Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opravdu by bylo dobré, kdyby v našem "demokratickém" státě nebyla větší cenzura jako za komunistů a knihu Bouře se odvážil někdo vydat. Já jsem ji četl a doporučuji, aby se s uvedenými a archivně podloženými fakty seznámila nejširší veřejnost. Možná by se opět naplnilo lidové pořekadlo "chytrému napověz a hloupého kopni".
  • Jo, jo, asi bychom se divili, kdyby se někdy skutečně odtajnila minulost těch našich demokratů a pravdoláskařů. Lid krmí vznosnými řečmi o lásce, demokracii a rovnosti a sami mají x kostlivců ve skříni.
  • Pravda vítězí. Je na čase přejmenovat letiště.
  • Škoda,že tuto knihu neznám,rád bych si jí přečetl.Manipulování v dnešní době je daleko horší než bylo za socializmu,o cenzuře ani nemluvím.Můj život se nějak prolínal na místě,kde se tvořili dějiny tohoto zakomplexovanýho mininároda.To bylo poblíž Václavského nám.,proto jsem tam vše prožil ,okupaci bratrů,Palacha,pendrekový zákon s.Dubčeka.Nadšení tisíce Čechů a Slováků při návštěvě Gagarina apod.Hromadné vstupování karieristů do normalizované KSČ,což byl nejhorší odpad od roku 1945,kdy mnozí konfidenti gestapa se hromadně snažili dostat do KSČ po roce 1948.Toto jsem vše v naší rodině poznal,kdy mi takový člověk likvidoval otce,který se po okupaci v roce 1939 aktivně zúčastnil domácího odboje .Kdy vzdálený příbuzný byl vyhnán Rakušáky z pohraničí,kde žil a vykonával státní službu pro ČSR.O tom se záměrně nepíše.Jedno mi je jasné ,co můžu očekávat od Západu?Jen nezaměstnanost a bídu.Dnes máme výročí bombardování našich měst a průmyslu tzv.nepřáteli dnes tzv.spojenci.Omluvil se nám někdo alespoň za to?O ukradeném a nevráceném majetku tzv.demokratů jsem tady psal několikrát.Záměrně malý stát se musí umět diplomaticky ohánět,aby přežil a prosperoval,což je katastrofa tzv.diplomatů po r.1989.Zatím je to plácání a plácání po zádech jak jsme dobří,ale pro sebe a naše koryta.
    • ano je to vše pravda................už když nemáš nárok zakotvenou na práci a důstojné bydlení je signál.........................jen,že to by musel chtít celý národ
      bohužel ,ten národ asi neexistuje nebo ,ano ?
    • Byla by to delší a poučná debata u pohárku. Nemám Vaše zkušenosti, ale sleduji že to podstatné definovali už moje babičky.
      Nechápu proč se stále opakují stejné chyby, stejné charaktery se cpou ke korytům, stejní lidé na ně doplácí atd....
      Opět si necháme nalhávat buď zprava nebo zleva.
      Pravdu, nebo aspoň něco podobného těžko najít.
      Hlavně mě mrzí že málokdo umí chodit zpříma, stále se něčemu přizpůsobovat, uhýbat, atd.
      A musím přiznat že jsem se taky mnohdy nechal oblbnout.....
      Ivo
    • Dneska s Tebou musím souhlasit. Zářnej případ t.zv. diplomata-Saša Vondra, jeho jediná kvalifikace pro diplomacii i post ministra, nyní šéfa Aeroholdingu je d i s i d e n t !!!
  • Je nutno prezentovat vše v souladu se "současnou pravdou", jinak to nikdo nevydá. Odjakživa se dějiny překrucovali podle režimu. Kdo byl hrdina v době minulé, je dnes gauner a naopak. Páni (soudruzi) učitelé to tak učí a jedinec aby se v tom vyznal co je co a kdo je kdo.
  • ... je nás dost, kteří nemusíme tu knihu číst a víme co je v napsáno ... *3*
  • Pravda nic překvapivého mnozí z nás to uší jak se předci těch dvou za svého života chovali. Nevím pro to skrývají. Pravda se stejně ukáže v peravém světle.
  • Mohu přeložit, naskenovat a rozšířit mezi český lid.
    • Rád bych si to přečetl.
      • Od roho 1998 si nikdo nedovolil položit veřejně otázku jak bylo možno vrátit majetek rodiny Havlů, když byl prokazatelně zabaven dle zákona o kolaboraci s fašisty. Nikdy si nikdo nedovolil oficielně napsat, že Vaclav Havel je notorickej alkoholik. Nikdy nikdo nenapsal, že disidenti ovládali za totáče černej trh s valutama a vládli vexlákům v celé PRAZE. Vytváření aury lásky a pravdy kolem Havlistů, je největší podvod na náš národ. Tito lidé o nás vždy smýšleli jako o lůze a plebsu. Je mi líto všech lidí, kteří mají Havla a Schwanzenberga za své idoly, protože tito dva si to absolutně nezaslouží.
      • Je možno stáhnout na www.ulozto.cz.
        • Za stovku !
  • Běhám po světě několik desítek let. Když jsem slyšel ódy na zásluhy a později nářky nad smrtí V. Havla, tak mi hlavou proběhly verše KHB.
    „Tak to chodí na tom světě, / každou chvíli jinák: / dneska ctí tě za svatého, / zejtra budeš sviňák! // Dnes vám, bozi, vy ubozí! / kadidlo lid pálí; / a zejtra vás jako smetí / v kalužinách válí. // Dělají si nové bohy / dle svého pohodlí, / koho včera oběsili, / k tomu se dnes modlí.“//
    Nemusel jsem dlouho čekat a zákonitost popsaná Havlíčkem se naplnila. Klaus asi má pravdu. Někteří pomýlení to ještě nechápou.
    Přeji všem krásný den.
    • abc
  • Ono totiž není vše tak,jak se našimi pohlaváry prezentuje.On totiž i rok 89 nebyl jen takové cinkání klíči.Havlův fešný kriminál a dělání pomyšlení.Scénář a hlavní herci pro rok 89 se připravoval pět let.Bylo by velice zajímavé zveřejnit všechny aktéry a komu to prospělo.Lid by se velice divil!!! *16*
    • príprava na národ byla dokonalá ,je třeba si projít celý chronolog.vývoj následků až do ted
      spekulací všeho druhu
      tohle komunisti nedelali v takových rozměrech a každý měl základ pro existenci
      system fungoval par spekulantů se připravilo dobře a národ byl síla ,kterou potřebovali

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit