Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zlevňují, ale jejich lístek se nedá vrátit ani vyměnit. V případě zpoždění nebo větší události nemůžete lístek vrátit a dostat zpátky peníze. Navíc na to předem neupozorňují, jen když se divíte, že lístek je levnější. Jezdili bychom s Regiojetem, problém je, že spoje, které bychom potřebovali, jsou již obsazené. Posílit pondělní ráno a páteční odpoledne ale nejde, to chápeme, s daným počtem souprav to nejde. Držím panu Jančurovi palce, zájem by byl obrovský a osobně mě moc mrzí, že jsem nemohla jeho soupravy využít. Byla jsem se podívat na nádraží v Pardubicích a jsou úžasné, personál na první pohled nadšený a člověk má pocit, že je mu poskytována skutečná služba. Na takovou nejsme zvyklí, vystoupení stevardů před vstupní dveře, na to nemám po 41 letech života v této zemi slov.
  • Takže podle slov řiditele ČD nás vědomně okrádaly na jmenovaných tratích a teď když už to dál nejde tak prohlásily že nebudou své zákazníky okrádat alespoň na jmenovaných tratích. Jinak ale celkově ohlásily zdražení na ostatních tratích. Takže prostě jen hajzlovská politika. myslím si že etické obchodní chování vypadá jinak. takže se chovají stejně jako ČEZ a jiné firmy co se domnívají že stát by tu měl být zejmena pro chránění jejich monopolu. S ohledem jaké má ČD řízení budou vždy jejich vlaky špinavější, posádka méně profesionální . jistě pokud budou jejich lístky levnější budou mít zákazníky. špína nejen ve vlacích ČD nikdy nevadila a asi podle stavu kterou vidím ani nevadí. O prníze jim nejde kdysž dojdou vymáčknou díky svému monopolu nějaké peníze ze státu nebo začnou jejich odborové organizace vydírat stávku však to znáte jak to u nás chodí. Já ale pojedu do Ostravy s Vančurou i když to bude o 15-20% dražší jen pro ten lepší servis a
    bez ohledu že bych zaplatil i víc jen pro fakt že změnu o "moderním cestování s ČD znám spíše z bilborfdů než z reality.
  • Promně zamně,ať jezdí ČD třeba za dvacku,ale ať nechtěj dotace v řádech miliard-vloni mám dojem asi 4mld.
  • Neuvěřitelné! Monopol pod tlakem konkurence zlevní a ono se to nikomu nelíbí. *7* *7*
    • Nechápeš proč? Protože ten monopol na sebe prozradil že nás léta tvrdě okrádal! Navíc i za ty svoje dnes levné jízdenky zase natáhne ruku a řekne "státe zaplať, my proděláváme!" Nikomu nevadí, že monopol zlevnil, ale že to udělal až teď a dodneška buď sprostě lhal a kradl ze státní kasy nebo si nabahnil ze státní kasy za minulá léta tolik, že mu dnes nevadí zlevnit hluboko pod rentabilní cenu a zničit tak konkurenci. A pak zase nastoupí monopol a bude krást dál...
    • Pokud by ČD byly na této trati bez dotace, tak by to bylo v pořádku. Ale tekhle to platíme vlastně my.
  • nechci ČD prostřednictvím daní platit 2 x jednou za lístek a podruhé dotacema a jejich konkurenční boj musejí vyhrát čestně za své , protože každý si má své pivo zaplatit sám
    • Přesně tak. To se to konkuruje s dotacema v zádech.
  • V každém vagonu jsou dvě stevardky tak se tam ten pořádek dá uhlídat než u ČD kde průvodčí zkontroluje jízdenky a pak se jakou dobu neukáže a prochazí všechny vagony.Tam pořádek neuhlídá..
  • Konečně se díky Regio Jet dá jezdit vlakem a ne tím dobytčím způsobem,který nabízí ČD.Jejich slevnění je ukázkou toho ,jak dosud s "čistým štítem" okrádali a sleva bude pouze chvilková,jen populistická!!!!!Podporujme kvalitu a úroveň.
  • To je paráda! Tak stát léta letoucí dotuje z našich daní ČD, protože prý prodělávají, my si klidně platíme drahé jízdenky (a ČD stále prodělávají?!). A teď najednou šíleně zlevní a najednou to je pro ně rentabilní??? Kde to žijeme? Soudně bych poslal (i bývalé) vedení ČD za rozkrádání státní kasy za katr a zabavil bych jim osobní majetek.
    • Souhlas! Vedeni CD jsou gauneri.
  • Te zajímavé. Teď v radiu bylo řečeno, že od nového GVD se bude o 5% zdražovat z důvodu vyšší daně od ledna. Tak nevim, kde tady kdo chodí na ty zprávy.
    • no novináři se pořád snaží lidi naštvávat namísto toho aby je uklidňovali a nebyli pořád naštvaní a snáz přijali nutné reformy.... ajkorát se furt divím proč????? Takovou svobodu slova jak mají teď by neměli.... tak proč se nesnaží lidi spíš uklidňovat místo naštvávat....
      Jen se koukněte jak tu vyplulo žluči a naštvaných lidí a bleskově... a zcela bez rozumu????
  • ČD nesmí vyhrát - už nikdy. Nikdy by se nikdo neodvážil ČD konkurovat. A to byste pak viděli - drahej bordel.
    • Zprivatizovat!! CD vedeni jsou prizivnici a gauneri nassati na dotace. To se jim to dela byznys! Jasne arogantni monopol!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit