Přejít na výpis diskuzí
Hrůzy války očima malého dítěte: Kdo je 'syrská Anna Franková'?
16.12.2016 | Hana Dubnová
140 příspěvků
-
L-159 české výroby bombardují islamisty denně, nepoleví ani o svátcích
Letouny L-159 české výroby v Iráku nezahálejí. Již několik týdnů každodenně čtyři stroje, které Irák dosud nakoupil, vyrážejí z letiště Balád bombardovat pozice islámských radikálů do obklíčeného Mosulu.
prosím zejší znalce o nalezení 10 rozdílů
https://www.novinky.cz/zahranicni/423988-l-159-ceske-vyroby-bombarduji-islamisty-denne-nepolevi-ani-o-svatcich.html -
Víte co pan Putin zase vyvedl???
Schoval v Aleppu do sklepa 14 důstojníků NATO, aby je osvoboditelé našli!!! A před tím je donutil, aby dělali instruktory teroristům!!!
Teda pane Putine, no totó ...
http://21stcenturywire.com/2016/12/16/reports-at-least-10-nato-military-officers-captured-by-syrian-special-forces-this-morning-in-east-aleppo-bunker/
YEAH !!! -
tak táhni na slovač odkud pocházíš ať ti maďar dá bejkovcem přes záda
-
Zrůda jste maximálně vy. Češi si taky nevybojovali svobodu a demokracii. Jenže to jsou holt Češi, ti se smí flákat.
-
nLozit a poslat do usA ta muze za obcanskou valku v syrii a arabske jaro
-
a koho to zajímá...at bojujou ti, co sem nátáhla EU...at se vrátí a vybojujou si tu svoji pseuodemokracii...
-
a koho to zajímá...at se vrátí ti chasníci co přvandrovali na pozvání zrůdy Merkelové a jdou si vybojovat tu svoji svobodu a demokracii...stejně je tu nechceme a jsou zbytečnou zátšží pro stávající sociální systém...táhněte bojovat za budoucnost svých dětí a ne parazitovat na něčem, co jste nevybudovali... *10* *10*
-
víme sajmon, fakta
-
Co se mi nelíbí je, že popíráš fakta. A tyhle snahy popírat fakta momentálně vedou k Putinovi. Ale holt podle tebe mám držet hubu a krok.
-
víme sajmon, defakto
-
No, v Allepu měli civilisté možnost nechat se zastřelit Asadovou armádou, nebo čekat, až je zabijí letecké útoky, takže defakto prašť jako uhoď.
-
Klasické nelíbí se ti můj názor,tak jsem automaticky přivrženec Putina. Když už neumíš prohrát raději nic nepiš *3*
-
V Alepu měli civilisté půl roku na to aby odešli. Tudíž jsou tam jen teroristé a jejich rodiny.
-
Ty evidentně čteš nebo posloucháš nějaké podobné zaujaté zdroje(nebo jsi placen Putinem).
-
Mosul je oproti Allepu procházka růžovým sadem. V Allepu Rusové a Asad cíleně zabíjí civilisty.
-
Zprávy Channel Four jsou jasné. Asad masakruje své občany, ať už v Allepu nebo ve svých věznicích, kam se můžete dostat za prkotinu, nebo vůbec za nic.
-
Hm, až na to, že to vůbec nevyvrací mé názory a nepodporuje tvoje.
-
... ty neodejdeš nikdy pitomečku :)))
-
mohu spokojeně odejít, klikající blb nebude mít klidu a bude číhat až do soudného dne.
cha cha -
víme sajmon, blbů