříč celou ČR.
    Akce je organizována spontánně facebookovými skupinami na protest proti tomu, že koncem května projede přes území naší země opět vojenská kolona NATO, především USA.

https://www.facebook.com/lupo.anetta/videos/1151474944884963/?__mref=message_bubble

http://www.ceskemiroveforum.com/426587381
  • a jako čůůůrák chcípl.
  • kdyby přijel zločinecká gang Hells angels, to by bylo slávy, ale přijeli jen ruští národovci, kteří za sebou nemají kriminální minulost ani současnost, tak do těch musejí hlupáci všeho druhu šít.
    Mají rádi Putina? my taky.
    • co lžeš zlej trolle, Hells Angels už mají v čechách svou pobočku a žádná sláva se nekoná, je to zločinecká organizace stejně jako Noční Vlci a to že rád hulíš ruské buřty všichni vědí, takže mluv za sebe ne za nás ty sovětská bukvice
      • sicilská mafie ji taky otevře?
        Noční vlci nemají za sebou ani v plánu zločiny, násilí a boj, je to mírová mise. ovšem tio tebe právě tak zlobí, že jsou podstatně lepší než ty.
        • jsi primitiv ty mírová mise *7*
          • od tebe, ubožáku, to skutečně sedí, bav dál.
            • ano já se bavím ty přihřátá jitrnice *15*
  • Aha, tak on už jihočeským hejtmanem není Zimola, ale Hašek? To to kluci socdemácký hrozně dobře utajili. *2* *2* Anebo si nějaké redaktorský elév plete jižní Čechy a jižní Moravu.... ale aby nám potom netvrdil, že Putin je prezident USA a v Rusku vyhraje prezidentské volby Hillary Clinton. *4* *4*

Cituji z textu: Letos se mezi vítači vlků objevila nová osobnost – jihočeský hejtman Michal Hašek. Ihned poté, co se nechal vyfotit v houfu motorkářů a také po boku ruského generálního konzula Budajeva, se na jeho hlavu snesla kritika.
    *2* *2* Ta kritika byla asi za to, že je dvojnásobný hejtman a neoznámil to v tisku a ti z toho mají v hlavě guláš, případně boršč.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší