Přejít na výpis diskuzí
Izrael a Československo: Podobnost čistě náhodná?
5.3.2015 | Pavel Jégl
30 příspěvků
-
http://www.petice24.com/americkou_armadu_na_naem_uzemi_nechceme
-
Tento článek nemá cenu řešit,ale co cenu má je tunel Blanka alias tunel Bém.Paní Krnáčová má pravdu v tom,ře jsou tam idioti,kteří rozkradli co se dalo.Já se na to dívám jako člověk,který práci než byl demokraticky hromadně propuštěn z práce ví,která bije.Je jedno zda tunel je dlouhý nebo krátký.Mám popcit,že kvalitní vhodné kabely skončili někde jinde a daly se tam do obyčejného prostředí.Já dělal tunel,elektro část tzv.letenský a slouží do dnes.Stačí dohledat dodávky od Kabla apod.Myslím,že žádné Kablo si nedovolí dodat jiný kabel než požadovaný nebo podobný se souhlasem konstruktéra projektu.Vidím to jako další rozkrádačku ve velkém a je načase to začít řešit a bez protahování.Pobavila mě péče o zločince s VŠ MUDr v procesu,který probíhá,že z nich budou bezdomovci.Holt půjdou bydlet třeba do garsonky a nebo pod most jako jiný ,ale slušný člověk,kterého tato společnost semlela.Ale chce to vůli.
-
-
TO JE STAROST PRAŽÁKŮ AŤ SI UDĚLAJÍ POŘÁDEK SAMI..... a neměl by jim na ten jejich bor... stát přisopívat ... stejně dostívají ba ten bor... víc peněz než jim nááležýí na pkor ostatních. VŠEM STEJNĚ A ŠMYTEC
-
Já bych to viděl na to, že místo kvalitních si objednali kabely méně kvalitní. Nechali si naúčtovat tyto kabely jako kvalitní a o rozdíl se rozdělili. Řešil bych to jako podvod a rozkrádačku!!! Viníkům bych nechal výměnu zaplatit, proč soudit. Už to zaplacení by byl trest. Takto bych soudil všechny rozkrádače, proč je zavírat. Buď vrátit nebo zaplatit jinak.
-
-
jeden velký rozdíl. Češi žili na "svém" území nikomu ho nevzali, nikoho z něj nevyhnali, neohrožovali své okolí a nakonec i celý svět tím, že by se snažili zabrat celé území i sousedního, zatím jen teoreticky vzniklého státu.
-
odmítám uvěřit že takové mačo tobě podobné se vůbec dorve ke klávesám.A už chodíš i na velkou?Nevěřím.
-
-
huupaaku!!!! hluuupaaaku!!! ses nermotorina osda!!!! ty budes brzop po sveteklny pozici ty budes velmi brzo drdet uz se to resi ses vevr r to zapletenej!!!!
-