Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, Jancurovi obvykle docela fandim, ale tohle je usmevny...
    Dobre si pamatuji, jak zacinal se svymi busy jezdit Liberec-Praha za 1 Kc. Tenkrat odvracel vsechny vytky, ze pry je to ok a jedna se o konkurencni boj. A podivoval se, ze mu tehdy CSAD hazelo klacky pod nohy, napr. tim, ze ho nechteli (pomerne logicky) nechat jezdit ze sveho autobusoveho naddrazi.
    At uz byl duvod zlevneni CD jakykoliv, tezko uspeje s nejakou zalobou... a pro zakaznika je vysledek konkurencniho boje priznivy - nizsi cena...
  • V každém vagonu jsou dvě stevardky tak se tam ten pořádek dá uhlídat než u ČD kde průvodčí zkontroluje jízdenky a pak se jakou dobu neukáže a prochazí všechny vagony.Tam pořádek neuhlídá..
  • Furt tady čtu, jak mu všichni fandíte a jak to má namachrované a čisté a bla bla. No ja, ale kdopak ty soupravy asi tak zašpinil a potrhal sedačky a tak dále.
    Až bude tento pán provozovat další a další tratě tak pochybuji že tento standart je udržitelný.
    Zvláště pojedou-li s ním údajní fotbalový fandové a je po úsměvů stevardek že!
    • Na tom něco bude...! Taky bych rád věděl, jak se v tomto případě Jančura zachová...
  • ČD nesmí vyhrát - už nikdy. Nikdy by se nikdo neodvážil ČD konkurovat. A to byste pak viděli - drahej bordel.
    • Zprivatizovat!! CD vedeni jsou prizivnici a gauneri nassati na dotace. To se jim to dela byznys! Jasne arogantni monopol!
  • Te zajímavé. Teď v radiu bylo řečeno, že od nového GVD se bude o 5% zdražovat z důvodu vyšší daně od ledna. Tak nevim, kde tady kdo chodí na ty zprávy.
    • no novináři se pořád snaží lidi naštvávat namísto toho aby je uklidňovali a nebyli pořád naštvaní a snáz přijali nutné reformy.... ajkorát se furt divím proč????? Takovou svobodu slova jak mají teď by neměli.... tak proč se nesnaží lidi spíš uklidňovat místo naštvávat....
      Jen se koukněte jak tu vyplulo žluči a naštvaných lidí a bleskově... a zcela bez rozumu????
  • po predlouhych letech monopolu CD se najednou snizuji ceny..myslim ale,ze v dnesni dobe je kazdy ochoten si na trase praha ostrava za komfort priplatit,takze tento krok CD nepomuze!! to by totiz musely zmenit take pristup ke klientum.tzn. cistota, dostatek mista a hlavne zadna zpozdeni!!! stani nekolik hodin v chodbicce vagonu narvaneho k prasknuti,protoze vice jich nebylo pristaveno, zadny jidelni vuz v rychliku, nesrovnalosti v mistenkach atd., to asi u Jancury nehrozi..takze..ja mu fandim a na CD s...!!
    • no víš, máme v Brně zepár nových šalin.... měl bys sem zajet jak vypadají po roce v provozu. Dokud budou mladí čuňata, která všechno smí a nic nemusí ... nebude pořádek nikde. A to by se možná v šalině dalo uhlídat, je kratší ... naproti jedné průvodčí v 6ti vozovém vlaku... stačí zepár chvil a přesednout si do jiného vozu než přijde a je vymalováno. A když spolucestující něco řekne proti řádění, aby se bál o život... bohužel....omu vlaku á uhlídat
  • Pan Jančura neví,že ČD budou od prosince zvyšovat ceny?
  • Neuvěřitelné! Monopol pod tlakem konkurence zlevní a ono se to nikomu nelíbí. *7* *7*
    • Nechápeš proč? Protože ten monopol na sebe prozradil že nás léta tvrdě okrádal! Navíc i za ty svoje dnes levné jízdenky zase natáhne ruku a řekne "státe zaplať, my proděláváme!" Nikomu nevadí, že monopol zlevnil, ale že to udělal až teď a dodneška buď sprostě lhal a kradl ze státní kasy nebo si nabahnil ze státní kasy za minulá léta tolik, že mu dnes nevadí zlevnit hluboko pod rentabilní cenu a zničit tak konkurenci. A pak zase nastoupí monopol a bude krást dál...
    • Pokud by ČD byly na této trati bez dotace, tak by to bylo v pořádku. Ale tekhle to platíme vlastně my.
  • Jasný případ pro Antimonopolní úřad!! Bohužel pokutu Českým drahám zaplatí daňoví poplatníci! Je to s tím státním podnikáním jak u bláznů!
  • To je paráda! Tak stát léta letoucí dotuje z našich daní ČD, protože prý prodělávají, my si klidně platíme drahé jízdenky (a ČD stále prodělávají?!). A teď najednou šíleně zlevní a najednou to je pro ně rentabilní??? Kde to žijeme? Soudně bych poslal (i bývalé) vedení ČD za rozkrádání státní kasy za katr a zabavil bych jim osobní majetek.
    • Souhlas! Vedeni CD jsou gauneri.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit