Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Brusel nadávají a zakrývají tak svou naprostou nekompetentnost a neschopnost, jen poltické vykopávky typu Václavů Klausů, Okamurů a jim podobných........je snadné házet vlastní průšvihy na někoho jiného a zvyšovat si tak lacino u hloupého nevzdělaného voliče své skóre. *11*
    • mun.go

      Tak to rozhodně nikoliv. Moje vlast není EU.

  • Byrokrati se oddávají své chorobné libovůli jak v Bruselu, tak v české kotlině. Eurohujerská současnost je pod tlakem módní vlny iniciativního byrokratického blbnutí. Vznikl nový druh úředníka, který je mixem eurohujera, parazita a iniciativního blbce, který má nabitou hlavu k prasknutí nad tím, jak obyčejným lidem tam dole ještě víc znepříjemnit život nějakým novým byrokratickým opatřením. Pro eurokraty v nejvyšších funkcích jsme pokusní králíci. Zbyrokratizovaná eurokracie je jasným důkazem úpadku demokracie v Evropě, která je postupně nahrazována příkaznickým systémem.
    • mun.go

      Nejen v české kotlině, také v Moravských úvalech ba i v části Slezska.

  • Se článkem naprosto souhlasím. Rovněž se domnívám, že nebýt určitých mantinelů z Bruselu, naši zkorumpovaní politici by vyráběli ještě daleko větší legislativní paskvily než dnes (jak se nakonec dělo i v 90. letech, kdy jsme dali světu sloveso tunelovat). A je legrační, jak se někteří diskutující drží zásady „Kdo nenadává na Brusel, není Čech“ natolik, že odmítají slyšet jakékoliv argumenty jiné než ty jejich a označují je šmahem za bláboly. (Což jistě napíší i o mém příspěvku ) *2*
    • Je to hrůza, co z evropské legislativy udělá obvyklý, tj nepříliš vzdělaný a taky ne moc inteligentní český politik - neschopný přelouskat text jinak, než tlumočníky přepsaný do češtiny. Smůla je, že většina tlumočníků umí perfektně jazyky, ale vůbec nerozumí problematice, kterou překládají - tam vzniknou první nesmysly, když takto zmatený text dostane politik většinou zoufalý amatér, je neštěstí na světě. *14* *14* *11*
      • mun.go

        Všechny texty jsou k dispozici i v originálním znění (v jazyce navrhovatele).

  • Pokud si kupuji nějakou věc v určitém obalu, tak asi proto, že jsem s její chutí spokojen. Pak jen doufám, že se tato chuť nebude měnit (nejlépe ani cena - nahoru). Chci, aby složení, uvedené na obalu odpovídalo skutečnosti, ale to musí ověřit nějaká laboratoř.
    ¨
    A je mně zcela jedno, jestli se v téměř stejném obalu, s jiným uvedeným složením prodává ten výrobek s jiným složením. Jinak řečeno, nemám problém s tím, že se u nás prodávají auta s volantem na levé straně, kdežto ta samá auta, s tím samým "složením" se v Británii prodávají s volantem na straně pravé.
    • špatný příklad když to srovnáváš s autama tak aby to odpovídalo tomu co se děje u nas na trhu s potravinama: Takze tobe navadi kdyz se u nas prodava stejny model stajna znacka auta za vetsi peniz nez na "zapade" a u nas ho dostanes v zakladni vybave bez klimatizace bez poloviny airbagu a z mekciho plechu (oslabenou levnejsi konstrukci) prestoze na nej bezi v TV v evrope vsude stejna reklama kde se honosi 5ti ***** v crashtestu no tobe to navadi ze to v cesku prodavane pod stejnym oznacenim bude mit jen ** (pekne malym pismem schovane kdesi na stitku v podvozku) *1* *14*
      • Dokonce i to respektuji. Politiku prodejce. Pokud výbavu zveřejní a já si to auto půjdu dobrovolně koupit za ty a ty peníze s tou a tou výbavou. Mimochodem o tom "měkčím plechu pochybuji, ale i tak, pokud bude tato informace uvedena, tak s tím nemám problém.
        A to si pamatuji dobře dobu, kdy bylo všude stejné máslo a všude za 10 Kč. Mně se po té době opravdu nestýská
  • A tak opět převyprávěné pohádky lži o lžích..."Zlý výrobci jsou tlačeni zlými korporacemi na nízké ceny. Protože pleps kupuje to laciné, protože na víc nemá...Proč to tak dělají? *7*
  • Takovou snůšku blábolů a míchání jablek s hruškami jsem už dlouho nečetl. Co má společného rozdílné složení potravin pod stejnou značkou s méně kvalitními potravinami zcela jiné značky? Co má společného uzákonění max. marže obchodníků s inflací? Podpora českých producentů potravin a tím pádem podnikatelského prostředí a zaměstnanosti je předem odsouzena jako produkce nekvalitních potravin. Od toho je tu zákazník, aby donutil producenta k vyšší kvalitě jako tomu je např. u česneku. Samotní majitelé supermarketů v době největšího boomu tvrdili, že budou prodávat 80% potravin Českého původu a jaká je skutečnost? Proč nedat šanci našim chovatelům, které doslova zlividoval dotovaný Polský dovoz? Aha, už chápu. Tady jde zase o Babiše a o ničem jiném hloupý a nelogický článek nepojednává. Takže opět bulvárek.
  • Lež jako věž, Babišovi salámy jsou díky intervencím Miloše Zemana který dohlíží na jejich kvalitu vynikající, to že němci žerou jen separát ví každej.





    PCHE !!!
    • Kdo dává Babišovi salámy?
      Co je přesně špatného na separátu?
      • Pokud nevíš co je špatného na separátu tak proč sem lezeš mongoloidní soudruhu ? Zde na tiscali je zajímavý článek o strupech a potu, tam se můžeš se svým IQ realizovat.
        • Pokud nejste schopen odpovědi, proč sem lezete vy?
          Jak, to je naopak zřejmé a proces přesně vysvětlil Jaroslav Hašek v románu Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války touto geniální zkratkou:"Hovno, hovno," prohlásil Baloun a vmísil se do rozhovoru.

          Problematika t.zv. separátu je z oblasti potravinářské technologie a legislativy, zatímco problematika strupů a potu je z oblasti fyziologie a estetiky, to nevíte, a přesto se odvážíte diskuse?
        • Leze sem, aby se slušně zeptal, co je na tom, soudruhu, nechochopitelného?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit