Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pardon, ten váš příspěvek jsem přehlédl. Zkazit se toho dá ještě docela dost, ale to není takový problém. Samozřejmě že nepředpokládám nový začátek poprav, koncentračních táborů atd., navíc je to úžasná protiváha místním konspirátorům a životním propagandistům komunistů, kteří jim nejspíš dali práci, kde skoro nic nemuseli dělat a ještě za to dostat zaplaceno.
    Jenže s podobnou logikou bychom mohli přistupovat k fašistům. Nebo k monarchii. Volí někdo Korunu českou? Moc ne. Všichni radši volí pořád tu samou bandu, protože jim televize říká, že ti budou mít hodně hlasů.
    Takže jo, klidně si komunisty vyzkoušejte, oni pak zruinují ekonomiku svou rozdavačností a svedou to na ostatní.
    Jediný problém dnešní problém politiky a obchodu je neskutečná zkorumpovanost.
  • V navrhuji nové technologie pro dopravu, překládám z/do AJ...a ano, je to do značné míry tajné. Nemám chuť pak na ulici potkávat místní sebranku.
  • A co děláš ty, Aoyagi, můžeš nám říct, nebo je to tajné?
  • Já mám s dovolením svůj flek rád, proč bych dával výpověď? Sice nemam nějak úžasný plat, ale dost volného času.
    A znovu říkám, těch nabídek je dost. Ale chce nějaký čech dělat stěhováka? Prodavače? Né, to je "pod úroveň".
    No jo, za komunistů tu taky byla rozvojová se ekonomika, teď už není moc kam se vyvíjet. Doporučuji použít internet a podívat se na volná místa. Namátkou jsem se podíval na Tesco v Praze - 11 volných míst a to samé tam bylo, když jsem pomáhal známému.
  • Aoyagi , mám zato, že dnes je doba ( tok informaci) a komunisti jsou trochu jiní než v padesátých letech minulého století.Co je takhle vyzkoušet, ať se ukážou.Zkazit se už nic nedá
  • Ano, fikaný volební zákon který přivedli na svět soudruzi z prognosťáku je tam vždy udrží, i když, začnou lidé přemýšlet a přestanou si nadávat ,tak by se to mohlo povést.Ale to se nestane.Aspoň v Čechách ne.
  • To je ještě málo !!! Za kapitalistikých dobyvačných válek zahynulo již přes miliardu lidí a přes dvě miliardy doživotně zmrzačeno. Opravdu, ale opravdu všichni byli zabiti humánně a demokraticky, ty troubo !!!
  • Hahahaha, to jsi mne ale Pišto línej pěkně rozesmál...
  • Já je nikdy nevolil- ani jednu z parlamentních stran
  • Tak dej výpověď a pak jsi jdi sehnat lepší práci. Na jednu nabídku připadá asi 100 uchazečů. Ty nabídky jsou většinou na "agenty s teplou vodou". t.j. otravní pojišťováci, obchodní zástupci, pohůnci energetických společností, podvádějící důvěřivé důchodce, a spousta podvodníků, takových "zaměstnaných" jsem už vyhodil přes padesát. A pokud jde o pracovní agentury, tak není šance - jedině musíš mít známého papaláše, pak ti ji najdou a také musíš "mazat" a pěkně mastně, jinak budeš jen jezdit od agentury k agentuře za své a neseženeš nic. Ty jenom kecáš a neznáš pravdu lháři prolhaný !!! Pak napiš, jak jsi dopadl. Rozesmál jsi mne také, píši to jen pro ostatní čtenáře, aby věděli pravdu a nenaletěli podvodníkům. Stačí ??? Práci jsi bez problénů sehnal za komunistů, ne teď. Neprobudil ses právě a ještě jsi si neuvědomil, že je jiná doba ???
  • bože to sou kecy ... *1*
  • Vrať se do školy , ty cikánskej pitomečku a pak se přijď bavit s dospělými...
  • To si toho monstra p. Havlík všiml dost pozdě. *11* *13*
  • Ty bohatí taky umírají i když mají podstatně větší věkový průměr.Určitě "pracoval" do poslední chvíle.Tak se nedivme,že posouvají odchod do důchodu.
    Ve Švýcarsku zemřel 19. června nejstarší miliardář na světě – Walter Haefner. Oznámeno to ale bylo teprve dnes. Na seznamu nebohatších lidí světa podle verze časopisu Forbes byl 101letý Švýcar na 248. místě.

    Po odchodu Haefnera se stal nejstarším boháčem na světě 97letý americký bankéř David Rockefeller.
  • Samé kecy. Kdo zná pohádku o králi, který poslal vydělat peníze svého syna. Až na potřetí, kdy král hodil peníze do ohně se pro ně syn vrhl. Byly poctivě vydělané. V mnoha románech z první republiky se píše: - chceš pomoci chudému - dej mu práci!
    Souhlasím s tím, že nejdrsnější kapitalisti jsou bývalý synci komunistů. Však je známe. že pane Nečasy!
  • Pavle, souhlas. Proto tolik potřebujeme zákon o státní službě, který bolševici (překábátění i epřekabátění) nebyli schopni za dvacet roků přijmout. Aby byly jasně a přesně stanoveny požadavky na úředníka veřejné správy. A když je splňuje, tak má definitivu a žádný politický činitel si na jeho místo nemůže dosadit svého kamarádíčka.
  • Honzo, říká Ti něco následující?:

    Komunistická strana Československa byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému.
    (Zákon č. 198/1993 Sb. O protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu)


    V období komunistické diktatury bylo podle údajů zveřejněných Úřadem pro dokumentaci a vyšetřování zločinů komunismu:

    * 234 občanů popraveno* 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici* 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.* nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních* okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších* 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů* 300 000 jich bylo perzekuováno v zaměstnání a studiu* 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.
  • Honzo, pokud svá slova myslíš vážně, tak jsi moc chytrosti nepobral. Uvědomuješ si, že hlásáním komunismu porušuješ zákon a pácháš trestný čin? Dr. Horáková byla vrah? Farář Toufar, kterého umučili byl vrah? Wonka, kterého umučili v r. 1988 byl vrah??!!
    Žádný kapitalismus neexistuje.
    KAPITALISTA = KOMUNISTA V PŘEVLEKU.
  • Nikoli, to MY za to můžeme. Proč si stále dokola volíme komunisty v převleku i bez převleku?
  • Ano, za za Protektorátu, kdy vládli socialisti, to byl ordnung, kdo cekl tak šel hned do koncentráku. A rudí socialisti v tom po válce pokračovali. Nikoli tvrdá linie, ta vede do pekel, jak se ukázalo, ale ŘÁD, PRÁVO, SPRAVEDLNOST. A kde tyto tři faktory fungují, tam také funguje společnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit