Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud by stat podporil tzv. ceskou rodinu , tim myslim ceske rodiny ve vystavbe bydleni ,mladych zen na materske , a chlapy od rodin aby meli poradnou vyplatu tak se sem nemusi tahat cizinci a tvrdit ze vymirame. Coz souvisi s tim ze se podporujou nemakacenka at cerny,bily nebo pristehovalce nebo politici kteri takove veci prehlizi. Na co mam byt hrdy v tomto state ,kdyz se podporuje jen vrchnost a netahla. Je jasny ze se pracujici stredni trida bouri , ceny jako v Nemecku platy jako v Rusku a politiků jak v Americe a nevime komu by jsme uz lezli do pr.....
    Makam rukama od patnacti pres tricet let a jsem hodne nastvanej kdyz tahnem na odpoledni do prace a vidim jak si neprizpusobivy jdou pro nemale podpory a pak maji zase 30 dni volna. Do toho ve zpravach kolik milionu a miliard nas bude stát vypomoc cizim statum a pristehovalcum.
    Neni to rasismus,fašismus, nebo odpor co citim ,to vubec ne ale prani zachovat si česky stát s ceskou spokojenou rodinou ktera se neboji toho co prijde druhy den.


    Jdu si poslechnout Karla Kryla nebo Daniela Landu, tam nachazim v nekterych textech to co citim.
  • Oznacit p. Konvicku jako fasistu muze jen nekdo, kdo ho poradne neslysel mluvit.
    Islam je nebezpeci pro nasi civilizaci, krestanskou, zidovskou i ateistickou.
    Pry ta vsechna nasili nejsou dana islamem. Tak cim tedy - DNA?
  • Ten nadpis je ubohý. Konvička je naopak antifašista.
  • Tak to je pěkná blbost, co jste napsal. Islám je jasnou ukázkou náboženského fašismu. Stačí si jen přečíst Korán a přidat k tomu hadísy. Korán označuje židy jako největší nepřátele muslimů a samozřejmě že jsou zde označeni za ty, které Alláh proměnil v opice a prasata. Korán přikazuje, aby muslimové byli laskavi mezi sebou, ale aby byli krutí vůči nemuslimům - to je fašistická idea jako Brno.
    Pak tu máme hadísy a s nimi výzvy k zabíjení židů, vytlačování židů, křesťanů na okraj silnice. Výzvy ke každému muslimovi, aby se stal součástí invaze, jinak umře jako pokrytec.
  • Tak Simonka si udělala kurs Čínského jazyka? Za 1, samozřejmě! Přečte to vůbec po sobě?
    Já jsem z toho jelen, ale dám to přečíst mému čínskému známému.
    (Ale muselo ji to dát fušku, jen si představte těch čáreček...)
  • Nevím, jaký je názor veřejnosti v Polsku? Ortodoxní katolická země...No, uvidíme. Třeba dostanou výjimku.
  • Některé zde popsané symptomy chování mi připomínají část obyvatelstva tohoto tzv. suverénního státu.
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/374946-bicuji-i-kousou-islamsky-stat-nasadil-zenske-mravnostni-uderky.html
  • dearputin.com
  • Ano, zajímavý článek, protože i já osobně mám s tímto srandovním až hloupým nálepkováním značné zkušenosti zde na Tiscali. Z toho důvodu jsem si před časem "rozšířil" svůj původní (letitý) nick - o daný termín s otazníkem. Díky opakovanému osočování a urážkám zdejších "intelYgentů" tj. pisatelů - těch malomyslných až hloupých, co moc nepoužívají vlastní mozek.
    Nic proti jejich (i hloupému) názoru, ale když je někdo neználek a navíc skoro blbeček, tak ať se ve svém zájmu nezaplétá do diskuze, ze které se posléze neumí vyplést a jeho argumenty končí většinou jen urážkami a nadávkami. Je to hlavně pro zasmání nebo spíše k pláči, protože různí "myslitelé" zde vůbec neví, o čem žvatlají (popř. kvokají) !
    U starších je to na zamyšlení nad jejich intelektem, u těch mladých byla zjevně zanedbána jejich výchova a konkrétně mužská část by nepochybně potřebovala tzv. povinnou vojenskou službu, aby je tam trochu vycepovali a naučili respektu, elementární slušnosti či disciplíně. Tohle mnozí nutně potřebují "doučit" - tzv. jako sůl.
    No, to je ale zase "fašismus", co ?!
  • Smysl článku? Jenom zaprudit.. Mnohem zajímavější je autor sám, jistej Ondřej Fér, to je, panečku, božan, mrkni na jeho "internetovou" kariéru a (ne)vzdělání a budeš mít jasno hned. Nakonec ho vždycky vodevšad vyhnali, nebo utek´sám.. *3*
  • Ano !
  • A tohle přesně byla dekolonizace. Umožnila nezávislost zemím, které na to nebyly připraveny, protože neměly dost lidí schopných řídit stát. Výsledkem pak nutně musel být chaos. Markantně se to ukázalo například v roce 1975 v Angole, kdy po vyhlášení nezávislosti odešlo ze země na milion Portugalců, v zemi vypukla občanská válka, která vzala život desetitisícům lidí, a nový stát se bez kvalifikovaných lidí málem zhroutil.
  • Dekolonizace, jeden z nejhorších levicových zločinů lidstva

    V mnoha zemích tzv. třetího světa to vypadá strašně, rasové, kmenové nebo náboženské války, statisíce mrtvých lidí, hladomory, obrovská bída. Viníkem této hrůzy jsou stoupenci tzv. politické korektnosti, mezi nimi hlavně komunisté, kteří neustále viní Západ z všech možných chyb a vymysleli si tzv. právo národů na sebeurčení. Ve skutečnosti však Těm, kterým chtěli pomoci, hrozně ublížili a na svém kontě mají miliony mrtvých. Pravdou je, že domorodci by měli Evropanům za kolonizaci spíše trvale děkovat.

    Britský ministr vnitra v Churchillově válečném kabinetu labourista Herbert Stanley Morrison řekl v souvislosti s dekolonizací moudrá slova. „Je to jako dát desetiletému dítěti klíče od domu, pistoli a číslo bankovního konta.“ Já dodávám, že dekolonizace zemí Afriky a Asie je to samé, jako uplatnit právo na sebeurčení v dětském domově. Ty konce si umí představit každý rozumný člověk. Chovanci v lepším případě vyženou, v horším zabijí vychovatele, rozkradou, co se dá, dům zdevastují, a pak se rozutečou po okolí, které začnou teorizovat.
  • Sečteno podčrtnuto...Takže vlastně za ty všechny prasárny, podrazy, zrady na občanech i zemi, neoprávněné diskriminaci ba přímo šikanování většiny občanů, různými "menšinami" i "státem" co dělá vše proto, aby vlastním lidem, naházel co nejvíce klacků pod nohy a stále více a více jim ztrpčoval jejich životy,..vlastně může "kacíř, fašista a rebel" občan !!!.. Ten totiž ze samé "nudy", protože už mu z toho všeho rupají nervy..,"drze" požaduje nějaké změny od těch co právě tohle mají za povinnost, ale protože to nedělají, či spíše jen pro sebe samotné.. chce tedy sám něco udělat.. a proto je "takové" potřeba obvinit, jako "hlavní viníky" všeho a všech..,zadupat, pozurážet a zničit.! Co z toho, že kdyby bylo vše, jak má být, tak by si ti lidé zcela jistě našli určitě jiný a příjemnější způsob, jak trávit svůj čas a tihle "fašisté"by normálně neměli šanci nikoho oslovit, protože by to ani nebylo třeba...Největší nepřítel jsou totiž právě ti samotní "politici a stát" co jde proti vlastním lidím, jejich vůli i proti zájmům vlastní země, která jim byla předky daná ke správě.. Jedno staroslovanské kázání psané ještě Bukvicí říká...Nechtějte války s Bohy !..Budete jich mít dost i s vlastními lidmi ! ..Asi už v té době moc dobře věděli svoje o vlastních "politicích" co žili v "nečisti", drze, jako "polní plev" a chovali se jako "grabítěli" - zloději a bandité.. k vlastním lidem..a hlavně ve svůj "politicky korektní" prospěch a i za cenu zrady pro zájmy "jiných knížat"..Je dobré si přečíst v těchto "našich bájích", jak takoví.. pak často i dopadli ! ...pálení nad ohněm zavěšení hlavou dolů, či k přiznání se k něčemu..zas nohama k ohni, "defenestrace" z věží i různé "odsuny zrádců", včetně ji jejich rodů.., byla totiž "naše tradiční, slovanská praxe" už i v té době !!! Dokonce existuje i staroslovanský pojem na "znovuosvobození", které se naposled cca významově použilo ve 2sv.. je to ASSA... totální válka s cílem sebepřežití rasy i s následným potrestáním viníků a pokořením jejich národů i získání nových držav i občin a podřízení se jedinému vedení.., trvající pak často desítky let ! Je to velmi poučné, znát původ, směr i dějiny vlastních předků a rasy !!!, Dává to poučení,návod, sílu i naději pro dnešek..
  • Články o potenciálním (ne)bezpečí z islámu v ČR jsou zcela nesmyslné, mělo by nás děsit už jen to, že budou třeba v Německu, nebo Rakousku . Nevšiml jsem si, že na našich hranicích stojí pohraničníci se psy ( v té pozitivní alternaci) , nebo ano ? Hordy imigrantů se k nám můžou dostat právě tak snadno a rychle, jak je možné cestovat ze státu do státu , tedy zcela bez problémů a do 24h . Druhá otázka je , že my ani dostatek vojáků k takovému účelu prostě nemáme, takže je to momentálně prostě neřešitelné .
  • Celé je to hrozně smutné. Doufejme, že někdy v hypotetické a nikoli nereálné budoucnosti nebude poslední myšlenka autora, že se tragicky mýlil, až ho některý z imigrantů křísne jen tak na ulici přes hlavu baseballkou .
  • Nepochopil jsem smysl tohoto článku... A islám v Česku nechci... *14*
  • Přesně tak to vidím i já. Pokud někdo neustále přilévá oheň do rasové nesnášenlivosti xenofóbii, tak to jsou právě média. Ale samozřejmě to dělají tak, aby to vypadalo jako že proti tomu bojují.
  • Lol, pristehovalci nemakaj a berou nam praci, zatimco na ceske deti musime sbirat vicka. *1*

    Je fakt vtipny cist co je to islam od nekoho, kdo byl nejdal v Tatrach. Pripominas mi Borata, kdyz zjistil, ze bydli u Zidu. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit