Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JanK
    Zprávy z Tiskali, co to je, to je nějaká nevydařená verze dikobrazu...? I když po přečtení článku si vlastně uvědomuji, že bych asi i tu nepodařenou verzi Dikobrazu tímto srovnáním urazil. Jestli je autor novinářem, tak ... ale ten určitě novinářem není. To musí být nějaký šmidla, co marně shání jakoukoli práci.
  • Vražda se tuším po 20 letech promlčuje, Nevadí už ani fízlování pro tajnou policii - fízl je premiérem. Ale rozhánění demonstrací je nepromlčitelný zločin, pro který člověk nemůže vést nějakou bezvýznamnou komisi a je to ústřední problém. Samozřejmě pokud někdo mlátil demonstranty PO 17.11.1989, ničemu to nevadí, takže ti, co dostali nakládačku při techoparty, stejně jako zmlácení anarchisté a squatteři si marně dělají naděje, že "jejich" mlátičky někdo odsoudí....
    Zkuste dneska plivnout na policajta a dát mu facku... a dejte mi vědět předtím. Půjdu se podívat, jakou nakládačku dostanete..... tedy demokratickou nakládačku....
  • yzidor
    Stejně tak já nechápu, že se jeden náš nejmenovaný prezident nestyděl, že se jeho fotr kamarádil s gestapem.
  • yzidor
    Samozřejmě!
    ...a pražská havloidní kavárna prohlásí demonstraci za nedemokratickou, teroristickou a nechá nás humanitárně postřílet.
    Už ten největší zrzavý demokrat prohlásil, že tento režim si vzít nedáme.
    ...a možná že na zklidnění situace bude povolána armáda US nebo spřátelená vojska NATO.
  • yzidor
    Tak ten vtip u článku, který koluje po netu, to jsem se vážně nasmál, až jsem se za břicho popadal, a dokonce mi tekly i slzi......:)
    ________________________________________________________________
    ....může mi někdo napsat, kolik lidí se na Václavském náměstí a jeho okolí pohybovalo v pátek, 9.3. 2018 kolem 17:00?
    Kdyby nám to jeden z mobilních operátorů chtěl sdělit(jako tomu bylo v pondělí) možná by to bylo cca 50 000 lidí :)
  • arnan
    Jsem přesvědčen, že Plesl je dobrým novinářem, ale nějak jsem nepochopil, proč zrovna on kývl po odchodu Sabiny Slonkové, že to šéfredaktorské křeslo vezme on. Asi to musela být velmi lukrativní nabídka pro Plesla za slib "koho chleba budeš jíst, toho píseň budeš muset zpívat. Nyní je Plesl ve všech debatách na TV úplně nepříčetný, jak obhajuje nestrannost svých novin a neustále poukazuje na demokracii, vítězství ANO ve volbách atp.
  • Ty noviny staly za ouno už před koupí A.Babisem
  • Mf čteš tak o ni saješ
  • Oliwer
    S poslanci ANO je podle mého názoru hrubě manipulováno. Tuto manipulaci s drtivou většinou nezkušených poslanců ANO zajišťuje zejména politruk ANO Jaroslav Faltýnek.
    Andrej Babiš mění své názory tak rychle a tak často, že Faltýnek nestačí často poslance zpracovat tak, aby hlasovali podle idejí svého stranického vůdce.
  • Oliwer
    Mladou frontu DNES nečtu. Je to naprosto nedůvěryhodný tisk. Tajně pořízené nahrávky s Andrejem Babišem jasně dokazují, že práci novin ovlivňoval a nepochybně prostřednictvím šefredaktora ovlivňuje. Ideální by bylo, kdyby tyto noviny lidé přestali prostě kupovat. To by byla adekvátní odpověď na to, co se v těchto novinách děje a jakým způsobem se zde manipuluje s fakty. Šéfredaktor Jaroslav Plesl slouží otevřeně nebo skrytě jednoznačně jednomu pánovi a tím je Andrej Babiš. Tento člověk se zpronevěřil své novinářské práci přesně podle přísloví, koho chleba jíš, toho píseň zpívej.
  • Když DNES nečtou jak můžou o něm sát že.
  • Běžte do p....e s vašimi demonstracemi. Par stovek zfetovaných přisluhovačů demokratické žumpy není celá země. Proč je 95 % zpráv jen z Prahy. Na Prahu s...e pes. 8,5 mio. obyvatel žije mimo tu pražskou žumpu.
  • noviny manipulujou jen se zmrrrrdama !!!!!!! aby si nekdo myslel ze kuciaka sejmuli mafiani a pritom ho sejmuli lunetici protoze jim to naridil politolog pehe !!!!!!!!!
  • Tebe zase někdo nakop mezi nohy čapisrale? Ale vyjelo to z tebe pěkně, opravdu *4*
  • Cože? Noviny se snaží lidmi manipulovat? Ne. Opravdu? Jste na to přišli až teď když se to hodí? Tak tohle je zatím největší letošní LOL *15* *15* *15*
  • Hůmorné.. Bohužel, Bureš tím, že koupil MF zlikvidoval dobře
    fungující investigativní hnízdo novinářů. MF v minulosti odhalovala
    skandály ODS, ČSSD .. a "poučený" Bureš je proto zlikvidoval.
    Ještě mu překáží ČT ...
  • Vy vůbec netušíte, co MfDnes píše. Právě toto medium je proslavené pro své útoky proti Babišovi což často zasmrádá bulvárem.
  • Baví mě podobné "nezaujaté" články. Konkrétně MfDnes snad každý den referuje o Babišovi ve stále se opakujících frázích. A nyní je náhle podezřelé, když nesmáznou Babiše na titulce. "Vždyť to tak dělají všichni, tak proč ne MfDnes? Podezřelé!". Také účel demonstrací mi příjde vtipný. Článek se zmiňuje, že lidé demonstrují proti Babišovi, který vystoupil proti mlátičce z 89, když jeho zvolení předtím ANO přeci podpořilo. Předpokládám, že v ANO se poslanci chovají demokraticky a každý volí dle svého svědomí. Babiš už před samotnou volbou sdělil, že Ondráček není správný kandidát, ale stejně za vše může jen on.
  • vanhorne
    "Nikdo z těch studentů ani neví, co ty ústavní hodnoty jsou."
    Atrapa presidenta ovsem ustavni hodnoty ma v malicku a proto se tak uzkostlive snazi Ustavu za kazdou cenu dodrzovat a podle ni jednat. At zije pohadka, Cervena Karkulka a Pernikova Chaloupka.
  • Konečně to mám jasné - když noviny píší proei Babišovi tak jsou nezávislé, když nepíší nic, tak jsou závislé...Větší pitomost si nevymyslí ani Hurvínek...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit