Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.pomoczosvetla.sk/news/galakticka-federacia-svetla/
  • Je s podivem, že si nikdo nevšiml, žer "Holešovská výzva" kopíruje komunistický program?! Ale komunisti poznali, že v čele tohoto hnutí jsou antikomunisti,fašisti a jiná individua. Takže komunisti své členy podporují v účasti na svržení vlády a prezidenta,ale nepodporují "Holešovskou výzvu". Je to velmi lehce zneužitelné ve prospěch pravice a Vandas toho jak se patří využil.
    • A co jiného se dá vymýšlet. Když má být program vstřícný lidem. Ono to vychází nastejno. Horší je když přijde k jeho naplňování. To za 20 let neudělal ještě nikdo, že by byl svému programu věrný!
    • Ať kopíruje jakýkoli program, Hlavně když zjedná nápravu všech těch křivd a podrazů za posledních 20 roků.......
    • vandas vůbec zneužívá kde čeho, jen aby se dostal ..ke korytu , o lidu mu vůbec nejde , jeden sládek stačil ne ???
  • Mně to svolávání připadá dětinské.Prostě si svolavatelé neuvědomují v jaké už žijeme době.Že totiž už se na důchody dluží.Uvedené nelze dělat dlouho,natož ne věčně.Když si nechali současní důchodci od politických lumpů rozkrást jak státní najetek ,i důchodové fondy ,tak to naopak důchodovou reformu chce.A prosazovat,aby ta zahrnovala výplatu zasloužených a spravedlivých důchodů.To znamená,že by všem důchodcům,kteří pomohli stávající kapitalistický svinčík nainstalovat ,bude vyplácen důchod jedině na holý zadek bejkovcem.Uvedení důchodci budou mít ve zdravotnictví,nárok pouze na bábu zaříkávačku a i tu si platit ze svých úspor.Z ušetřených stovek miliard pak začít svižně splácet státní dluhy.Ne udržovat to dvacet roků trvající lumpáctví,že se stále více země zadlužuje,s tím,že to v budoucím slibovaném kapitalistickém ráji budoucí generace snadno zaplatí.Možná,že se zase touto výzvou chtějí dostat zase stejní lumpové ke korytům,ale pod jinou firmou.Asi chtějí kopírovat Kalouska.Co ten toho pod firmou KDU nahrabal a jak pomohl tuto zemi zbídačit a najednou mu tato firma přestala vonět.
    • http://barboraopelkova.blog.cz/1204/salusa-duben-11-2012
    • Soudruhu Klasi Jaroslave, za to že tady stále pléduješ ve prospěch komunismu a vzpomínáš se slzou v oku na staré rudé časy by sám zasloužil na holý zadek. Ale vzhledem k Tvému stavu by to spíš chtělo poslat Tě k dr. Chocholouškovi.
  • Místo těch keců vás chci vidět na Václaváku v 17h.Deštníky a pláštěnky ssebou.Déšt nikoho neomlouvá.
    • Jakou mam zaruku,ze me opet nepodvedou jako Charta"77 v roce 1989 se svym velitem Havlem???
      • on tě podvedl?? jakto tu dopadlo je tvá vina..protože si nekontroloval politiky co dělají jak si měl.....dělají jen to co jim dovolíme !!
    • Můžu dorazit na náměstní Sítná v Kladně? *3*
  • Každá profese potřebuje skutečné a poctivé odborníky. Pokud někdo přesedlá z lokomotivy do vlády, koupí si vzdělání (nikoli inteligenci) na Slovensku, Ukrajině či v Plzni (Plzeňáci prominou), pak NENÍ kvalifikován pro ORGANIZAČNÍ činnosti na úrovni řízení státu. Není proto politikem (rozuměj odborníkem na organizaci řízení státu), ale zemi škodlivým prospěchářem. To, že se spolčí se sobě rovnými, to jest vytvoří politickou stranu, není ukazatelem jeho řídících/manažerských schopností, ale jeho charakteru, který ovšem nemá nic společného se vzděláním, fyzickou silou nebo tělesnou krásou. Tato země nepotřebuje politiky jakožto nekompetentní členy přebujelých nátlakových uskupení, tj. politických stran. Potřebuje přiměřené množství "politiků", jakožto nepolitických odborníků na řízení státu. Proto jsou politické strany zbytečné (škodlivé).

    Mimochodem, šel by si někdo koupit chleba k ševci, který má výuční list pekaře zakoupený v Ružomberoku a pěkně pomalovanou pekárnu s prodavačkou nahoře bez? T
    • Pavle, rád souhlasím, až na to, že bez uskupení nabízejících program, tj. politických stran to nejde, to by byla anarchie. A čekat, že všechno vyřeší nějaký spasitel nebo "tatíček", to patří do oblasti legend a pohádek.
      • No, jednak politické strany, jako takové, nemají z historického hlediska příliš dlouhou tradici, po celá staletí, či snad tisícíletí to šlo bez nich a žádná anarchie se nekonala. Jednak spíše jde o to, nějak zahájit éru rozumného řízení státu. Možná tak, že se vytvoří společenské uskupení, které se po nastartování systému řízení státu zase rozpustí a přenechá řízení státu nezávislé instituci. Máme-li nejvyšší soud, nejvyšší kontrolní úřad, konec konců i prezidentskou kancelář, můžeme mít kupříkladu i nejvyšší řídící úřad a lid může být zastoupen strukturou občané-starostové obcí-okresní podhejtmani-krajští hejtmani (poradci vlády) - vláda. Ale přece tady jako jeden malý občánek nebudu napočkání vymýšlet to, na co jsou stáda odborníků kupříkladu z vysokých škol...
        • Pavle, nechci popírat Tvé výhrady vůči politickým stranám, a nenapadá mne, že by to bez nich šlo lépe. Ale podívejme se na náš parlament: poslanci jsou voleni podle stranické příslušnosti a možnost vykroužkování některých osob nic moc neřeší. Ale do SENÁTU se volí OSOBNOSTI, tj. lidé, kteří kandidují sami za sebe a případná stranická příslušnost je u nich pouze druhotnou informací o jejich názorech, žebříčku životních hodnot, morálce. A přitom většina voličů, pokud vůbec přijde k volbám stejně volí senátory podle strany, kterou podle jejich názoru "zastupují". Pokud jde o historii nezapomínejme, že v minulosti byly velké rozdíly v úrovni vzdělání, schopnostech a postavení lidí. Takže zastávání určité funkce bylo často věcí stavovského postavení a takový člověk také dbal stavovské cti a samozřejmě zásad křesťanském morálky. A později, když se volil v obci starosta, tak byl vybrán člověk, který dobře pečoval o svou rodinu a o své hospodářství a byl tedy předpoklad, že stejně bude pečovat o obec. Jistě nebudeme vymýšlet co, kdo a jak má dělat, od toho jsou opravdu jiní odborníci. Ale proč vymýšlet něco "nového", něco "typicky českého", něco "našeho"? Podívejme se do zemí na západ od nás jak to dělají, poučme se a zaveďme to u nás. Jsme přece také Evropané, i když se z nás komunisti snažili udělat asiaty.
          • Jistě, osoby určitého "vyššího" stavu, či poctiví starostové byli také politici, nikoli však členové politických, tj. nátlakových stran/skupin. které stejně zastupují jenom své členy, díky nimž ostatně existují. Osoby bezpartijní, či členové bezvýznamných straniček či hnutí, nemají zastoupení ve vládnoucích strukturách. Pak zřízení není rés publica, ale rés privata. Tak co. Pokud budou politické strany zrušeny a stát budou řídit odborníci, nikoli členové výsadních politických stran, pak se na systému řízení státu nic nemění, leda jen to, že bude vykonáváno odborně, poctivě a nestranně.
  • At se to pisatelum libi,nebo nelibi-Vandas rika,co se VETSINA!!! lidi boji rici na verejnosti nahlas.
    A je jasny,ze vladni gauneri a svym zpusobem kriminalnici se ho snazi znicit.Duvod:Dnes jde DSSS proti cikanum,pote pujde proti temto zlodejskem vsim z parlamentu.
    Otazka pisatelum tedy zni-Jste radi,ze platite dane a z techto dani je placeno premnozovani cikanu,kteri z vdeku kradou vas majetek,posleze Vas v tlupach napadaji,prapadavaji a v nekolika pripadech i vrazdi?
    Druha:Jste radi,ze mate zkorumpovanou politiku od mistni samospravy az do poslanecke snemovny,vlady a parazitickeho senatu?
    • Nacinalisto, Vandase neznám a proto ho nemohu hodnotit. Ale to jednání jeho a jeho stoupenců je reakcí na neřešené problémy. Proč veřejná správa dopustí, aby se cikánští paraziti chovali tak jak popisuješ, proč tomu nezamezí? Historie ukázala, že neřešené problémy se akumulují a mají pak katastrofální důsledky:
      Francouzský král Ludvík XVI se uzavřel do Versailles, kde se věnoval radovánkám a neřešil problémy království a jeho obyvatel. A skončilo to strašným krveprolitím, kdy lůza vraždila, loupila a ničila hodnoty a nakonec zavraždila i krále a královnu.
      V Rusku to samé, car se svou rodinou zaplatil životem za neřešené problémy carství. a navíc Rusko uvedlo v život komunismus, který má na svědomí na 100 milionů (!) mrtvých.
      V Německu po 1.sv. válce v důsledku nesmyslných poválečných reparací a restrikcí nastaly problémy, jejichž "řešení" se ujala NSDAP a následky byly katastrofální.
      Nakonec i v Rakousko-Uherské monarchii císař neřešil problémy říše a přivodil tak rozpad monarchie se všemi důsledky obou válečných konfliktů a budování nejdřív "hnědého" a pak "rudého" socialismu ve střední Evropě.
      • No vec se ma asi takto-nedavat prispevky rodinam s vice,jak tremi detmi.
        Jinak nacionalismus a nacismus je velky rozdil,nacionaliste bojuji za svoji vlast a dobre jmeno vlasti ve Svete,o nacistech psat nebudu,to kazdy vi,ceho jsou schopni.Stejne,jako bolsevici. *12*
        • Nacionalisto, bývalo zvykem, že muž musel mít bydlení, stálý příjem a teprve pak se oženil a přivedl na svět děti. I když byli také tací, co se množili nekontrolovaně a měli deset nebo dvanáct dětí a žili v bídě. Skutečně naše sociální politika hlavně díky vládě ČSSD podporuje právě to živočišné množení a nikoli kvalitu života, sebevzdělání, práci.
          Pokud jde o nacionalismus a nacismus, je to otázkou definice pojmů. Nacistická NSDAP = Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei = NÁRODNĚ SOCIALISTICKÁ německá dělnická strana. Tím vůbec nedávám rovnítko mezi nacionalismus a nacismus. Ale NACIONALISMUS znamená "národovectví" a pochází od slova "natio", což je "národ, kmen". Snes je dost problematické jak definovat "národ", protože volného prostoru mezi jednotlivými kmeny je poskrovnu a hranice mezi nimi často neexistují. Také životní zvyklosti a kultura jednotlivých "kmenů" se vlivem globalizace zas tolik neliší. V Regnum Bohemiae, tedy Království Českém byl národ chápán "zemsky", tj. podle toho kdo se v této zemi narodil, měl zde majetek, nemovitosti. A tak se stalo, že mezi 27 českými pány byli i tací, kteří neuměli slovo česky a mluvili německy.
          • Ja Ti neodporuji,spis souhlasim...
            Poradim Ti,jed na vikend do Varu,a snad Ti neco dojde zajimaveho!
            Brzo to same ceka Prahu.....
  • V jednom mají všichni pravdu a to, že je potřeba již konečně zničit tuto trojkoaliční vládu, protože to jsou asociální zlodějští dobytci a předčasné volby. *12* *12* *12* *16* *16*
    • Bejčku, nazval bych to jednoduchým a silně omezeným levicovým viděním: rozbít, zničit.
      Ale co dál? Ono se to snad SAMO vyřeší? Fungování moderní společnosti vyžaduje ORGANIZACI a SPRÁVU, bez toho by došlo ke katastrofě. Takže ono je třeba říci nejen co nechci, ale co chci a především JAK toho dosáhnout.
      • To tady došlo,ale pravicí .Levici nech na pokoji ta to tady vybudovala.
        • Kritiku, vidím to jinak: pravice vždy buduje a tvoří hodnoty, kdežto levice loupí, rozděluje, plýtvá a ničí.
          • Petre,mas recht.
            Jen skoda,ze u nas neexistuje zadna pravicova strana.Pravicova strana zapadniho typu by okamzite zametla s lidmi jakymkoli zpusobem spojenymi s korupci!!!
            Takze zaverem-ODS a CSSD jsou si strany velice blizke,co se tyce politickeho spektra tak se tyto uskupeni nedaji nikam zaradit,nebot se jedna o parazity a zlodeje.Nekdo to srovnava s mafii,no svym zpusobem ma pravdu.(podrizene a zkorumpovane soudy,odbory,policie a jine organy statni moci)
      • o pár příspěvků níž:
        Pavel napsal:. . .až bude vláda svěřena skutečným, nepolitickým odborníkům, řádně a veřejně vybíraným. A také zavíraným, když se jim prokáže lumpárna, protože nebudou mít politické krytí.

        Pak se nemůže stát, že armáda omylem nakoupí 114 obrněných transportérů Iveco místo potřebných třiceti osmi nebo kolik jich chtěli,pak by se nemohlo stát že . . .dosaď si sám kterejkoliv vládní průšvih.
        (nebo spíš nemělo stát,protože člověk kterej by se pod tohle podespal,by šel na 10+ let sedět a další by si už rozmyslel udělat podobnou hloupost)
        První věc,která by se měla objevit v zákoně,je přímá zodpovědnost každého vládního činitele(ať už je to politik,nebo úředník) za svoje rozhodnutí.Včetně adekvátních trestů.A druhá je,aby stát (potažmo soud) mohl kohokoliv podezřelého z korupce,požádat o plné zdokladování nabytí veškerého majetku.
        • Mortalethe, to samozřejmě nepopírám, ale ono se to "samo" nevyřeší. Nestačí jenom nadávat v hospodě nebo internetu, ale je třeba pro vyřešení něco dělat. A co dělat? Chovat se jako OBČANÉ, jako samostatně uvažující jedinci s pocitem odpovědnosti za své jednání, kteří vidí dál než k hospodě ve své Horní Dolní a pro které slovo MORÁLKA není prázdný pojem nebo "třešnička na dortu", ale jednou z nejvyšších hodnot, bez kterých společnost nemůže fungovat.
          Politici jsou zkorumpovaní výchovou za komunismu, který zničil tradiční hodnoty euroatlantické civilizace, přisluhovači bývalého komunistického režimu nebyli potrestáni nebyl jim zamezen přístup do rozhodujících pozic, máme zkorumpovanou justici, námi volení zastupitelé si odhlasovali doživotní imunitu za své lumpárny, nemáme zákon o státní službě a tak po každých volbách politici kvalifikované zkušené úředníky nahradí svými kamarádíčky, máme presidenta, který bezostyšně krade na státní návštěvě a všichni jsou v klidu. Jak to, že občané stále znovu a znovu volí ty samé politické stany, které tyto lumpárny trpí? Jak to, že ty strany neskončí na hnojišti dějin? Jak to, že občané trpí existenci KSĆ(m), pohrobka zrůdného uskupení zločinců KSČ?
          Takže především HLEDEJME CHYBY U SEBE.
  • Hehe,elegantní způsob jak celou HV zdiskreditovat.By mě docela zajímalo kdo za tím stojí.Njn,v zájmu udržení korýtek se můžem spolčit s kdekým že. . .
  • Ať je jak je..,ale pokud skutečně toto je pravda, protože tady se už člověk nemůže divit ničemu, tak přivlastnění si čehokoliv co někomu nepatří, je na pováženou...Jak potom takovým věřit ?...Pak by to akorát ukazovalo, že někteří lidé nemají svůj vlastní nápad... Záleží však na tom, jak to vůbec ve skutečnosti je a aby to byla vůbec pravda, protože dneska "noviny" jsou už ochotné napsat cokoliv....
  • No,chtělo by se na to zeptat přímo Vandase,jestli je to pravda,ale ten je silně cenzurován médii a nebo je to opět nějaká Langrovina,taková cíleně vymyšlená diskreditace už tu byla.Když měla ODS strach,že volby vyhraje Paroubek tak se těsně před volbami objevila tzv. Kubiceho zpráva,která se nakonec ukázala jako podvrh,ale účel splnila.V tomto případě může také jít klidně o účelově vypuštění fámy,která přes mediální masáž může poškodit Holešovskou výzvu před avizovanou velkou demonstrací.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit