Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blbců v čele státu je dost. a bohužel je dost i těch blbců kteří je volí.....
  • POZOR DNES na Fb !!!!




    OD HANA LENA JACOBSSON: POZOR!!!!!!!!!!!!

    Podle tajných služeb nejmenované země jsou zaznamenány telefonní hovory a lokální odposlechy, kde Petr Nečas jednal o možnostech vyčlenění několika desítek milionů korun na rozsáhlou kampaň proti levici a prezidentu Zemanovi, zvolenému 2 700 000 obyvateli Česka. Úkolem je najmout skupinu lidí, která by vypracovala strategický plán, který bude ovlivňovat studenty a vyvolávat pro...testní demonstrace proti Miloši Zemanovi. BIS dostala za úkol najít v minulosti pana Zemana něco, co se bude hodit jako argument pro svržení prezidenta ještě před přísahou, proto je v historii přísaha nařízena až za nejdelší dobu po měsíci, aby ODS a TOP09 měly čas zpracovat davy fanatiků a zklamaných voličů. Demonstrace mají být doprovázeny aktivní a intenzivní kampaní v médiích o tom, že Zeman směřuje do Moskvy, o hrozbě socialismu a zvýšenému vlivu komunistů. Pozor na akce na vysokých školách. BIS dostala úkol zpracovat cca 100 studentů k tomu, aby aktivně působili v tomto duchu na fakultách. Tohle není výmysl, to je spiknutí TOP09 a ODS proti demokracii v České republice! Akce se má napojit na demonstrace proti člence KSČM v krajském zastupitelstvu. ODS aTOP09 je vážně ohrožena, pokud prezidentem bude Zeman, protože ten se chystá podpořit došetření trestných činů ministerských úředníků za TOP09 a ODS při defraudaci dotací z EU! Pokud totiž padne vláda ODS a TOP09 což hrozí, pak policie začne znovu otevírat kauzy CASA, Opencard, Promopro, IZPI a řada členů ODS a TOP09 a současných špiček vlády, bude zatčena a vyšetřována nejen ze strany Česka, ale také za četné a rozsáhlé podvody v čerpání dotací přes fiktivní podvodné firmy kolem TOP09 a ODS, které tahaly z EU miliardy korun na dotacích na neexistující projekty. Připravte se na masivní kampaň a poslední pokus české pravice o svržení prezidenta Miloše Zemana! Tyto informace jsou ze zdrojů organizací, působících mimo ČR, které mají za úkol sledovat rizika a ohrožení demokracie ve státech EU a jsou naprosto pravdivé!
    — v Kungsholmen, Stockholm.
  • Odborovým bossům asi vysychají prebendy od přispěvatelů a tak jsou "aktivní", aby ovečky zase platily. Holt udržovat ty jejich paláce a jejich královské platy, to všechno něco stojí.
    • Odbory jsou přežitek. Ale kopou.
      • Toto může sdělovat pouze póvl a ještě k tomu hloupý.
  • Dnešní politika je asi taková jako kdyby jste měli doma zloděje a čekali až si nakrade a sám odejde a pokud to nahlásíte na policii tak se musí "někoho" zeptat zda toho zloděje mohou stíhát a následně zavřít. A to nemluvím o tom, že nemusí vrátit to, co nakrad.
    • Docela výstižné.
  • Odboráři se zase dobývají do otevřených dveří. Kalousek samozřejmě ve volbách vyhoří, stejně jako ODS. S popularitou Knížete nemá už dávno nic společného. Napálit jsme se nechali jen jednou.
  • Myslíte že odbory pomohou sesadit Kalouska? To jsem se nasmála .Jak už tady někdo psal chce to nový systém tento vyhovuje jenom takovýmhle ,,,,,,,,,,Já si myslím že už toho za těch 24 let bylo dost a chce to ZMĚNU ale od základu všechno a to si myslíte že to odbory udělají ani napad.
  • Kalousek si za čtvrtstoletí, kdy pouští žilou tomuto státu vydělal víc než dost. Určitě dost na pěkný kriminál. Vydělal se pořádně i na běžné lidi, co tu žijí a chtějí žít dál. TOP 09 je pouhý nástroj Kalouska, člověka, který nectí zásadu, že jak bohatý je stát, jsou bohatí jeho občané.
  • Ůdajná levice a pravice jsou jen mýty a iluze. Něco jako Yeti. Všichni o něm mluví, ale ještě ho nikdo nikdy neviděl. Jediná šance jak dostat zemi z téhle politické žumpy, je NOVÝ VOLEBNÍ SYSTÉM bez politických stran, SYSTÉM NA INDIVIDUÁLNÍCH KANDIDÁTECH BEZ IMUNITY A S TRESTNÍ ODPOVĚDNOSTÍ.
    • A ještě bych dodal s řádným majetkovým přiznáním před a po ukončení výkonu funkce..
    • Zato blbci žádnou iluzí nejsou. Jsou stoprocentní realitou. Pouze ta jejich blbost není také na první pohled vidět !!!
  • Především je nutné chodit k volbám,každý má právo volit podle svého pohledu.Od majetných lidí nelze očekávat,že budou volit levici.A od chudáků nelze očekávat,že budou
    volit pravici.To je jediná možná cesta jak věci změnit,že volím.
    • Vážená paní. Mělo by to tak být. Ale ve skutečnosti to nefunguje. Je to až absurdní. Mnoho rodin žije od výplaty k výplatě, mnoho je jich nadměrně zadlužených, ale přesto se nechají oblafnout libými řečmi a volí pravicové strany. Nepohjopím, jak člověk, který pracuje za minimální mzdu, může volit TOP, to je Schwanzenberg nebo Kalousek.
      • Protože ty rodiny už dávno pochopily, že levice jim k plným peněženkám nepomůže. Že s levicí jim bude ještě hůř.
  • Bez ohledu na co koliv - Kalousek musí do LOCHU !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit