Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přestaňte se osočovat, začněte pracovat. Ale vím, že je to těžké, když v parlamentu se nepracuje, ale žvaní a osočuje jeden druhého. To nemůže dobře dopadnout. Vrchol je od "demokratů" zpochybnit demokratickou volbu. A začněte se zabývat známými kauzami, kde stát a my občané jsme rozkrádáním přišli o miliardy. Ondráček mě nezajímá, jednou byl zvolen a tím může být zvolen někdo až v příštích volbách a nebo provést závažný tr. čin, což nenastalo.Tak znovu první větu, protože za to berete ty nehorázné platy.
  • Zvykl jsem si páně Jéglovy články číst jen jako fejetony.
    Autor je současně vtipný, trapný a uráží bez jediného důkazu, pouze na základě domněnek a spekulací.
    Prosím, zřiďte mu okénko "Jak to vidí Jégl", protože tohle za seriózní novinařinu může považovat málokdo.
    Nebo se do někoho kopat sluší a do jiného ne? Pak to jsou hnědokošilaté praktiky, a nejméně § 7 odst. 3 písm. b) zák. č. 251/2016, ve znění p.p., s pokutou do 20.000,- Kč.
    • vanhorne
      "okénko "Jak to vidí Jégl"
      Okénko" Jak to vidi nenavistny dedek z Hradu" by take nebylo marne. Kdo se boji nesmi do lesa. Kdo se boji novinaru at zaleze do lesa, ale do politiky at neleze. Pro ubozaky kteri se snazi pouzit paragrafy a zakony proti nekomu, ale proti jinemu uz ne, je opravdu znamka "hnědokošilaté praktiky".Swinjak ktery kope i do davno zemreleho novinare Peroutky, lze a trousi o nem spinave pomluvy. Hrdina Prdina, ktery se nestiti vytahnout z hrobu Dubceka, aby o nem prohlasil, ze se v r.1968 "podelal strachem".Podivny tvor, propagujici likvidaci novinaru. Ve Strasburgu ta patologicka sedlina lidske spolecnosti, pred svetem verejne vyhrozuje jistemu kameramanovi zabitim. Pro jeho volice a hnědokošilacky nad zakon povzneseny lidovy hrdina. Bonmotmonter ktery v r.2015 z Hradu hulakal na sve poddane" Smrt abstinentum a vegetarianum"."Člověk, který nikdy nenavštívil sklípek, který nikdy neslyšel cimbálovou muziku, není plnohodnotným člověkem". Ovsem proti novinarum,kteri se mu postavi a ktere ten moujik k smrti nenavidi, je treba okamzite uplatnovat nejméně § 7 odst. 3 písm. b) zák. č. 251/2016. Bud zdrav,ty jeho verny hnědokošilacku.
    • Kdepak, Jéglovi nic nehrozí. Ten je Pražák, ti mohou všechno *5* *1* A namísto kůže krunýř *1*
  • venas
    To co se děje v naší zemi není normální a pevně věřím tomu,že někdo zvenčí dělá tohle dusno a lidi jsou na sebe jako psi. Je po volbách,někdo nadále rozděluje společnost, aby zastřel svůj pravý úmysl a lidi bojují zatím slovně proti sobě a jsou zaslepeni svou pravdou a ta pravá pravda nám uniká. Musíte uznat, po jistém zamyšlení,že situace v naší zemi je každou hodinou stále horší a horší.Tenhle stav je uměle vyvolaný a o tom, že je to jinak už mě nikdo nepřesvědčí. Zamyslete se nad tím ,ať jste na jedné, či druhé barikádě.TOHLE NENÍ NORMÁLNÍ STAV.NENECHTE SE MANIPULOVAT, PROTOŽE MÁTE SVŮJ ROZUM A PROTO HO ZAPOJTE.
    • Dividae et impera - rozděl a vládni platí od dob antického Říma.
    • přéééésně, na svědomí to mají temné síly zvenčí, za podpory kulaků, reakcionářů, mániček a jiných podvrtaných živlů s podporou vrahů z Volstrýtu

      ale ocelová pěst dělnické třídy pod vedením Miloše Zemana s nima brzy zatočí






      PCHE !!!
      • Máte na mysli toho nemocného, starého muže, trpícího demenci? Ovara???
    • ObcanHavel
      hezky napsáno, myslím že věci, proti kterým by měl být každý slušný člověk, když se obrátí na svůj vnitřní "morální kompas" lži, násilí, zesměšňování, rasismus, urážky, člověk nemusí být Ježiš Kristus, aby pochopil že tyto věci jsou špatné, pokud se k nim upírá jako k základním hodnotám, měl by se nad sebou zamyslet, stejně jako pokud je přiživuje ve druhých. Neni to žádná věda, jen základní lidská slušnost a zdravý rozum.
  • Ono to není jen o morálce nějakého Ondráčka atd., ale hlavně o morálce těch ostatních soudruhů z jiných stran., co ho vědomě zvolili !., protože on byl skutečně mimo těch pouhých, přítomných 12 hlasů od vlastních komančů., řádně zvolen, právě těmi soudruhy z jiných stran..ať už se to komu líbí, či nelíbí a to je ta žumpa, to je ten pokrytecký hnus a prasárna cca 30 let po té komedii v 89 r. co se jí říká "sametová revoluce" ! Tady nejde ani tak o Ondřáčka., ale o další z mnoha pokusů i záminek o sabotování vzniku vlády, aby nenastaly změny a hlavně prošetřování minulosti jiných "křišťlově čistých a svatých"., co prohrály dost ve volbách a nedokázali se dosud smířit s tím, že se některé strany vůbec zázrakem ještě dostaly "nějak" do sněmovny s.r.o. a že jim znatelně tím pádem vyschly za ty roky..pěkná koryta, prachy, kšefty, funkce atd. a tak prostě uraženě prskají, provokují a kvičí. Mimochodem jen ať se každý podívá i zjistí., jak se chovají dnešní demokratické "mlátičky" po celé EU a nakonec i v USA proti demonstrantům a lidem obecně, to se v našich médiích "korektně" ani neukazuje !..Já jsem jednu takovou zažil před cca 2 lety v München..,a to jsem stál naštěstí ještě bokem..,krev, obušky, házení s lidmi o zem i na zeď, smýkání po zemi za nohy a to i u důchodců k "zatčení", řvaní, urážení, ponižován atd. Jak nemám rád komanče, jak osinu v "zadku" a sakra moc dobře vím proč !., tak ti byli tenkrát usmrkaní kluci, diletanti a břídilové., proti těm dnešním "policistům" jinde..Tady byl prostě úplně jiný plán, jak se zemí, tak i s ovčany atd.. a ten zřejmě "někomu" nevyšel, tak to je !
  • Bajda
    Vyslechl jsem si video z PS a vystoupeni p. Ondračka. Nejsem jeho fanoušek, ale autor článku si popletl dvě akce a na základě toho vznikl článek.
    Takže nesouhlasím a taková novinařina se mi nelíbí. :-((
  • Sedmilháři jsou sedmiprocentni strany "demokratického" bloku a věřím,ze kdyby se ocitly v dávných časech,vitaly by Hitlera se vztyčenou rukou. Takové vsehoschopne kuvy to jsou.
    • honzas
      Ty budeš nějakej zaprděnej porimitivní komouš.
      • víme sajmon, porimitivní
  • V Katalánsku to mlátili hlava nehlava a to tam komunismus není,pohoda klídek tabáćek,žádné Kalouskovy trenky,červené karty,natož demonstrace českých vyžírek a kuvev před ambasadou.
    Včera jsem sledoval bláboly režiséra Hřebejka a bylo mi za něj stydno. Vidno jde o korýtka,aby náhodou se komediantum někdo nepodíval na účetnictví a nedej bože kdyby se jim útlý státní penezovody do kultury. !
  • jsme hloupi narod.. .nic se nezmenilo.. utvar policie ktery mlati lidi je tady pořad...to si myslite že maji jine obušky...nebo že jsou demokrati...tuhle partu mlatiček nikdo nezrušil....je tady pořad a to nikomu nevadi....delaj cviceni proti demonstrantum.. .tento policejni oddil byl za komunistu a je tu za kapitalistu....takovych ondračku jsou tady stovky....tak nevim o co tady jde..
  • Tak toto potřebovali demokrati,žel,z té žumpy,aby se lidé v ČR rozhádali a ještě více politicky rozdělili.A stačí vystoupení Bartoška z KDU-ČSL,který s pěnou u úst hájí tu svoji demokracii,která je jedna,ne dvě,nebo tři i více,jak někteří další poslanci předvádějí.No a p.Okamura?V záloze jsou další demonstrace,které mohou pokračovat až do chvíle jeho odstranění z místopředsednické funkce ve sněmovně.Určitě jsou nachystány archy pro petice.A Bělobrádek přednese odvolání i jeho hochů z poslaneckých výborů.A p.Babiš to doporučí.Rád bych se spletl.O co vlastně kráčí?O církevní restituce a peníze za prasečák v Letech.O nic jiného.
  • Titulek hodný Jégla *1* . Zdá se, že jakákoliv ptákovina je u Jégla světový problém. Nojo, Pražák, pravdolaskař, ale zřejmě ne novinář se svědomím a zodpovědnosti. Sorry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit