Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To co nás čeká je vypráskat TOP09 z parlamentu a ze zastupitelstev a poslat je dílem do kriminálu a dílem do blázince. Zákony na to máme."
    • No co ta jsi za debila rudýho
      • Jako ty nicoto a osle
    • Voni mají naprdíno v hlavě. *2* *2* *2* *2* *2*
  • Ale houby, to chce ho ultouct lopatou šmejda, a tu fotku jste tam dávat nemuseli, 89% národa se udělalo zle
    • Správně, bez soudu, ten si nezaslouží.
    • Mě ne rudá kožko ,zle se mi dělá z dutohlavů tvého typu *11*
      • Jsi kre*én, nikdo tě neuznává ty voe
  • odbory se nechaly rozdelit a ted jen oblbuji pracujici lid. jen oslabuji odborarske hnuti-ktere by melo zastavat prava pracujiciho lidu. to se pak dari KALOUSKUM a KLAUSUM...
  • To vížžejóóó, a po demonstraci s polu půjdete na pivko, co? Akorát oblbujete lidi !
  • Jen blázen by ho volil.Když se na něho podíváte............ten člověk není zdravý.
  • Papaláši minulého režimu byli lejno velikosti bagety, ti dnešní papaláši trojsebranky jsou kýbl plný průjmu. Zápachem a barvou si nemají opravdu co vyčítat
  • Jestli si někdo myslíte, že odbory pro vás něco udělají proti této vládě, tak si vzpomeňte, že po největší manifestaci v Praze ( ještě se lidé rozcházeli) seděl odborový boss Zavadil s Kalouskem v zahradní restauraci na pivu !!! Přijdete o iluze jako většina dalších, kteří už na jejich "odpor" nejsou zvědaví!
  • Odboráři se zase dobývají do otevřených dveří. Kalousek samozřejmě ve volbách vyhoří, stejně jako ODS. S popularitou Knížete nemá už dávno nic společného. Napálit jsme se nechali jen jednou.
  • A co vodbory provedly lidem v této zemi! *6* *16* *1*
    • Souhlasím!
      • Já ne, já jsem bez názoru, jen blb
  • blbců v čele státu je dost. a bohužel je dost i těch blbců kteří je volí.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit