Přejít na výpis diskuzí
Hrozba odborů: Startujeme kampaň proti Kalouskovi. Volby nevyhraje
3.2.2013 | Sebastian Kantor
93 příspěvků
-
Především je nutné chodit k volbám,každý má právo volit podle svého pohledu.Od majetných lidí nelze očekávat,že budou volit levici.A od chudáků nelze očekávat,že budou
volit pravici.To je jediná možná cesta jak věci změnit,že volím. -
-
Vážená paní. Mělo by to tak být. Ale ve skutečnosti to nefunguje. Je to až absurdní. Mnoho rodin žije od výplaty k výplatě, mnoho je jich nadměrně zadlužených, ale přesto se nechají oblafnout libými řečmi a volí pravicové strany. Nepohjopím, jak člověk, který pracuje za minimální mzdu, může volit TOP, to je Schwanzenberg nebo Kalousek.
-
-
Protože ty rodiny už dávno pochopily, že levice jim k plným peněženkám nepomůže. Že s levicí jim bude ještě hůř.
-
-
-
Kalousek si za čtvrtstoletí, kdy pouští žilou tomuto státu vydělal víc než dost. Určitě dost na pěkný kriminál. Vydělal se pořádně i na běžné lidi, co tu žijí a chtějí žít dál. TOP 09 je pouhý nástroj Kalouska, člověka, který nectí zásadu, že jak bohatý je stát, jsou bohatí jeho občané.
-
..komu se líbí...
poplatky u lékaře,zvyšování cen léků,zvyšování nájmů a ceny bydlení
nemožnost získání bydlení pro nízko a středo přijmové vrstvy bez doživotního zadlužení,zvyšování daní pro chudé a střední vrstvy,snižování daní a sociál.odvodů bohatým,ožebračování postižených a invalidních občanů,likvidace socialních jistot pro zaměstnace,nemožnost prokazování legálnosti nabytého majetku,pouštění tunelářů na svobodu,nestíhání zločineckých mafií typu soudce Berky a mafií typu elitářů jako Tykač,Bakala,Babiš,Dienstel,Klaus,Nečas,Kalousek,Kožený, armáda 10% nezaměstnaných,příliv cizinců pracujících načerno....adt.
...ten komu se to líbí ať volí KALOUSKA ...a jeho KNÍŽETE...a jeho TOP 09...no a další zločinecké organizace dneška v čele s ODS......
...všichni jsou to jen služebníci elit BILDERBERGU dneška....nikoho z nich nezajímají sebevraždy a osudy zničených rodin systémem dnešního zločineckého systému, který vydávají za demokracii.....KOMUNISTI z 50 tých let byli ubozí žabaři...podejte si ruce soudruzi....je mi z vás velmi špatně od žaludku....-(((( -
-
-Mně jo, ale já jsem nesvéprávný
-
Já bych tě na půl hodiny zavřel do jedný místnosti s komunistickým bachařem z 50. let. Myslím, že bys teprve potom zjistil, co to znamená blbě od žaludku.
-
-
ja bych te zavrel do jedny mistnosti s . to je homosexual a ten by ti to vysvetlil ty bolsevicka LUZO *12*
-
-
Nezapomínej, že komunisti po vále uloupili bohatou zemi, že jim to vystačilo na půlstoletí tureckého, pardon ruského stepního hospodářství. A Za to půlstoletí zdevastovali zemi tak, že náprava bude trvat generace. Kam šlápne noha Rusáka tam sto let tráva neroste. Tak ještě musíš počkat padesát let.
-
-
Tak podle tebe tady byla po válce bohatá země. Komunisté postavili celá města i s občanským vybavením. Školy, školky, stadiony. Elektrifikovaly se tratě, prováděla se elektrifikace, plynofikace, zaváděly se vodovody a kanalizace... Stavěly se dálnice, které na rozdíl od těch dnešních stále jsou v provozu. A ta země byla bohatá z pohledu tehdejší doby. Domy většinou bez příslušenství v bytě, cesty kamenité. Tak to bylo všude. Po válce šla vybavenost rychle dopředu, díky novým technologiím. Ten, kdo srovnává úroveň bez ohledu na vývoj, ten nemyslí. 40 let v technice je hodně.
-
To jsem nechtěl napsat, ale veterinář říkal, že mě dřív pustí, když to napíšu
-
-
a to máš z rádia Jerevan? ty seš ale tááááááááák chytrej...a hlavně do toho tak pěkně vidíš..ha, ha..
-
-
Ůdajná levice a pravice jsou jen mýty a iluze. Něco jako Yeti. Všichni o něm mluví, ale ještě ho nikdo nikdy neviděl. Jediná šance jak dostat zemi z téhle politické žumpy, je NOVÝ VOLEBNÍ SYSTÉM bez politických stran, SYSTÉM NA INDIVIDUÁLNÍCH KANDIDÁTECH BEZ IMUNITY A S TRESTNÍ ODPOVĚDNOSTÍ.
-
-
A ještě bych dodal s řádným majetkovým přiznáním před a po ukončení výkonu funkce..
-
Zato blbci žádnou iluzí nejsou. Jsou stoprocentní realitou. Pouze ta jejich blbost není také na první pohled vidět !!!
-
-
M.Kalousek ":Máme nejlepší rozpočet a vládu rozpočtové odpovědnosti." Může m někdo vysvětlit proč v době,kdy začal jako ministr financí, nám rozeslal složenku na splacení dluhu ve výši 120 tis.Kč.
Ke konci loňského roku je zadlužení dosáhlo zadlužení každého občana už 160tis.Kč.Kdyby jeho kecy nebyly k pláči,tak se smíchy neudržím. -
-
Ke konci loňského roku je zadlužení dosáhlo zadlužení každého občana už 160tis.Kč.Kdyby jeho kecy nebyly k pláči,tak se smíchy neudržím.
Nemáš pravdu, dluh je o 100 000 vyšší, neboť kriminálníci, hnědočeši a cizinci jej splácet nebudou a s potomky (děti) starousedlíků pár let nepočítej, již dnes je dluh nesplatitelný. Komunisti to vedli do p r d e l e, trojsebranka našla zkratku - turistickou - po modré. -
protože jinak by to bylo 180tis :) ... je to dlouhý proces a i kdyby jsme si přestali pujčovat, tak dluh pořád hodně poroste jelikož naskakují úroky! navíc přestat si pujčovat jen tak nemůžeme, když jsme si na ten luxus už zvykli.
než začně s tím jak to bývavalo, tak už v r. 93 byl dluh asi 158 miliard což dá sice 15 800kč na člověka, ale vpomeňte si jaký byl tehdá plat. -
-
Nezapomeň však na to, že v roce 89 byl dluh nula. Navíc tady by majetek za 4 biliony, který už v roce 93 byl částečně prodán a peníze za něj se nějakým způsobem vypařily. Všechny vlády od roku 89 jsou stejné. Dluh neustále roste, majetek za cca 2 biliony je fuč i s penězi za něj, dluh státu je 1,8 bilionu a ještě jsou tady zatajené pohledávky, jak se sem tam něco ukáže, tak to bude též další bilion, spíše více. Ať žije kapitalizmus!
-
-
Dluh nula??????????????????????????? Tys asi spadla z měsíce, ne? Škoda komentáře. *7*
-
-
-
-
Pryč s tou zlodějskou trojkoalicí, nejsem komunista, ale je to nejhorší vláda a parlament v historii republiky. *12* *12* *12* *16*
-
....no a církevní restituce je poslední zločin těchto tzv.elit.....
150 miliard v době kdy je stát zadlužen více jak bilionem...
to je Kalousek panečku hospodář.......!?!?!??! -
-
Církve nedostane 150 miliard, ale majetek a o ten se bude muset starat a opravovat a udržovat ho. Nebo chceš na opravu církevních památek raději platit ze svých daní jako dosud?
Není to projev závisti a hlouposti? -
-
Jsem de*il ale, ono to půjde z našich kapes, stydím se za sebe, jsem komunistická nula, co nikdy nic nedokázala a ještě mi kradou nick, ale já vím kdo a posílám email
-
-
Taky můžeš dostat po hubě
-
-
Prosím tě nekecej. ODkdy se takhle rozdává,že tobě nebo mě nedá někdo vilku.Klideně se o ní budu starat. Kdyby to bylo tak ploctivý jak píšeš,proč jsou takové tajnosti se seznamem,který majetek se má vydat? Hsanáková ne a ne ho přiníst.To chcew říct,že Marie Terezie a její sycn císař byli blbí? To si myslím že nebyli, že byli naopak z církve znechucený a proto jí majetky sebrtali pod státní spárvu. A Masaryk taky. Nesvádějte to všechno na komunisty. *16*
-
-
Nebav se s ním. Je špičkový. Neptej se, co.
-
-
-
-
Bez ohledu na co koliv - Kalousek musí do LOCHU !
-
Klídek odbory, ta povolební euforie za chvíli vyprchá a TOPka bude zase na svých 8%.Nebo Zavadil už má chuť si pokecat s Kalouskem na pivu???
-
-
Taky si myslím, ale jako propanda vládnoucích nul pro vymyté mozky paráda. Vidíš, jak tu bezmozkové kvičí nesmysly *7*
-
-
Myslíte že odbory pomohou sesadit Kalouska? To jsem se nasmála .Jak už tady někdo psal chce to nový systém tento vyhovuje jenom takovýmhle ,,,,,,,,,,Já si myslím že už toho za těch 24 let bylo dost a chce to ZMĚNU ale od základu všechno a to si myslíte že to odbory udělají ani napad.