Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U nás? Máme nastaveno jinak. 

    Blesk zde představuje absolutní hnojiště.Zaměstnává  opravdový odpad.To se prskne ven polopravda. A čeká se co se z toho vyklube.V nejhorším se zaplatí pokuta, vzešlá ze soudního příkazu. To v seznam.cz je jiná liga.Tam chodí do práce opravdoví novinoví výlupci. Viz takový Janek Kroupa. Nebo záškvara Slonková.Tihle už byli vyšoupnuti snad odevšad v ČR.  Tyhle exempláře se neštítí snad ničeho. Ovšem vrcholem novinářského hnusu bylo když tihle ve Švýcarsku vyhledali nemocného syna pana Babiše.Do jeho bytu vtrhli jak Jeziňky ke Smolíčkovi. A několik měsíců na něm a rodině parazitovali. Tento novinářský odpad se budoucnosti nebojí.Až jednou ......

  • KIMCID

    Je důležité obsadit místa uvědomělým novinářem ,nejlépe spřízněným s vládou.

  • Asociálové z vlády lháře Nutely nemají dost.
    Propouštění bez udání důvodů je středověk a zvůle jako hrom. A neplatí to jenom v médiích. 

    Alenka nedá šéfovi? Vyhazov bez důvodu!
    Pan Novák už je starší než 50 let? Vyhazov bez důvodu!
    Stodůlková se mi nelíbí? Vyhazov bez důvodu!
    No, a napíšeš, co si myslíš? Dosaďte si sami. 

    Jestli si tohle české ovce nechají líbit, tak si nic jiného nezaslouží. Nutela a náčelník Plesnivá tvář ukazují svůj vztah k lidem. 

  • K čemu mainstreamovi novináři dneska jsou? Většina z nich funguje stylem "copy & pastě" zkopíruj a vlož). Na to by stačilo zaměstnat  trochu chytřejší Romy z Chanova. Stejně všichni podávají naprosto stejné jednostranně informace, mnohdy zavádějící až naprosto lživé. To platí o mainstreamovych novinářích v celém západním světě. Jsou to služky neoliberální vládnoucí mafie. Když se chcete dozvědět skutečnou pravdu, musíte na alternativní média nebo sledovat média z jiných částí světa. Dnes být mainstreamovych novinářem je jeden z nejodpornějších způsobu obživy, na který musí mít člověk velmi nízkou morálku a hodně silný žaludek, prostě být servilní prostitut aby v zájmu mocných byl schopen lidem, i svým příbuzným i rodině lhát přímo do očí.

  • goyim

    Lhát za peníze lidem nevoní?😂

  • Digitalizace a AI tyto problémy jen umocní, a třeba i revoluce 2.0. Média mohou sehrát i nějakou pozitivní roli, ale jinak je naprosto neproduktivní segment. Šel by radikálně omezit. Na co je přehršel televizních stanic, rádií, servrů, portálů, operátorů ? Jednou bude probírka velmi bolestivá. V USA jsou v probírce tedy napřed. Stejně tak je zbytečně moc bank, stavebních spořitelen, pojišťoven, zdravotních pojišťoven, úředníků. Český senát je zbytečný, počet ministrů je zbytečně vysoký, neziskovek je příliš.

  • " Antidemokratičtí kandidáti záměrně pracují na podkopání důvěry ve zpravodajské stanice, protože se snaží uchopit moc ve volebních kláních od pobřeží k pobřeží a útočí na ty, kteří mají za úkol hnát veřejné činitele k odpovědnosti, tvrdí CNN."

    A přesně kvůli těmto lžím a manipulacím klesá zájem občanů o informace. I u nás bude za chvíli stačit na každém zpravodajském webu "novinář", který bude úkolovat AI (umělou inteligenci), aby za něj napsala článek:

    V pondělí- napiš článek proti Trumpovi. V úterý - napiš článek proti Babišovi. Ve středu - napiš článek proti Okamurovi. Ve čtvrtek - napiš velmi pochvalný článek o Fialovi a členech jeho vlády. V pátek - napiš článek o nebezpečí globálního oteplování. V sobotu - napiš článek o úspěších EU. V neděli - napiš článek o nebezpečí pravicového extrémismu.

    A od pondělí znovu opakuj výše uvedená témata.

    Kromě toho napiš každý den článek o tom, jak naše vojska vítězí na všech frontách, Rusové, trpí ohromnými ztrátami a jsou těsně před pádem. Ale napiš i to, že těsně než padnou, tak zaútočí na země NATO.

    Případně postraš lidi čímkoliv možným tak, aby se ochcotně podřizovali zákazům, příkazům a omezením a aby vítali i to, že se jim bude snižovat životní úroveň.


  • Prodejnost žurnalistických potvor může mít a taky má různé následky. Mediální svět je zglajchšaltovaný, novinářská etika je vynulována. Nezávislých a poctivých novinářů je méně než šafránu. 

  • f2sulik
    Fiala chce letos za 54 miliard nakoupit granáty 155mm a poslat je darem na Ukrajinu!! Platit je mají i Slováci!! Co na to Babiš?

    Česká vláda Petra Fialy zase tento týden perlila, a spolehlivě dokázala, jak jsou jí všichni obyčejní Češi šumafuk.

    Nejprve ve středu 31. ledna vyhlásilo Ministerstvo pro místní rozvoj ČR pirátského digitálního šarlatána Bartoše, který tento týden čelil všeobecnému posměchu za krach digitálních přihlášek na střední školy, za digitální občanky, i za další katastrofální pirátskou digitalizaci ČR, že na jeho rozkaz věnuje vláda letos na výstavbu sociálních bytů v celé ČR 2 miliardy CZK. Miliardy na výstavbu bytů pro chudé mají dostat hlavně neziskovky a církve, a aby se jim výstavba za české státní peníze ještě více vyplatila, slíbil jim Bartoš, že se chudým patřičně zvedne nájem, asi aby zchudli ještě víc. Dostupnost bydlení v ČR se od fialového převzetí moci v ČR neustále zhoršuje. Když vládl Babiš, dával v letech 2016 až 2021 na výstavbu bytů pro chudé 2.32 miliardy každý rok. To bylo ještě před fialovou inflací a drahotou. Pirát Bartoš, když sliby lákal voliče, aby získal současné vládní koryto, sliboval, že na rozdíl od velkoagrárníka Andreje, bude více a lépe podporovat bytovou výstavbu pro méně majetné. Dopadlo to ovšem přesně naopak, po přepočtení o inflaci a drahotu, Babiš se Schillerovou dávali 2.32 miliardy, Bartoš s Fialou dají jen 1.2 miliardy!....

    Tak co fungujou aspoň ti degenští cenzoři?

  • 90 % pisálků by klidně mohlo být propuštěno... buď jsou to sorosovští globalističtí propagátoři nebo tvůrci toho nejhoršího bulvárního škváru. Průměrný západní MSM novinář není o nic lepší jak státní pisálek v nějaké zaostalé diktatůře. Docela dobře se odkopali v posledních letech s hysterickými články o Trumpovi, vší to lží o islamistické invazivní migraci a tzv. doktorech a inženýrech, green dealu a feministických agendách či podporách sexuálních uchylek... CNN je ultralevičácká stoka a že prskají zrovna oni, když jsou de facto prodloužená ruka globalistů a amerických demokratů, je vrchol ironie. 

    • Je to tak. V CNN pracovala i naše nedělní redaktorská mediální hvězda Václav Moravec. Odtamtud ji vyhodili kvůli neprofesionalitě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit