Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty co jako! Proč se oháníš poze Nagyovou?
    Současné pohrdání zákony ČR je daleko horší ale policie i justice dělají hluché i slepé.
    Pročpak? Možná proto že elitní policisté chodí s Babišem na kafíčko a proto že
    vláda má pod palcem justici a policii.

    ČSSD nezaplatila exekuci a nic se neděje. Babiš je trvale ve střetu zájmů a nic se neděje.
    Hrad za Zemana nezaplatil exekuci a nic se neděje. Soud rozhodl že by mu vznikla škoda.
    Zajímavé. Jednak Zeman má větší plat než většina občanů a jednak občanů kteří jsou v exekuci se nikdo neptá zda jim vznine škoda. Zaplať nebo ti seberem majetek.

    Vrcholem bylo když policie ČR porušovala zákony a jen přihlížela jak čínští agrsoři mlátí české příznivce Tibetu. I tento zločin byl zameten pod koberec.
  • Několikrát v posledních měsících jsem tady zavítal a napsal svou reakci na nabízená témata.
    Kupodivu, nějaký místní cenzor mne dvakrát "stopnul". Prý za nevhodné příspěvky. Veřejně vyzývám šéfredaktora tiscali zpráv, ať toto prokáže, citací těch mých nevhodných příspěvků.
    Pokud nebude ze strany šéfredaktora žádná reakce na mou veřejnou výzvu, považuji své vyjádření za oprávněné a přiznání chyby ze strany redakce.
    Jednáním redakce jsem byl několikrát omezen ve svobodě projevu, kdy jsem neporušil žádný platný zákon ČR.
  • Běžte už někam s těmi komentáři.Babiš jenom říká to,co si většina lidí myslí a to,že stávající systém je neudržitelný.Copak to nevidíte kolem sebe?Úřad předsednictva vlády má 800 úředníků,min.průmyslu přes 500 uředníků a kolik firem řídí,když průmysl je z 99% soukromý?Jenom pro ilustraci,kde je svět : v Číně postavili za 14 let 22.000 km vysokorychlostních tratí.U nás 18 let řešíme kousek dálnice a Havránkovou.
    • A co dělá Babiš? Přijímá další úředníky, zatěžuje lidi nesmysly (EET...) a slibuje, že bude (pro něho) líp, až bude stát řídit jako (svůj) podnik. Takových "řidičů" už bylo: Mussolini, Hitler, Stalin...
      Třeba v tom Babišlandu až se z ČR stane ČA (Český agrofert) dostane každý ke svačině koblihu, pokud ovšem bude do úmoru makat na majitele podniku.
  • Sekta nesekta, preference a volby řeknou víc. Spousta pindá kvůli EET, já s tím problém nemám.
    Příklad...
    Klempíř č. 1 odvádí daně dle zákona, tudíž dodržuje zákon - je poctivý. Vše zohlední v ceně za zakázku.
    Klempíř č.2 daně neodvádí nebo odvádí míň, protože nepřizná, nedodržuje zákon - je nepoctivý. V ceně za zakázku se tak dostane o 20% níž než poctivý, kterému tak zakázku sebere. Poctivý zapláče, nepoctivý se směje nad hloupostí poctivce a mastí si kapsu dál, zatímco poctivý poplatník přichází o zakázky.
    EET - povinné hlášení jako systémové řešení tento nešvar alespoň narovná a vytvoří stejné nebo podobné podmínky pro oba klempíře z hlediska nákladů na odvody. Ostatní je podružné.
    Pokud někdo říká, že EET je buzerace, protože nedovolí dál podvádět na daních a nebo to o dost víc ztíží, tak je zřejmě sám podvodník, kterému teď někdo přiškrtí kohoutek.
    Je mi jedno co Babiš, ANO a všichni ostatní mají nebo nemají, nebo že buzerace, evidence, diktatutra a kecy kecy. Jde o princip. Pokud se povede prostředí alespoň trošku pročistit, je to jen dobře.
    • A ted realita:
      je zavedeno EET
      Klempíř č. 1 odvádí daně dle zákona....
      Klempíř č. 2 daně teď neodvádí vůbec....

      Kdo vyhrál?
      a) Klempíř č.1
      b) Klempíř č.2
      c) zákazník co to má teď dražší protože klempíř č.1 musí vydělat na 100% spolehlivé online připojení EET+ EET pokladničku + musí teď platit účetní bo už to papírování sám nezvládá nemá na to čas.... A klempíř č.2 zdražil protože i Klempíř č.1 je te´d dražší :D
      • vanhorne
        "A ted realita:"
        Realita je takova, ze Cesko jak kdysi bylo narodem muzikantu se asi stane narodem klempířu.☺
      • To je zavádějící demagogie a je vidět, že tomu vůbec nerozumíš anebo jsi jeden z těch zlodějů a podvodníků.
      • Kdo nechce chápat, nepochopí a vítězí d) jako "demagogie".
        Zloděje bude vždy obhajovat jen zloděj.
        • co nechápeš na tom, že jestli doteď ti někdo udělal zakázku levnějc bez dokladu tak ti to udělá i po zavedení EET nebo co přesně na tom nechápeš?
          • Říká se chytrému napověz, hloupého nakopni. O tebe by si ale jeden okopal boty. Pokud máš problém pochopit psaný text a celý systém EET v širším kontextu, tak je zbytečné psát ti cokoliv dalšího. Ty prostě vidíš jen to, že si někdo bude muset koupit za své pokladnu, tiskárnu, internet a účetního a na základě toho ti zdraží rohlík. Budiž ti přáno.
            • Kde nejsou argumenty přichází kopání do lidí.... Mimoto víš o tom že na tom našem vzoru na balkáně už EET ruší páč to byl fail?
      • A d) je zprávně vyhráva Babiš protože má dokonalý přehled o své konkurenci ve všech oborech *1* *1* *1*
        • Však to je také celý smysl EET= totální průzkum trhu pro Anofert za státní peníze , zjistit které firmy dobře vydělávají a potom je koupit nebo je vytlačit z trhu , případně jim postříkat pole Roundapem aby náhodou něco nevydělali ....o žádné daně tady vůbec nejde , ostatně to dokazuje i ČSÚ který již konstatoval že v porovnání prosinec 2015 a 2016 došlo k nárůstu tržeb o 7-8% po odečtení inflace a vyžších výdajů bude výsledek přinejlepším 0 nebo dokonce - ....
  • Teď jsou všichni chytří... Nejprve bez hlavy a rozmyslu volí a když zjístí, že to byla hloupost, tak nadávají: ovšem ne sobě, ale tomu, co zvolili. Co se to s tebou děje, národe Český ???
  • Stanovy a jejich znění jsou hnutí ANO privátní věc a zbytku světa (včetně premiera a dalších komentátorů) zbytečná starost.
  • Velké X:
    Babiš nemá čistý trestní rejstřík.
    Je to kariérista. 20 let byl u komunistických zločinců. Nyní klade věnce na národní třídě
    a oslavuje Havla. Do novin říká že je proti ksčm protože by mu ukradly majetek.
    To je drzost co. On sám byl u KSČ která nevinným lidem majetky kradla a zlodějně
    říkala znárodnění.

    Zbohatl tak že vytuineloval podnik Petrimex. Slovenský politik který chtěl tu zlodějnu vyšetřit skončil s prostřelenou hlavou. Čapí hnízdo je klasický dotační podvod.

    Jaké výsledky má ANO? Dálnice za ťoka jsou stejné jako za předchozích vlád. Tedy nedostavěné a ve špatném stavu. Vláda s ANO přidala důchodcům pár korun zatímco na nelegální migranty uvolnila miliardy korun.
    • vanhorne
      "Babiš nemá čistý trestní rejstřík."
      Maaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaa, dva soudruzi od STB to dosvedcili.
      Za to jim vekslak slibil, ze jim udeli po noci dlouhych nozu Rad Povidlove Koblihy.
      • má být jako směšné, nebo vtipné? Takový sociální humor, co?
        • nepochopils.. jako vždy sajmon... víme?
    • ty všeználku? Máš pocit že kdyby to tady kočírovala sebranka s ODS , že by bylo líp? Že by jako hlupaňa Nagyová velela kontrarozvědce a čistý Petřík byl jen srandovní figurkou v rukou zlotřilců bratrstva Modré pracky? Hlupý Karel jako ministr by tady legitimně natahal hordy cizokrajných vetřelců a ti by se tady chovali minimálně jak nyní v NDR. A tomu všemu udělal Pan Babiš přítrž. A podstatné: za svoje!
      • No , Hitlerovi se také všichni smáli... je to podobný princip útoku na demokracii jako takovou... U sebranky z ODS jsme aspoň měli možnost volby.. to co říká Anton Hrabiš má rysy totalitního vůdce-.--- a to je špatně...
      • vanhorne
        "A tomu všemu udělal Pan Babiš přítrž"
        A jak to ten ujko z Čapího hnízda dokazal?
  • A to řekl jako kdo? Prostě se snaží se to ukočírovat podle plánu. Kolik bezprizorních parazitů se potuluje sněmovnou. Nejsou nikým řízeni nemají žádnou kontrolu a v podstatě se spojí s k ýmkoliv.Nejhorší je že pořád berou krásné penízky, které stát rýžuje z nás!
    • Parazit znamená něco neprávem využívat.. Takže Čapí hnizdo je v pořádku.. dluhopisy sám sobě a ještě těžko prokazatelné jeho příjmem.. Těžko půjde finanční správa Babišovi po krku, když jim šéfuje sám Babiš.. to by e někomu nemuselo vyplatit...
      • Kydej si co chceš ale komunisti byli, proti vám tzv. demokratům, ZLATÍ.
        • Komunisti byli jen obyčejní zloději a vrazi nic jiného ...
    • A proč si občané ty "bezprizorní parazity" volí?
  • Z kroků EU a této vlády ČR je jasné že s náma bílýma domorodcema se nepočítá.
    Podívejte kolik miliard korun nacpala vláda ČSSD, KDU a ANO nelegálním migrantům,
    neziskovkám které sem migranty usazují. A to v době kdy my sbíráme plastová víčka na
    nemocné české děti.
    Dovoz Ukrajinské levné pracovní síly je jasným vzkazem: žebrácké platy v ČR se zvedat nebudou. Nechcete za ně dělat? Tak místo vás nasadíme Ukrajince.

    Tato vláda rozjela program Islám do škol. Podívejte na školu v Trutnově. Malé děti klečí u lavice s hlavou o zem a napodobují islámské modlení. Jinde zase mají studentky den zahalování. Co to je? Porušení zákona protože ideologie islámu do škol nepatří
  • Myslím, že autor nemá vůbec ponětí co to je sekta, ale skutečnost je taková, že na rozdíl od všech těch zlodějů, odklaněčů z ODS, ČSSD, TOP 09, kteří 27 let jen kradou, tento pán něco dokázal a navzdory, jejich křiku - připomínající podřezávaná podsvinčata - tento člověk - resp. jeho "sekta" - bez problémů vyhraje volby!!!!
    • Každá centralizace je škodlivá a vede nakonec ke ztrátě svobody a zotročení. Základem svobody, demokracie a prosperity je decentralizace, svobodná soutěž, dělba moci.
      Franco, Mussolini, Hitler, Stalin... také něco dokázali...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit