Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepochopil jsem smysl tohoto článku... A islám v Česku nechci... *14*
    • Smysl článku? Jenom zaprudit.. Mnohem zajímavější je autor sám, jistej Ondřej Fér, to je, panečku, božan, mrkni na jeho "internetovou" kariéru a (ne)vzdělání a budeš mít jasno hned. Nakonec ho vždycky vodevšad vyhnali, nebo utek´sám.. *3*
  • Pokud ještě nedochází sluníčkářům a jim podobným co to je islám a že se sem snaží dostat bojovníci, kteří nás později zabijí, tak to je dost smutné. Žádný fašizmus zde nenastupuje, je to pud sebezáchovy. Vždyť sami muslimové a nájezdníci sami již říkají proč se sem chtějí dostat a sluníčkáři jsou stále hluší a slepý! Novodobý nájezdníci sem jdou pouze s tím důvodem nás zničit! Poslanci včetně bruselu jsou slepí a hluchý! Nebo mají dobře zaplaceno!
    Tady se rozdává z našich daní miliony a pro naše postižené a nemocné nejsou peníze !!!!!!!
    • Lol, pristehovalci nemakaj a berou nam praci, zatimco na ceske deti musime sbirat vicka. *1*

      Je fakt vtipny cist co je to islam od nekoho, kdo byl nejdal v Tatrach. Pripominas mi Borata, kdyz zjistil, ze bydli u Zidu. *1*
  • Tak jestli jsem podle autora článku fašista nebo nebezpečný tím, že volám po upgradu demokracie, které dle mého názoru potřebuje povýšit na jinou úroveň a je potřeba omezit moc zastupitelů a zvýšit možnosti občanů, tak v tom nejsem sám.
    Co říká autor na toto? To je přesně to, co já schvaluji, ale autor článku to považuje za nebezpečný jev. Takže jestli to parlament schválí, tak pane autore budete muset dát trestní oznámení pro podezření z fašismu (nebo jak to nazvete) na celou vládu a parlament.

    PRAHA Celostátní referendum by se v budoucnu mělo vyhlásit, pokud o jeho vypsání v petici požádá alespoň čtvrt milionu lidí. Vyplývá to z návrhu ústavního zákona, který na pondělním jednání schválila vláda. Novinářům to sdělil ministr pro lidská práva a legislativu Jiří Dienstbier (ČSSD).
    Vůle občanů vyjádřená v referendu je do jisté míry závazná i pro Parlament. „Nelze donutit Parlament, aby nějaký zákon schválil, ale výsledek referenda mu brání, aby přijal zákon, který by byl v rozporu s výsledky referenda,“ přiblížil pozici zákonodárců ministr.
    Zdroj: http://www.lidovky.cz/vlada-schvalila-zakon-o-celostatnim-referendu-f4k-/zpravy-domov.aspx?c=A150713_115512_ln_domov_rof
    *1* *1*
  • Sečteno podčrtnuto...Takže vlastně za ty všechny prasárny, podrazy, zrady na občanech i zemi, neoprávněné diskriminaci ba přímo šikanování většiny občanů, různými "menšinami" i "státem" co dělá vše proto, aby vlastním lidem, naházel co nejvíce klacků pod nohy a stále více a více jim ztrpčoval jejich životy,..vlastně může "kacíř, fašista a rebel" občan !!!.. Ten totiž ze samé "nudy", protože už mu z toho všeho rupají nervy..,"drze" požaduje nějaké změny od těch co právě tohle mají za povinnost, ale protože to nedělají, či spíše jen pro sebe samotné.. chce tedy sám něco udělat.. a proto je "takové" potřeba obvinit, jako "hlavní viníky" všeho a všech..,zadupat, pozurážet a zničit.! Co z toho, že kdyby bylo vše, jak má být, tak by si ti lidé zcela jistě našli určitě jiný a příjemnější způsob, jak trávit svůj čas a tihle "fašisté"by normálně neměli šanci nikoho oslovit, protože by to ani nebylo třeba...Největší nepřítel jsou totiž právě ti samotní "politici a stát" co jde proti vlastním lidím, jejich vůli i proti zájmům vlastní země, která jim byla předky daná ke správě.. Jedno staroslovanské kázání psané ještě Bukvicí říká...Nechtějte války s Bohy !..Budete jich mít dost i s vlastními lidmi ! ..Asi už v té době moc dobře věděli svoje o vlastních "politicích" co žili v "nečisti", drze, jako "polní plev" a chovali se jako "grabítěli" - zloději a bandité.. k vlastním lidem..a hlavně ve svůj "politicky korektní" prospěch a i za cenu zrady pro zájmy "jiných knížat"..Je dobré si přečíst v těchto "našich bájích", jak takoví.. pak často i dopadli ! ...pálení nad ohněm zavěšení hlavou dolů, či k přiznání se k něčemu..zas nohama k ohni, "defenestrace" z věží i různé "odsuny zrádců", včetně ji jejich rodů.., byla totiž "naše tradiční, slovanská praxe" už i v té době !!! Dokonce existuje i staroslovanský pojem na "znovuosvobození", které se naposled cca významově použilo ve 2sv.. je to ASSA... totální válka s cílem sebepřežití rasy i s následným potrestáním viníků a pokořením jejich národů i získání nových držav i občin a podřízení se jedinému vedení.., trvající pak často desítky let ! Je to velmi poučné, znát původ, směr i dějiny vlastních předků a rasy !!!, Dává to poučení,návod, sílu i naději pro dnešek..
  • ovčané volí za buřta nebo koblihu, proto je nutné volit KSČM a vrátit zpět demokratický systém jedné strany s vedoucí rolí, strany která moudře a zodpovědně rozhodne za nezodpovědné ovčany co je správné. A bez státního dluhu. MY ZODPOVĚDNÍ OBČANÉ (včetně Tečky) VOLÍME KSČM, VOLÍME DEMOKRACII A PROSPERITU.
    • máš pravdu. Plně s tebou souhlasím. Já také budu volit KSČM poněvadž jsem občan a né ovčan volící za buřta a koblihu. Volím svobodu, demokracii a prosperitu. Zameteme s fašisty a různými Konvičky......
  • Celé je to hrozně smutné. Doufejme, že někdy v hypotetické a nikoli nereálné budoucnosti nebude poslední myšlenka autora, že se tragicky mýlil, až ho některý z imigrantů křísne jen tak na ulici přes hlavu baseballkou .
  • Může mi odpovědná osoba z Tiscali vysvětlit jaká je toto diskuse k napsanému článku? Asi brzy nebude mít cenu tento servr navštěvovat.
    • Dopadne stejně jako Lidové noviny a další.Také se nevyjadřuji zejména ,když naskočí zrušit reakci,ale stupidity hlavně poplatné režimu necenzurujou.
  • Nějak mi uniká smysl tohoto článku.Jak je vidět,TISCALI otisknou kde jaký panflet.Začnu pozvolna přemýšlet o opuštění tohoto provozovatele stránek a e-mailových schránek.Vše pro zisk!účel světí prostředky.Ať je to sebe stupidní náplň článků,hlavně že to něco vynese. *16* *1*
  • Ano, zajímavý článek, protože i já osobně mám s tímto srandovním až hloupým nálepkováním značné zkušenosti zde na Tiscali. Z toho důvodu jsem si před časem "rozšířil" svůj původní (letitý) nick - o daný termín s otazníkem. Díky opakovanému osočování a urážkám zdejších "intelYgentů" tj. pisatelů - těch malomyslných až hloupých, co moc nepoužívají vlastní mozek.
    Nic proti jejich (i hloupému) názoru, ale když je někdo neználek a navíc skoro blbeček, tak ať se ve svém zájmu nezaplétá do diskuze, ze které se posléze neumí vyplést a jeho argumenty končí většinou jen urážkami a nadávkami. Je to hlavně pro zasmání nebo spíše k pláči, protože různí "myslitelé" zde vůbec neví, o čem žvatlají (popř. kvokají) !
    U starších je to na zamyšlení nad jejich intelektem, u těch mladých byla zjevně zanedbána jejich výchova a konkrétně mužská část by nepochybně potřebovala tzv. povinnou vojenskou službu, aby je tam trochu vycepovali a naučili respektu, elementární slušnosti či disciplíně. Tohle mnozí nutně potřebují "doučit" - tzv. jako sůl.
    No, to je ale zase "fašismus", co ?!
    • dearputin.com
  • Články o potenciálním (ne)bezpečí z islámu v ČR jsou zcela nesmyslné, mělo by nás děsit už jen to, že budou třeba v Německu, nebo Rakousku . Nevšiml jsem si, že na našich hranicích stojí pohraničníci se psy ( v té pozitivní alternaci) , nebo ano ? Hordy imigrantů se k nám můžou dostat právě tak snadno a rychle, jak je možné cestovat ze státu do státu , tedy zcela bez problémů a do 24h . Druhá otázka je , že my ani dostatek vojáků k takovému účelu prostě nemáme, takže je to momentálně prostě neřešitelné .
    • Nevím, jaký je názor veřejnosti v Polsku? Ortodoxní katolická země...No, uvidíme. Třeba dostanou výjimku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit