Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jistě, osoby určitého "vyššího" stavu, či poctiví starostové byli také politici, nikoli však členové politických, tj. nátlakových stran/skupin. které stejně zastupují jenom své členy, díky nimž ostatně existují. Osoby bezpartijní, či členové bezvýznamných straniček či hnutí, nemají zastoupení ve vládnoucích strukturách. Pak zřízení není rés publica, ale rés privata. Tak co. Pokud budou politické strany zrušeny a stát budou řídit odborníci, nikoli členové výsadních politických stran, pak se na systému řízení státu nic nemění, leda jen to, že bude vykonáváno odborně, poctivě a nestranně.
  • http://www.pomoczosvetla.sk/news/galakticka-federacia-svetla/
  • on tě podvedl?? jakto tu dopadlo je tvá vina..protože si nekontroloval politiky co dělají jak si měl.....dělají jen to co jim dovolíme !!
  • A co jiného se dá vymýšlet. Když má být program vstřícný lidem. Ono to vychází nastejno. Horší je když přijde k jeho naplňování. To za 20 let neudělal ještě nikdo, že by byl svému programu věrný!
  • Ať kopíruje jakýkoli program, Hlavně když zjedná nápravu všech těch křivd a podrazů za posledních 20 roků.......
  • http://barboraopelkova.blog.cz/1204/salusa-duben-11-2012
  • Ja Ti neodporuji,spis souhlasim...
    Poradim Ti,jed na vikend do Varu,a snad Ti neco dojde zajimaveho!
    Brzo to same ceka Prahu.....
  • Nacionalisto, bývalo zvykem, že muž musel mít bydlení, stálý příjem a teprve pak se oženil a přivedl na svět děti. I když byli také tací, co se množili nekontrolovaně a měli deset nebo dvanáct dětí a žili v bídě. Skutečně naše sociální politika hlavně díky vládě ČSSD podporuje právě to živočišné množení a nikoli kvalitu života, sebevzdělání, práci.
    Pokud jde o nacionalismus a nacismus, je to otázkou definice pojmů. Nacistická NSDAP = Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei = NÁRODNĚ SOCIALISTICKÁ německá dělnická strana. Tím vůbec nedávám rovnítko mezi nacionalismus a nacismus. Ale NACIONALISMUS znamená "národovectví" a pochází od slova "natio", což je "národ, kmen". Snes je dost problematické jak definovat "národ", protože volného prostoru mezi jednotlivými kmeny je poskrovnu a hranice mezi nimi často neexistují. Také životní zvyklosti a kultura jednotlivých "kmenů" se vlivem globalizace zas tolik neliší. V Regnum Bohemiae, tedy Království Českém byl národ chápán "zemsky", tj. podle toho kdo se v této zemi narodil, měl zde majetek, nemovitosti. A tak se stalo, že mezi 27 českými pány byli i tací, kteří neuměli slovo česky a mluvili německy.
  • vandas vůbec zneužívá kde čeho, jen aby se dostal ..ke korytu , o lidu mu vůbec nejde , jeden sládek stačil ne ???
  • Pavle, nechci popírat Tvé výhrady vůči politickým stranám, a nenapadá mne, že by to bez nich šlo lépe. Ale podívejme se na náš parlament: poslanci jsou voleni podle stranické příslušnosti a možnost vykroužkování některých osob nic moc neřeší. Ale do SENÁTU se volí OSOBNOSTI, tj. lidé, kteří kandidují sami za sebe a případná stranická příslušnost je u nich pouze druhotnou informací o jejich názorech, žebříčku životních hodnot, morálce. A přitom většina voličů, pokud vůbec přijde k volbám stejně volí senátory podle strany, kterou podle jejich názoru "zastupují". Pokud jde o historii nezapomínejme, že v minulosti byly velké rozdíly v úrovni vzdělání, schopnostech a postavení lidí. Takže zastávání určité funkce bylo často věcí stavovského postavení a takový člověk také dbal stavovské cti a samozřejmě zásad křesťanském morálky. A později, když se volil v obci starosta, tak byl vybrán člověk, který dobře pečoval o svou rodinu a o své hospodářství a byl tedy předpoklad, že stejně bude pečovat o obec. Jistě nebudeme vymýšlet co, kdo a jak má dělat, od toho jsou opravdu jiní odborníci. Ale proč vymýšlet něco "nového", něco "typicky českého", něco "našeho"? Podívejme se do zemí na západ od nás jak to dělají, poučme se a zaveďme to u nás. Jsme přece také Evropané, i když se z nás komunisti snažili udělat asiaty.
  • Soudruhu Klasi Jaroslave, za to že tady stále pléduješ ve prospěch komunismu a vzpomínáš se slzou v oku na staré rudé časy by sám zasloužil na holý zadek. Ale vzhledem k Tvému stavu by to spíš chtělo poslat Tě k dr. Chocholouškovi.
  • Je s podivem, že si nikdo nevšiml, žer "Holešovská výzva" kopíruje komunistický program?! Ale komunisti poznali, že v čele tohoto hnutí jsou antikomunisti,fašisti a jiná individua. Takže komunisti své členy podporují v účasti na svržení vlády a prezidenta,ale nepodporují "Holešovskou výzvu". Je to velmi lehce zneužitelné ve prospěch pravice a Vandas toho jak se patří využil.
  • Mně to svolávání připadá dětinské.Prostě si svolavatelé neuvědomují v jaké už žijeme době.Že totiž už se na důchody dluží.Uvedené nelze dělat dlouho,natož ne věčně.Když si nechali současní důchodci od politických lumpů rozkrást jak státní najetek ,i důchodové fondy ,tak to naopak důchodovou reformu chce.A prosazovat,aby ta zahrnovala výplatu zasloužených a spravedlivých důchodů.To znamená,že by všem důchodcům,kteří pomohli stávající kapitalistický svinčík nainstalovat ,bude vyplácen důchod jedině na holý zadek bejkovcem.Uvedení důchodci budou mít ve zdravotnictví,nárok pouze na bábu zaříkávačku a i tu si platit ze svých úspor.Z ušetřených stovek miliard pak začít svižně splácet státní dluhy.Ne udržovat to dvacet roků trvající lumpáctví,že se stále více země zadlužuje,s tím,že to v budoucím slibovaném kapitalistickém ráji budoucí generace snadno zaplatí.Možná,že se zase touto výzvou chtějí dostat zase stejní lumpové ke korytům,ale pod jinou firmou.Asi chtějí kopírovat Kalouska.Co ten toho pod firmou KDU nahrabal a jak pomohl tuto zemi zbídačit a najednou mu tato firma přestala vonět.
  • No, jednak politické strany, jako takové, nemají z historického hlediska příliš dlouhou tradici, po celá staletí, či snad tisícíletí to šlo bez nich a žádná anarchie se nekonala. Jednak spíše jde o to, nějak zahájit éru rozumného řízení státu. Možná tak, že se vytvoří společenské uskupení, které se po nastartování systému řízení státu zase rozpustí a přenechá řízení státu nezávislé instituci. Máme-li nejvyšší soud, nejvyšší kontrolní úřad, konec konců i prezidentskou kancelář, můžeme mít kupříkladu i nejvyšší řídící úřad a lid může být zastoupen strukturou občané-starostové obcí-okresní podhejtmani-krajští hejtmani (poradci vlády) - vláda. Ale přece tady jako jeden malý občánek nebudu napočkání vymýšlet to, na co jsou stáda odborníků kupříkladu z vysokých škol...
  • Jakou mam zaruku,ze me opet nepodvedou jako Charta"77 v roce 1989 se svym velitem Havlem???
  • Petre,mas recht.
    Jen skoda,ze u nas neexistuje zadna pravicova strana.Pravicova strana zapadniho typu by okamzite zametla s lidmi jakymkoli zpusobem spojenymi s korupci!!!
    Takze zaverem-ODS a CSSD jsou si strany velice blizke,co se tyce politickeho spektra tak se tyto uskupeni nedaji nikam zaradit,nebot se jedna o parazity a zlodeje.Nekdo to srovnava s mafii,no svym zpusobem ma pravdu.(podrizene a zkorumpovane soudy,odbory,policie a jine organy statni moci)
  • No vec se ma asi takto-nedavat prispevky rodinam s vice,jak tremi detmi.
    Jinak nacionalismus a nacismus je velky rozdil,nacionaliste bojuji za svoji vlast a dobre jmeno vlasti ve Svete,o nacistech psat nebudu,to kazdy vi,ceho jsou schopni.Stejne,jako bolsevici. *12*
  • Pavle, rád souhlasím, až na to, že bez uskupení nabízejících program, tj. politických stran to nejde, to by byla anarchie. A čekat, že všechno vyřeší nějaký spasitel nebo "tatíček", to patří do oblasti legend a pohádek.
  • Kritiku, vidím to jinak: pravice vždy buduje a tvoří hodnoty, kdežto levice loupí, rozděluje, plýtvá a ničí.
  • Můžu dorazit na náměstní Sítná v Kladně? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit