Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mít pod zadkem x milionů, tak bych byla taky šťastná a spokojená... Ono se to radí, ale když musíte chodit každý den do práce, která vás nebaví, doma řešit x problémů, tak na ten spokojený život není moc síly. Proto si ráda večer sednu k počítači a zahraju si automaty , protože ty po mě nic nechtějí, nemluví a nechají mě relaxovat :-D .

  • struzzo
    Zrovna mám teď docela náročné období, takže moc pěkná motta, pomohla mi. Většina z nich jsou maličkosti, ale když si to tak vezmete, tak to jsou naprosto zásadní věci - nešťourat se zbytečně v minulosti bez výsledku, obávat se, co přijde.. 🙂 Po přečtení tohoto článku doporučuji ještě tento, který popisuje začátky nyní velice úspěšných lidí. Mrkněte a dejte vědět, co na to říkáte.
  • Naprosto souhlasím. Myslím si, že problémem většiny lidí je to, že se až příliš nechávají strhávat okolnostmi a nepřebírají zodpovědnost za svůj vlastní život. Zrovna nedávno jsem si četla článek o tom, jak být v práci šťastný, a musím říct, že mi dost otevřel oči. Stačí udělat alespoň malou změnu a ono už vás to pak někam zavede. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit