Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Všechny texty jsou k dispozici i v originálním znění (v jazyce navrhovatele).

  • mun.go

    Nejen v české kotlině, také v Moravských úvalech ba i v části Slezska.

  • mun.go

    Tak to rozhodně nikoliv. Moje vlast není EU.

  • Je to hrůza, co z evropské legislativy udělá obvyklý, tj nepříliš vzdělaný a taky ne moc inteligentní český politik - neschopný přelouskat text jinak, než tlumočníky přepsaný do češtiny. Smůla je, že většina tlumočníků umí perfektně jazyky, ale vůbec nerozumí problematice, kterou překládají - tam vzniknou první nesmysly, když takto zmatený text dostane politik většinou zoufalý amatér, je neštěstí na světě. *14* *14* *11*
  • Na Brusel nadávají a zakrývají tak svou naprostou nekompetentnost a neschopnost, jen poltické vykopávky typu Václavů Klausů, Okamurů a jim podobných........je snadné házet vlastní průšvihy na někoho jiného a zvyšovat si tak lacino u hloupého nevzdělaného voliče své skóre. *11*
  • Dokonce i to respektuji. Politiku prodejce. Pokud výbavu zveřejní a já si to auto půjdu dobrovolně koupit za ty a ty peníze s tou a tou výbavou. Mimochodem o tom "měkčím plechu pochybuji, ale i tak, pokud bude tato informace uvedena, tak s tím nemám problém.
    A to si pamatuji dobře dobu, kdy bylo všude stejné máslo a všude za 10 Kč. Mně se po té době opravdu nestýská
  • Byrokrati se oddávají své chorobné libovůli jak v Bruselu, tak v české kotlině. Eurohujerská současnost je pod tlakem módní vlny iniciativního byrokratického blbnutí. Vznikl nový druh úředníka, který je mixem eurohujera, parazita a iniciativního blbce, který má nabitou hlavu k prasknutí nad tím, jak obyčejným lidem tam dole ještě víc znepříjemnit život nějakým novým byrokratickým opatřením. Pro eurokraty v nejvyšších funkcích jsme pokusní králíci. Zbyrokratizovaná eurokracie je jasným důkazem úpadku demokracie v Evropě, která je postupně nahrazována příkaznickým systémem.
  • Se článkem naprosto souhlasím. Rovněž se domnívám, že nebýt určitých mantinelů z Bruselu, naši zkorumpovaní politici by vyráběli ještě daleko větší legislativní paskvily než dnes (jak se nakonec dělo i v 90. letech, kdy jsme dali světu sloveso tunelovat). A je legrační, jak se někteří diskutující drží zásady „Kdo nenadává na Brusel, není Čech“ natolik, že odmítají slyšet jakékoliv argumenty jiné než ty jejich a označují je šmahem za bláboly. (Což jistě napíší i o mém příspěvku ) *2*
  • špatný příklad když to srovnáváš s autama tak aby to odpovídalo tomu co se děje u nas na trhu s potravinama: Takze tobe navadi kdyz se u nas prodava stejny model stajna znacka auta za vetsi peniz nez na "zapade" a u nas ho dostanes v zakladni vybave bez klimatizace bez poloviny airbagu a z mekciho plechu (oslabenou levnejsi konstrukci) prestoze na nej bezi v TV v evrope vsude stejna reklama kde se honosi 5ti ***** v crashtestu no tobe to navadi ze to v cesku prodavane pod stejnym oznacenim bude mit jen ** (pekne malym pismem schovane kdesi na stitku v podvozku) *1* *14*
  • Pokud nejste schopen odpovědi, proč sem lezete vy?
    Jak, to je naopak zřejmé a proces přesně vysvětlil Jaroslav Hašek v románu Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války touto geniální zkratkou:"Hovno, hovno," prohlásil Baloun a vmísil se do rozhovoru.

    Problematika t.zv. separátu je z oblasti potravinářské technologie a legislativy, zatímco problematika strupů a potu je z oblasti fyziologie a estetiky, to nevíte, a přesto se odvážíte diskuse?
  • Leze sem, aby se slušně zeptal, co je na tom, soudruhu, nechochopitelného?
  • Pokud nevíš co je špatného na separátu tak proč sem lezeš mongoloidní soudruhu ? Zde na tiscali je zajímavý článek o strupech a potu, tam se můžeš se svým IQ realizovat.
  • Pokud si kupuji nějakou věc v určitém obalu, tak asi proto, že jsem s její chutí spokojen. Pak jen doufám, že se tato chuť nebude měnit (nejlépe ani cena - nahoru). Chci, aby složení, uvedené na obalu odpovídalo skutečnosti, ale to musí ověřit nějaká laboratoř.
    ¨
    A je mně zcela jedno, jestli se v téměř stejném obalu, s jiným uvedeným složením prodává ten výrobek s jiným složením. Jinak řečeno, nemám problém s tím, že se u nás prodávají auta s volantem na levé straně, kdežto ta samá auta, s tím samým "složením" se v Británii prodávají s volantem na straně pravé.
  • Kdo dává Babišovi salámy?
    Co je přesně špatného na separátu?
  • A tak opět převyprávěné pohádky lži o lžích..."Zlý výrobci jsou tlačeni zlými korporacemi na nízké ceny. Protože pleps kupuje to laciné, protože na víc nemá...Proč to tak dělají? *7*
  • Takovou snůšku blábolů a míchání jablek s hruškami jsem už dlouho nečetl. Co má společného rozdílné složení potravin pod stejnou značkou s méně kvalitními potravinami zcela jiné značky? Co má společného uzákonění max. marže obchodníků s inflací? Podpora českých producentů potravin a tím pádem podnikatelského prostředí a zaměstnanosti je předem odsouzena jako produkce nekvalitních potravin. Od toho je tu zákazník, aby donutil producenta k vyšší kvalitě jako tomu je např. u česneku. Samotní majitelé supermarketů v době největšího boomu tvrdili, že budou prodávat 80% potravin Českého původu a jaká je skutečnost? Proč nedat šanci našim chovatelům, které doslova zlividoval dotovaný Polský dovoz? Aha, už chápu. Tady jde zase o Babiše a o ničem jiném hloupý a nelogický článek nepojednává. Takže opět bulvárek.
  • Lež jako věž, Babišovi salámy jsou díky intervencím Miloše Zemana který dohlíží na jejich kvalitu vynikající, to že němci žerou jen separát ví každej.





    PCHE !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit