-
Třeba moc pěkně se takové dokopání podařilo tuhle nějakému Topolánkovi.Obecní špinavec č.1 chtěl být na Hradě. Rozesílal už lidem kalendářiky kde čtenáře děsilo jeho jméno.Na 5 let. Jasně že lidi raději šli volit, jen aby se taková špína nedostala ke korytu.A nejkrásnější je, jak tento vřed dostane třeba slovo v novinové žumpě jménem Blesk. Jejda jak blb všem napravo nalevo radí. Má blbé že je každému pro srandu.Prostě certifikovaný odpad společnosti A to prosím prý přednáší na VŠ!
-
CIA je horší než KGB a horší jak STB, Babiš se tam jel vzdělávat
-
Ten věští maximálně z těch svých - scvrklých a prázdných. Projevují se u něj i jiné nemoci jako je stařecká demence a fóbie z kde čeho.
-
budoucí use?věštíš z koule :D
-
Kdybychom nebyli členy EU, budoucích USE, tak bychom dříve či později dopadli jako Krym. Podle "logiky" těch našich východních "bratří" prý kam jednou šlápne vstoupí ruská noha, tam je prý navždy ruské území.
-
Ty jsi úplný mimoň, který neumí ani číst text. Zajímalo by mně, kde jsem v článku chválil zločinnou organizaci. To ty tu neustále hájíš největší teroristy světa - USA a zločineckou organizaci NATO.
-
Žiješ neustále v těch tvých bludech. Lidé, kteří s tebou nesouhlasí, nejsou vlastizrádci, To se dá říci pouze o tobě a tobě podobným agitátorům a propagátorům největších teroristů světa - USA. My, obyčejní, slušní a přemýšlející lidé se nechceme stát kolonií nikoho. Tedy, abys tomu rozuměl i ty s vygumovaným mozkem, ani ruskou, ani americkou a ani EU. A nechceme být ani členy teroristické organizace NATO.
-
nic nebráni svobodnému lidu odejít z EU.toť demokracie.
-
definuj tu vlastizradu ?
-
Tady je zase přehled keců vlastizrádců, kteří by chtěli, aby se naše země stala opět kolonií východostepní říše. Možná jsou za to z Kremlu placeni.
-
Neumím si představit, že by v Německu mohl někdo veřejně chválit nacistický režim nebo že by dokonce v německém parlamentu byli zástupci organisace podle zákona zločinné a opovrženíhodné.
-
Milý příteli, někdo zvolen bude. A je mou občanskou povinností pokusit se zajistit, aby to byl z dané nabídky ten nejméně špatný.
Pokud bych nešel vůbec volit, tak bych tím dal šanci těm více špatným.
-
Tovarišč xxdef, nic ti nebrání "vystoupit" z EU a NATO a emigrovat ke svému moskevskému chlebodárci, jímž jsi placen za tu svou vlastizrádnou propagandu. 😉
-
volby do eurohnoje mě nezajímají, stejně je to jenom zástěrka okupace
-
Ze vetsina volicu kasle na volby do europarlamentu bude nejspis proto, ze jaksi neni z ceho vybrat a podporovat eurovyzirky, kteri na sve obcany - volice - z vysoka... nechteji...
-
A v tom to právě je milý občane. Není to hlasování PROTI někomu, ale ZA NĚKOHO.
"Svéprávní a soudní OBČANÉ jdou volit. Vyberou si z kandidátů toho důvěryhodného, soudného a morálně na výši, který je podle nich zárukou, že bude prosazovat morální zájmy své země a svých voličů."
A Vy v současných kandidátech někoho takového spatřujete? Že tam půjdete? Pokuste se poradit, kdo splňuje tu Vaši definici. Já tam takového nevidím.
-
Volby do EU stejně budou, těch několik kavárníků pár % urvou a budou vysmátí, jako doteď.
Pro normální lidi je EU jen přítěží, ty miliony, co přišly ve formě dotací se většinou rozpustí
mezi pár vyvolených a my budeme následně přispívat na to koloseum, které je vidět při jejich zasedáních.
Za mě - ať jdu nebo nejdu volit - furt 5 a je to napříč celou naší politickou repre.... Když vidím toho
Pomaluspěchala, otvírá se mně z jeho uslintané huby kudla v kapse. A je jich víc.......🤮 - jdu....
-
Větší účasti voleb do EU bychom se dostali jen při paraelním hlasování,např.do sněmovny.A to by se ještě někteří nezúčastnili z důvodu české frajeřiny.Nadávat po volbách je takovým národním zvykem a nařídit ho našim občanům povinně by nebylo úspěšné už z toho důvodu,že zákony tohoto druhu se v Česku nedodržují.
-
BABIŠ je u CIA v USA .....zásah justiční mafie je přihláškou do CIA? pěkně načasováno až odjede do zahraničí, zdá se ,že tu justicí vládnou ageni CIA jako na ukrajině
-
eu rozkazuje čr ,že nesmí kontrolovat odpadní polské maso ::: žádné referendum ,okamžitě vystoupit z EU a z NATO , minimální účast voličů umožnuje fanatickým klerofašistických mafiánům obsadit senát , vyhrávat volby do fašistické eu ,ve které nemáme žádné slovo , ............politik v eu parlamentu okamžitě získává královský plat astává se součástí bohatých zmr*dů ,je prakticky zkorumpován výší příjmů v EU a hájí zájmy eu proti čr,