Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Okupantem Palestiny je židozvěř . To potvrzují mimo jiné i dvě stále platny rezoluce RB OSN , podle kterych se musí židi stáhnout na hranice vytýčené v Palestině před rokem 1967 a uvolnit okupovaný Jeruzalém . Jenže pro zfanatizovanou židonacistickou havěť rezoluce OSN nic neznamenají ! Jen človíček ovlivněný prožidonacistickym informačním marasmem mediální žumpy čt , může pochybovat o tom kdo je okupant . Vzpamatujte se !

    Za vyhrocenou situaci v okupované Palestině, je dlouhodobě odpovědný židonacistický dobytek Netanjahu . Adolf Hitler by na něj byl určitě hrdý !
  • Palestinci si za to mohou naprosto sami když skočili na špek ostatním , že židy vyhubí a zaženou do moře . Inu , v šestidenní váce se ukázalo co a jak . Ostatně židi žili na tom území dávno před palestinci . Tak kdo je okupant ?
  • Ozbrojeny boj proti okupantovi legitimizuje mazinárodní právo tzv. Přirozenym právem okupovanyho ! Jenže Palestincům je toto právo odpíráno ! Jejich ozbrojeny odpor proti nenáviděnym židonacistickym agresorům , je naprosto legitimní a spravedlivý !
  • A proč by to jako měli dělat ?
  • Jediný kdo vyvovolává zlo a nenávist jsou Palestinci . Zajímavé . že ani ostatní Arabové s nimi nechtějí mít nic společného . Jen " hloupí" židi a ještě " hloupější " EU je živí a posílá jim štědré dary aby mohli dál bojovat proti Izraeli .
  • Být proti zfanatizované židonacistické zvěři , která okupuje Palestinu , beztrestně Palestince vraždí , mučí , ponižuje , vyhání je z jejich země a tisíce jich vězní v koncentrácích , tak jak to souvisí vy tupoune s antisemismem ? Přeci být proti zlu je přirozená vlastnost každyho rozumnyho člověka ! Ale ten vy postrádáte !
  • Když tady čtu ty nenávistné antisemitské výkřiky stoupenců zvrhlého komunistického učení, tak dospívám k jedinému závěru:
    KOMUNISMUS A NACISMUS JEDNO JEST.
  • Nad smrtí třech židů zabitých na okupovanym Palestinskym území , pucfleci Sobotka se Zaorálkem roní slzy ! Dnes byl nalezen zavražděný Palestinec u Jeruzaléma a vše nasvědčuje , že vraždu spáchali židi jako mstu .

    Jsem zvědav , jestli ti dva pucfleci židozvěři Sobotka se Zaorálkem , taky projeví lítost nad smrtí mladyho Palestince !
  • Tečka Suchoj Pepin je jeden a tentýž komunistický imbecil; má ještě stovky nicků, nezahazuj se s ním, Alice.
  • Já neznám zdroj , který by potvrzoval ukryty zbraně na lodi s humanitární pomocí Palestincům . Dokonce ani židozvěř při prověřování nákladu nic nenašla . Vy jste posedlá , nemáte teplotku ?
  • Odborník opět promlouvá, a ty jsi tam byl a nebo ty znáš zdroj, tak si poslechni syrský rozhlas a dozvíš se, oč měli a mají palestinci zájem, určitě to nejsou vánoční ozdoby, hlavně se jim jedná o AK 47, RPG 7 a 37 a další, velice prospěšné hračky, které zabíjejí.
  • Vy jste skutečně trouba . Žádny zbraně nebyly nalezeny , což bylo i ve zprávách mediální žumpy čt . Můžete uvést zdroj ?
  • Konečně promluvil znalec, pokud je loď plná zbraní a v mezinárodních vodách, může se potopit spolu s celou posádkou, což izraelci neudělali, jinak, proč by se bránili, kdyby jen vezli tampony "TAMPAX" a nebo krupicovou kaši s ovocem, tak se prober hlasateli.
  • Vy nevíte nic , hlásáte pouze stupidnosti , který slyšíte z mediální žumpy čt . Pásmo Gaza je ve skutečnosti obrovský koncentrační tábor , kde židonacistická zvěř uzavřela statisíce Palestinců . Ti žijí v nuzných podmínkách , židozvěř blokuje veškery přísuny zboží i humanitární pomoci , čímž porušuje Mezinárodní humanitární právo ! Pásmo Gaza židozvěř beztrestně odstřeluje a bombarduje , umírají tam civilisti , děti .... , což se děje i teď !
    Však jak dopadla turecká loď s humanitární pomocí je známo . Židonacisticky komando ji přepadlo v mezinárodních vodách , několik námořníků zavraždilo a loď , odvleklo do židostánu . To byl mimo jiné učebnicový přáklad námořního pirátství .
    Jenže židonacistické zvěři vše projde , protože je spojencem US hitlerčíků .

    Kdo schvaluje nebo přehlíží zločiny páchany na Palestincích fanatickou židonacistickou zvěří v okupované Palestině , tak by měl zpytovat svědomí !
  • Vidím, že i ty patříš mezi "trotly", já jsem ještě nezažila (a to jsem projela skoro celý Svět), že bych se setkala s něčím, co by vyprodukoval palestincký národ, konzervu, obilý, auta, hodinky apod., je to jen horda přiblbů podobná našim cigánům: ano, hlavně: "všichni nám dejte" a my nic.
  • dělaj jen zle
  • o co ti jde? snad může mít někdo i takový názor, ne?????
    a fašismus na ukrajině ti nevadí? ne? tak jsi asi další swině co dělá že nevidí........
    je mi z tebe nablití,nejsi nic než hnus.
  • a že se tak necukáš, když jsi jistě četl příspěvky magorů, kteří by východ ukrajiny nejraději vybombardovali,tam jistě ttaké žijí slušní ukrajinci, že?
    ps. a co potom povědět na plynovou zloděkju tymošenkovou, která pověděla, že by na ukrajince s jiným světonázorem než má ona nejraději použila atomové zbraně....... na to povíš co, ty chytráku. když se někdo otře o ss spojené státy nebo agresivní izrael, tak hned kvičíte jak šílená prasata.......troch spravedlnosti, aha, vy nevíte, co to je.......
  • vidím, že jsi nevzdělaný tupan, Hmm, a kvůli takovým mozkokundám, je mnohdy svět velmi špatný místo pro klidný život.
    židé žili kočovným ,kmenovým životem , bez vzdělání a bez písma, .... jen trošku nadhled a milovat pravdu.....
  • Židi jsou stejný prasata jak muslimové

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit