Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nalhat něco lidem a pak je odsuzovat, že tomu věřili.

    Zažil jsem několik podobných primitivů v hospodě, kteří si zvyšovali ego tím, že lidem něco nalhali a pak se hrozně smáli, že je "napálili".

    Příště dejte nějaký válec do tašky a nechte koukat dráty a až přijede policie, kterou lidé zavolalí, tak se jim vysmějte, jak jsou všichni blbí a jak vidí v každé tašce s dráty bombu.

    Fakt ubohost nejvyššího ražení.....
  • Velký rozdíl - v Bibli Bůh hrozí "svým" lidem, v žádném případě nenabádá k vraždám přívrženců jiných náboženství.
    Zatímco v Koránu Aláh přímo nařizuje likvidovat jino- a bezvěrce. Za to nejen beztrestnost, ale i odměna!
    • Ve Starem zakone "buh JHWH" nabada k vyvrazdovani narodu, k vyvyrazdovani uctivacu slunce, k vyvraceni jejich posvatnych haju a navrsi a soch. A to take nasledovnici tohoto "manualu" provedli nejen v Kanaanu ale take u nas. Lsti a klamem mezi 8. a 10. Stoletim rozvratili slovanskou drzavu. Pak tu vsechno spqlili. Jak to delali je zrejme, z dochovanejsich casu - v 15. Stoleti byli teprve dobyti baltske kmeny, ktere se drzeli o 4 stoleti dele predkrestanskeho nazoru. Nemecti ritiry a krizove vypravy je nmilosrdne decimovali...
  • Bible má dva "díly", Starý a Nový zákon. Ty názvy jsou snad dostatečně vypovídající i pro ateistu, kterým z nich že se má křesťan řídit. Jsem si jistý, že ti milí novináři velmi dobře věděli, že se dopouští podvodu, ale v rámci "hate free" politiky, jim není nic svaté. Je to svinstvo.
    • To je velmi dobrý postřeh...tleskám vám oběma,mne to nenapadlo...sakra:-))))
    • Hlavně Korán z 80% OPISUJE Bibli tak to potom nejni divu, že to lze lehce zaměnit důležité je k čemu to vede jako celek, prostě jaké to nese ovoce a to je každému zřejmé stačí nepatrný rozdíl a nevinní lidé umírají....
  • můžete mi vyjmenovat alespoň jednoho věřícího který ve jménu bible spáchal za posledních 100 let nějaký teroristický čin??? NE CO? TO BUDE TÍM ŽE MEZI VĚŘÍCÍMI V BIBLI A KORÁN JE ROZDÍL minimálně 600LET...
    • Šmarjá,ve jménu boha,nebo bIble,to je jedno, se vraždí a terorizuje pořád,upalování čarodejnic,mordování husitů,PRO CO, PRO NIC,mordovat,pak jít ke zpovědi,parkrát se pomodlit,a hotovo,farář má zpovědní tajemství, tak projde i vražda.Navíc dnes je věřit moderní.
    • takový je taky mraky jenom se jim neříká teroristé ale sektáři

      úryvek z toho prvního co vyplivne google

      Hrůzným příkladem křesťanského bestiálního násilí je případ sekty zvané "Rodina" nechvalně známého Charlese Mansona, který se pokládal za Ježíše.

      Na sklonku 60. let se Manson stal hlavou skupiny známé jako "Rodina" (The Family), která měla posléze na svědomí několik brutálních vražd. Mezi nimi i vraždu Sharon Tate, manželky režiséra Romana Polanského, která byla v osmém měsíci těhotenství.
      Je to jasná ukázka, k jakým koncům může uctívání Ježíše vést. Ovšem – jsou i křesťané, kteří o sobě hovoří jako o umírněných a takové činy odsuzují, ale znamená to snad, že si nemáme dělat starosti?
      • a nepletete si vraždy s terorismem?
  • Každé náboženství je zneužitelné nejhorší jsou pro ty co na něm vydělávají přemýšlející,vzdělaní lidé,tzv. ateisté-ti se špatně ovládají,proto možná i ta řízená invaze nelegálů do Evropy...
    Tihle dva panáčci jsou asi holandští Stohoven:-))))))))
    • Neřekl bych, že každý ateista musí být přemýšlející a vzdělaný.
      A většina tzv. ateistů jsou obyčejní neznabozi - já k nim patřím taky.
      • To je v poho hlavně když se sebou nenecháš zametat:-)))))))))))
        přemýšlející vlastní hlavou a kriticky,vzdělaný ve smyslu všeobecné vzdělanosti tak jsem to myslela:-))
        jinak i borec s deseti tituly může být obyčejný k.okot:-)) někdy mi to připadá jako pravidlo:-))))) už Einstein řekl,že něco ve smyslu,že školy jsou dobré na vymývání mozků..
        já jsem asi pohan-ka:-))))))))))))))))))
  • Tak to byli buď zaplacení "náhodní" kolemjdoucí nebo d.menti. Korán nezná pojem hřích a výrazivo jako "krev bude na ně " se v koránu taky nikde nemůže vyskytovat, už z důvodu toho, jak je napsán. To jsou zas hlody pro blbce od d.bilů. *11* *12* *11* *12*
  • Umírnění, chudí"hodní" ve své hlouposti jsou po celém světě. Akorát jsou drženi v NEVĚDOMÍ. Aby mohla hrstka v klidu mít MOC. Náboženství rafinovaně vypracovaná aby nevědomí a hloupost, strach z trestajícího ale láskyplného boha. Který když budeme poslouchat tak nás ze své milosti vezme k sobě.Jinak běda! šup do pekla...jsou po celém světě který je rozeštváván...Ale ten bůh nás miluje-Psychiatře stanov diagnozu na takového Otce...Svět,Lidstvo je ovládáno"někým" nám skrytým kdo inkasuje nadnárodní monopoly a banky. Tomu,těm vyhovuje když jsou lidé poštváváni proti sobě, sedají na ten"špek". Rozděl a panuj. Otroci- většina je těch "hodných, jen pár je těch co se tak naštvou a jdou někoho zabíjet a to může být KDOKOLIV A KDEKOLIV...Otrokáři-všehoschopní za peníze dělat cokoliv...DOKONALÝ SYSTÉM. TAK SE DÁL BUDEM BÁT JEDEN DRUHÉHO A NADÁVAT SI, DÁVAT SI NÁLEPKY, BOJOVAT VE JMÉNU VŠEMOŽNÝCH BOHŮ, ZARUČENÝCH PRAVD...a TEN"NĚKDO"JE V POHODĚ...?
    • Pokud mohu doporučit,
      http://aeronet.cz/news/vseobecna-valka-ktera-prichazi-rozdrti-slovanske-spojenectvi-a-vyhladi-tyto-zatvrzele-narody-bude-valka-opet-vyhlazovat-i-zidy-a-kde-se-vzala-takova-nenavist/
  • Principielne jsou vsechna tri "nabozenstvi knihy" z jednoho hnizda. Zidovstvi, krestsnstvi i islam rostou z jednoho korene a nesou podobne ovoce. Proto neni divu, ze dotazovani reagovali takto. Ovocem je vykoreneni predkrestanskeho, predislamskeho tj. Vedickeho nazoru. Proc. IS nici pamatky v Palmyre? Stejne jako krestane palili predkrestanske pisemnosti?(i s lidma)
  • spálit všechno
  • Tady je hezky vidět, jak je Islám nebezpečný. Stejně jako jakékoliv náboženství včetně ateismu.
    Záleží hlavně na lidech. Nebezpeční jsou fanatici a lidská blbost. A ta je, zejména v ČR, takřka neomezená.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit