-
Já bych dal komančům demokracii... Pendrekem bych je hnal po Národní až k hrobu Milady Horákové a pak svinským krokem zpět až na Albertov. A pak rozchod do připravených cel.
-
S čím kdo zachází, s tím taky končí.
Že by ten nebojácný "mlátička" měl strach ? -
To je zajímavé, že komunista Ondráček nyní vadí jako předseda jedné komise v parlamentu a v roce 1989 havlistům a Havlovi nevadil vysoký komunistický funkcionář Čalfa jako předseda vlády a komunista Vladimír Dlouhý jako ministr průmyslu a obchodu. *3*
-
-
To víš, že vadil a taky téhle zemi dost škodili - likvidací zbrojního průmyslu na Slovensku. Byl to kompromis, jiná varianta byla zachovat se jako komunisti a zrádce a bolševické kolaboranty prostě zavřít nebo zastřelit - to se nestalo a jak se zdá nejvíc toho litují právě takoví jako Ondráček a jemu podobní.
-
-
Zrádce a bolševické kolaboranty, kolaborujícími s Havlem a západními cizími mocnostmi, to chtělo postřílet, možná by potom ani nevznikla ODS a HOP 09.
-
-
-
... a já dodávám, co Jégl to jistá snůška nesmyslů.
-
-
ale holky obuškem nikdy nemlátil a vo tom to je
-
-
On by snad stál nějaký komoušský bastard za pár facek, nebo dokonce lynč???
Nedejte se vysmát, to p.a..o jakýsi vzpupný namyšlený komoušský smrad nestojí ani za to zvednout ruku, natož mu naložit řádně na tu jeho prolhanou bolševickou držku. -
-
Zajímavé. Onehdá se na Václavském náměstí nedal vysmát asi tak bilion lidí (jak se zde nedávno psalo), ruce s mávátky zvedavších docela čiperně.
Takže se, jako obvykle, mýlíte, možná také máte tu prolhanou bolševickou držku. Jenom ji moc nenosíte ven, jsou tací.
-
-
Pan Jégl patří taktéž do té pražské kafilérní novinářské žumpy.
-
Ani bych se nedivil, když protestuje to, co na videu odpovídá na otázky.
https://www.youtube.com/watch?v=MCUdMT4_g3I -
Mlátička nebo mánička?
https://youtu.be/efAvX5EacCk?t=315
*1* *1* -
Včera na ČT24, soudruh komunistický poslanec Luzar obhajoval studentobijce Ondráčka, a stále dokola vykládal, že mladí kluci v pohotovostním pluku tenkrát nevěděli co prý se v tom roce 1989 vůbec děje, a když prý si disidenti vymysleli mrtvého studenta Šmída, tak prý na PP VB začali útočili ozbrojení demonstranti a oni se prý jen bránili. Komentátor na ČT24 Borek se ho ptal, zda viděl záběry ze zásahu mladých esenbáků, ale on mlel stále dokola to své naučené komunistické hodnocení té doby. Přitom my, kdo si tu dobu pamatujeme víme, že mrtvého studenta si nevymyslel nikdo z disentu, ale hrál ho komunista a estébák Zifčák, který je dodnes věrným stalinistou na Bruntálsku a zůstal věrný i KSČ.
-
Ať mi nikdo neříká, že kluk, který jde namísto vojny k 5. B netuší, že jeho posláním bude i rozhánění demonstrací, udržení "klidu k práci nejvyšším špičkám" apod. Nebo si myslel, že bude pomáhat babičkám a dědečkům přes přechod, vypisovat pokutové bločky za špatné parkování, "rámusenky" apod.? By mne zajímalo, kolik procent tehdejších adeptů by si "nepraštilo"?
Jestli bil málo, nebo "jen jednu ženu" je otázka. Já bych ale takové "perspektyni kadry" do jakýchkoli komisí nevolil. Spíše bych to považoval za provokaci. A že má strach? Neměl se tedy zviditelňovat, nechat se volit, měl si užívat svých výsluh a nesjat se do politiky!