Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to,že i v ODS a pořádně dlouhou dobu,platí komunistické,že nejsou lidi.Němcová má skutečně hubu prořízlou pořádně,ale rozum jedině tak dělat pufmutrle v hampejzu.S takovou ženskou se může odesákům stát,že rozlícený národ brzo nevymlátí jenom odesáky,ale celé jejich rody.A to za podíl ODS na zbídačení této země.Dnes už je mnohem výhodnější být bývalým estebákem,než současným odesákem.Toť tvrdá realita života.
  • Paní Němcová, je to smutné, ale vy jste pro blaho lidu neudělala vůbec nic. Předpokládám, že se do parlamentu nedostanete (budete vykroužkovaná jako íčko). V opačném případě bude jasné, že vaši přínivci jsou tak napakovaní, že chtějí v tomto pokračovat a také to, že jich je hodně. Máte výhodu v tom, že pokud nechci volit komouše, tak nemám koho volit. Dotáhla jste to s tou vaší sebranou do smradlavé žumpy. Fuj, fuj.
  • Za první republiky jsme měli tatíčka Masaryka a po r. 89 pravice tatíčka gigazlodějíčka Klausíčka a všichni jeho poskokové unisono ovčánkům naustále omílali makrolži a vymývali mozečky , že i Gebels blednul závistí, až tomu sami začali věřit. Dnes nejsou schopni ani pochopit jakou spoušť tu vytvořili, že nás protransformovali a proreformovali - tedy vytunelovali do banánové republiky bez banánů ač jsme ze všech postkomunistických států měli nejlepší výchozí pozici. Hádají se kdo za to může. Tak ptáci modráci oděsáci, - všichni, u vás se nenajde jeden čistý , jediný co by měl alespoň jeden obratel natož páteř, arogance moci u vás dosáhla vrcholu Everestu a občané pro vás byli akorát toaletním papírem při volbách. Takže je třeba vás nekompromisně vyzmizíkovat z politické mapy ČR a už nikdy více viděti vás v české politice. Odměnou za vaše rozkrádání - hrad Mírov.
    • Lépe to snad ani napsat nejde. Díky
  • Podle volební kalkulačky mi vyšla KSČM ,tak jim ten hlas dám ! Nakonec v téhle zemi bylo nejlíp za Husáka !
    • Podle mého názoru nejlepší doba v této zemi byla za prezidenta Novotného. (také jsem byl mladičký). *3*
      • Máš pravdu, za Novotného se zlevňovalo hodně věcí, tehdy jsem si koupil první televizor který také zlevnil.
  • Paní Němcová neudělala pro obyčejného člověka nic, leda tak pro sebe !!!!! *11* *11* *11*
  • A tuhle modrou sebranka držela TOPka u moci. Hanba jí! Zeman měl pravdu.
    Vládu vedl Kalousek který se tak stal stejným premiérem protože svazák
    Nečas na to neměl čas. V kanceláři mu ho totiž tvrdě dřela Nagyová. *1* *1* *1*
    • ale houbelec... Odeska by nedopadla jak dopadla, kdyby furt neustupovala knížeti a Kalouskovi a taky veverkám. Nečas se chtěl udržet u moci co nejdýkl ... jen by mne zajkmalo CO ZA TO DOSTAL???? Když ten odpustek za jeho rozvod platíme MY VŠICHNI a jeěště naši vnuci budou platit... jo poslouchta knížete a Kalouse ... ach jo... A nepřizn ají si to a nepřiznají...
    • Jo, není "kouře" bez ohně !!!
  • ODS je stejně velká pakáž jako je TOP 09 a DKU-ČSL a to již od doby vzniku. Ksindl vedle ksindlu i se zakladatelem. Parchanti, kteří rozkradli a zaprodali a zadlužili celou naší zemi. A Václav Havel jim sekundoval. Opravdu má velké "zásluhy".
    Lidičky, jestli máte ještě nějakou úctu k republice a k vlastnímu národu, tak volte KSČM neo ČSSD. KSČM je nejlepší volba !!!!!
  • Paní Německá na hrad!!! (Teď ale nevím, na který to bude! Vyhovoval by Mírov? Odpykala by trest za pustošení země. Já vím, ona nic, ale ti její soukmenovci...)
    • Já bych jí dal bílý hábit a ubytoval na Okoři, aby tam dělala "Bílou paní" . v noci chodit strašit na cimbuří. Na nic jiného se nehodí, i v base bychom ji museli živit z našich daní...Jako strašidlo by přilákala zahraniční turisty a byla by určitě užitečnější...
  • Hlavně, že to má na koho svalit. Že ona byla jednou z klíčových postav, které lidé nechtějí si připustit neumí !!! Jako "lídryně" se sama dostane do sněmovny opět. Jako úplně nejzbytečnější poslankyně, která i zadarmo je drahá a k ničemu !!!
  • Miruna? Ale kdeže! Ta je kvalitní hrobařkou lajdáků modrých.Jo panečku jak teklo premierovi do bot když se provalil skandál s tou jeho rajdou - to stála smečka ODSáku pohromadě i před kamerami a hlásila na všechny strany že za ním stojí.Jo kdýž je z Petříka nyní obyčejný vyčuraný sígr který kličkuje jak zajíc v poli - tak ať teda postojí za ním i nyní.Přeci nebudou operativně uhýbat.Někdy stát někdy nestát.Hlavně si ale dejte dopředu toho Bendu.Jeho trvale dementní výraz budí soustrast a mohl by nasbírat body.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit