Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až budeme jako voliči cítit, že to k něčemu je, tak volit půjdeme. Zatím jde jen o soutěž korytářů, kterým jsme naprosto ukradení. 

    Tak si umím představit víkend lépe strávený, než jít dělat kompars různým neznámým trafikantům na další období. 

    • Naše pasívní rezistence gaunerům typu Junckera či Timmermanse vyhovuje. Mlčící a nevolící většina občanů paradoxně vytváří proti své vůli ideální prostor pro realizaci zhoubných plánů EU-ordnerů. Komunistický puč v roce 48 měl jasné kontury stalinismu atd. Ovšem současné budování eurohujerské diktatury je sofistikované, zákeřné a o to víc nebezpečné pro evropskou civilizaci.
  • Ze vetsina volicu kasle na volby do europarlamentu bude nejspis proto, ze jaksi neni z ceho vybrat a podporovat eurovyzirky, kteri na sve obcany - volice - z vysoka... nechteji...

  • josef.chmela

    Lidi nejsou hloupí a dělají většinou pouze racionální rozhodnutí. Volby do EP s racionalitou nemají nic společného. Jsou to pouze trafiky pro pár vyvolených bez valného užitku a přínosu pro obyčejné lidi. Něco podobného je u nás senát. Také na dvě věci na ho... a na nic. Prozatím, to co vzešlo z EP, byly pouze hlouposti, které nikdy nevyřešily denní problémy obyčejných lidí. Právě naopak, většinou lidem život komplikují. Proto volby do EP lidem nic neříkají.

    • No mě osobně komplikují život hlavně místní předpisy které máme nesmyslně x krát přísnější než ty evropské na které tady sice každý žehrá ,ale skutečnost je taková že co v evropě lze je u nás přísně zakázáno
    • Ano, někteří lidé nejsou hloupí a dělají většinou pouze racionální rozhodnutí.

      Jsou však také OVCANÉ, kteří jsou líní zvednout zadek a jít volit nebo jsou vůbec neschopni vybrat nějakého podle nich vhodného kandidáta. Nechápou, že není pouze dobro a zlo, ale zlo menší a větší.

      A chybí jim také vzdělání a tak nechápou, že dvoukomorový parlament tvořený poslaneckou sněmovnou a senátem je větší zárukou demokracie než parlament jednokomorový.

      A někteří také nechápou, že naše země vždy patřila a patří vždy k evropské civilisaci a že je součástí EU, budoucích USE, což je zárukou svobody a demokracie. V opačném případě bychom se opět mohli stát součástí východostepní říše (jako např. Krym).

      • josef.chmela

        Právě vzdělaní, sečtělí, zkušení a pracovití lidé se všeobecným rozhledem, hned nenaletí stranickým agitátorům a úplatným novinářům na jejich kecy. Nenaletí ani na neustálou agitku a ideologickou masáž, že pouze tento režim je pro ně to nejlepší, že pouze EU je to jediné a že pouze USA jsou předurčeny dělat světového četníka. To vše uznávají a propagují pouze zabedněnci (třeba vzdělaní) bez vlastního myšlení nebo totálně vymytým mozkem dnešní propagandou. Komunističtí propagátoři a agitátoři byli proti nim úplní začátečníci a čučkaři.

        • Neumím si představit, že by v Německu mohl někdo veřejně chválit nacistický režim nebo že by dokonce v německém parlamentu byli zástupci organisace podle zákona zločinné a opovrženíhodné.

          • josef.chmela

            Ty jsi úplný mimoň, který neumí ani číst text. Zajímalo by mně, kde jsem v článku chválil zločinnou organizaci. To ty tu neustále hájíš největší teroristy světa - USA a zločineckou organizaci NATO.

  • A k čemu? v EU parlamentu zástupci nesmí ani navrhovat zákony a komisaři se skutečnou mocí typu Junceker jsou dosazováni EU mafií bez voleb. A proč chtějí větší účast? Protože potřebují vykříkovat že jsou legitimní a že si za ně můžeme sami.

    Lidi proberte se "zastupitelská demokracie" je na hony vzdálená od proklamované skutečné demokracie. V současném uspořádání jsou politické strany pouze státem placené mafiánské skupiny bez jakékoliv zodpovědnosti.

  • Proč bych měl být dokopán k volbám? Když vidím, jaké jsou to hrátky band nespolehlivých, neschopných, či všeho schopných nýmandů a gaunerů? Když si nemám z koho vybrat?  A  kdy neuznávám tento cinklý volební systém?! Kdy můj hlas nemá cenu, protože se ti šmejdi zase domluví mezi sebou a nehledí se na můj hlas, který přispěl někomu k vítězství. Nakonec se domluví ti, kdo nevyhráli mezi sebou a já, volič, jsme za pitomce. Kdo se mne jako občana ptal, před 30 lety, zda chci být účasten v systému parlamentní demokracie? V těch  konkrétních podmínkách, které si kdosi za mými zády upekl? 

    EU, tedy německo francouzskou partičku grázlů nepodporuji už vůbec a jsem proti naší účasti v tomto doupěti šmejdů. Tak mi nedělejte nervy a nepoučujte, já s tou špínou nechci nic mít. Jsem pouze pro celkový restart. Bez toho to nepůjde. Leda do kopru.😈

  • Pokuď podstatné jméno VOLBA  pochází od slovesa VOLIT - je nutno konstatovat, že onou VOLBOU - svobodnou volbou - každého jedince je i rozhodnutí k volbám nejít!

    Ale to - zvláště těm, co při volbách kamkoliv neuspěli - politikům i "politikům" nevysvětlíte!

    POVAŽUJÍ NÁS TOTIŽ ZA SVÁ RUKOJMÍ, CO MUSÍ KONAT TAK, JAK "ONI" ROZHOIDNOU!

  • Wolfcastle

    Jednoduše kvalitní kandidát který bude hájit naše zájmy tam lidi zvolí jenže když se tam hlásí jen koritáři tak jsou bez šance

    • KIMCID

      TO NENÍ PROBLÉM PROBLÉM JE ŽE SE ŽÁDNÉMU KANDIDÁTU NAPŘÍČ STRAN NEDÁ VĚŘIT.ON TAM JDE HÁJIT NAŠE ZÁJMY A PAK ZJISTÍME ŽE HLASUJE OBRÁCENĚ?TO MU TAM PROBOHA NĚKDO VYMYL MOZEK?

  • eu rozkazuje čr ,že nesmí kontrolovat odpadní polské maso ::: žádné referendum ,okamžitě vystoupit z EU a z NATO ,  minimální účast voličů umožnuje fanatickým klerofašistických mafiánům obsadit senát , vyhrávat volby do fašistické eu ,ve které nemáme žádné slovo , ............politik v eu parlamentu okamžitě získává královský plat astává se součástí bohatých zmr*dů ,je prakticky zkorumpován výší příjmů v EU  a hájí zájmy eu proti čr, 

    • No ono to totiž vypadá dost podivně když se kontroluje jen některé maso , když chtějí dělat šťáru na maso mají kontrolovat všechno co je na trhu alespoň by se konečně ukázalo co se tu všechno prodává .
    • Tovarišč xxdef, nic ti nebrání "vystoupit" z EU a NATO a emigrovat ke svému moskevskému chlebodárci, jímž jsi placen za tu svou vlastizrádnou propagandu. 😉

      • KIMCID

        nic nebráni svobodnému lidu odejít z EU.toť demokracie.

  • Volby do EU stejně budou, těch několik kavárníků pár % urvou a budou vysmátí, jako doteď.

    Pro normální lidi je EU jen přítěží, ty miliony, co přišly ve formě dotací se většinou rozpustí

    mezi pár vyvolených a my budeme následně přispívat na to koloseum, které je vidět při jejich zasedáních.

    Za mě - ať jdu nebo nejdu volit - furt 5 a je to napříč celou naší politickou repre.... Když vidím toho

    Pomaluspěchala, otvírá se mně z jeho uslintané huby kudla v kapse. A je jich víc.......🤮 - jdu....

    • Bez EU bychom byli jen malá chudá bezvýznamná nula na mapě evropy která by nakonec zřejmě spadla do ruska nebo do číny .
      • KIMCID

        Plácáš nesmysly už jsme se v dějinách dvakrát odtrhli a vždy pro dobro .Od R_U a od Komunistického bloku.Tak tu nikoho nestraš

  • Třeba moc pěkně se takové dokopání podařilo tuhle nějakému Topolánkovi.Obecní špinavec č.1 chtěl být na Hradě. Rozesílal už lidem kalendářiky kde čtenáře děsilo jeho jméno.Na 5 let. Jasně že lidi raději šli volit, jen aby se taková špína nedostala ke korytu.A nejkrásnější je, jak tento vřed dostane třeba slovo v novinové žumpě jménem Blesk. Jejda jak blb všem napravo nalevo radí. Má blbé že je každému pro srandu.Prostě certifikovaný odpad společnosti A to prosím prý přednáší na VŠ!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit