Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... podle zákona... Tak kdy krucinál začneme řešit ty zákony a zákonodárce? Jsou to straníci a politici a tvoří v populaci menšinu s veškerou mocí. To je přeci ten fatální střet zájmů! Teoreticky stačí volit politiky-nestraníky. Ale to tady jaksi nejde, nešlo a nejspíš ani nikdy nepůjde. *10* Tak aspoň tvořme "jiné" strany a vstupujme do nich a volme je. A ty zločinné rozpusťme a fanatiky jejich ideologie odstavme - jsou to "jen" zneužívaní věřící. Do tohoto konfliktu se bojíme jít. (Ukončit diktaturu proletariátu, ekologistů, oligarchů, EUprávníků...).
    Babiš je užitečný, že nás takhle školí svými kulišárnami a vzal do ruky ty pravé opratě: Daně. Uvídíme, co na to časem kmotři.
  • Jestli on je komik, pak ty zákeřnej skřet.....
  • Rusko rozmístilo novou raketu s plochou dráhou letu, porušují uzavřené dohody......
    A to, že Rusko rozpustilo RVHP a současně se mělo rozpustit NATO, to porušení není? Je potřeba vše hodnotit objektivně.
  • Občas se podívej na TV, ale ty máš jistě lepší info.
  • Spousta lidí neporušuje zákon. Např. ani pan Klaus onou privatizací neporušil zákon a jak to dopadlo. A nakonec ani soudruzi z bývalé komunistické ČSR neporušovali zákon, a neporušují ho ani diktátoři, Ono totiž postačí si udělat zákony podle svého gusta a s tím se pochopitelně legálně sveze spousta informovaných vykuků. A tak pokud naši zákonodárcové, soudcove, právníci a státní aparát vůbec nebude postižitelný (jinak než pouze sami sebou jako doposud), a pokud nebudou mít nad sebou onen pověstný Damoklův Meč, nebude líp.
  • říkal Cígler?
  • Rusko rozmístilo novou raketu s plochou dráhou letu, porušují uzavřené dohody a pro komunisty je to OK. Tak jak to soudruzi Ruska myslí s Evropou? Dolétnou na spodní hranici 500 Km - horní hranice 5 000 Km. Do USA ty rakety nedolétnou, ale Evropa je pro ně akorát. Koho chce Rusko napadnout když jsou to útočné rakety.
  • soudruhu BTW, ty jsi komik *15* *15* *15*
  • Zástupce velitele operativního velení Doněcké lidové republiky Eduard Basurin považuje za hlavní příčiny vyhrocení situace na Donbasu vnitřní protiklady na Ukrajině a změny v zahraničněpolitické konjunktuře, které mohou zapříčinit, že podpora, poskytovaná Kyjevu západními zeměmi, zeslábne.
    Domobranci a ukrajinští vojáci informovali už dříve o vyostření situace na Donbasu. Kvůli ostřelování zůstalo město Avdějevka v Doněcké oblasti bez vody, elektřiny a ústředního topení. Ukrajinské úřady vyhlásily ve městě výjimečný stav a nevylučují evakuaci obyvatel, nepodaří-li se provést opravy. V DLR prohlásili, že Doněck byl vystaven soustředěné palbě z raketometů Grad a Uragan poprvé za téměř dva roky.
    Rusko předložilo důkazy o použití zbraní hromadného ničení v Donbasu. Co dál?
    „Tak za prvé jsou důvodem vnitřní protiklady v samotné Ukrajině. Radikálům, kteří se nyní snaží dostat k moci, nevyhovuje politika prosazovaná Porošenkem…Kromě toho ale nelze nepřihlížet ani ke změnám v politické konjunktuře — zvolení Donalda Trumpa prezidentem USA. Kromě toho pak odchod Hollanda. A to znamená, že Kyjev prakticky zůstává se svými problémy úplně sám. Podporu z USA a Evropy zřejmě očekávat nemůže. Proto se ukrajinské vedení snaží ze všech sil vyostřovat situaci," řekl Basurin pro list Izvestija.
    Kromě toho podotkl, že Kyjev využívá vyostření na Donbasu k tomu, aby odpoutal pozornost od vnitřních hospodářských problémů.
  • Un tomu rozdílu nerozumí *14*
  • Inu - zbrusu nový hit. SORRY JAKO. Dnes to bude říkat skoro každej. A naši nenechaví spoluobčané asi budou po sobě zanechávat štítky s oním nápisem. A ještě nejlíp v arabštině. A pochopitelně žádné kukly, ale hidžab či burku. Davaj tím jasný signál. Jsme imigranti ergo nedotknutelní.
  • Ano, Šlachta byl NĚKOMU nebezpečný a proto udělal OdChovanec Kindlšvindlšůle s tím Tuhým exhibicionistou puč a zcela nestandardně a nedemokraticky si přeorali organizaci policie. Pokud bude ČSSD držet ve svých řadách toho OdChovance, tak je pro soudného člověka nevolitelná.
  • Další předvolební útok na Babiše.Zjevně objednaný.Nepodléhejte tomuto pindání.Odstavený Šlachta byl bezprostředně nebezpečný,Babiš je hrozbou potencionální.Je tedy třeba zabít Babiše.Co nejdříve.
  • Jde zjevně o proruskou propagandu.Věřte jen informacím z nezávislých zdrojů.S takovými se budete setkávat i nadále.Ruská snaha hníst myšlení obyvatel je neuvěřitelná.
  • Závěr článku vyzněl jednoznačně-pan Babiš neporušil zákon.To ostatní je jen volební kampaň s heslem VŠICHNI PROTI BABIŠOVI.Začíná nám totiž příliš vidět do karet.A vyhraje-li,odstaví nás od zdrojů.
  • jsi trapný zloději nicků...
  • To je pravda,jen ta demokracie nesmí být svázaná penězi. Na co mi je možnost cestování,když na to nemám? Bohužel už patřím k těm dlouho mladým,kteří se ještě neučili anglicky a taky nemám na jazyky hlavu. Dnes je bohužel práce rukama nejblbější spůsob jak si vydělat na chleba aspoň tady po okolí. Stále nemají pracovníky,ale za 15- 20 hrubého a dost často i na noční provoz se tam nikdo nehrne. Znám i lakovnu,kde nabízejí 13! Vlastně peníze pro sebe ani moc nepotřebuju,ale stále je po mě někdo chce. *13* Taky se mi nelíbí některé zákony,které nás omezují a to docela citelně. V některých ohledech bylo za totáče líp. *15* a to už je bohužel smutné. *9*
  • Alternativou uhlí z Donbasu pro Ukrajinu může být pouze dovoz uhlí nebo plynu z RF, na dovážení uhlí z Jihoafrické republiky nyní nemáme možnosti, oznámil šéf Ministerstva energetiky Ukrajiny Igor Nasalik.
    V pondělí Nasalik oznámil, že Ministerstvo energetiky Ukrajiny připravilo projekt řešení mimořádných situací v energetice v souvislosti s nedostatkem antracitu, který využívají ukrajinské elektrárny, dokument bude v „nejbližších hodinách" předložen vládě na projednání. Nebezpečí přerušení dodávek antracitu z Donbasu, na kterém fungují ukrajinské elektrárny, vzniklo poté, co radikálové začali blokovat železniční spojení s územími Doněcké a Luhanské oblasti, které nekontroluje Kyjev.
    „Nemůžeme přijmout uhlí z Jihoafrické republiky, protože je do dubna pod smlouvou (pozn. jsou uzavřené smlouvy s jinými státy). Zůstávají pouze dvě varianty: buď dovoz z Ruska, nebo ruský plyn v plynomazutových blocích, tyto dvě alternativy," řekl Nasalik v pondělí v přenosu kanálu 112 Ukrajina.
  • Na svém území si budu střílet čím chci a kdy chci i kdybych měl použít jaderné zbraně abych vyhnal agresora který tam nemá co dělat. Rus na cizím území nemá co dělat nebo ho snad někdo pozval? Putine jdi domů a nech Ukrajinu v klidu.
  • Vyšetřovací výbor RF získal důkazy o Kyjevem použití raketových taktických komplexů „Točka-U” proti civilistům v Donbasu, uvedl deník Izvestija s odkazem na oficiální stránku úřadu.
    „Byly získány a procedurálně zaznamenány nezvratné důkazy, že ozbrojené síly Ukrajiny použily v ozbrojeném konfliktu zbraně hromadného ničení – taktické raketové komplexy „Točka-U” proti civilistům,” uvádí se ve zprávě úřadu.
    Vyšetřovací výkor sdělil, že palba byla nasměrována na vesnice Novosvitlivka a Ternoje a na obydlená místa v okrese Krasnodon, město Rovenky a obci Jubileje v Luhansku.
    Ze šetření vyplývá, že ukrajinská armáda použila proti civilnímu obyvatelstvu Donbasu rakety vybavené tříštivo-trhavými a kazetovými granáty.
    Výbor dodal, že použitím zbraně, které „nedává šanci na přežití jak válčícím stranám, tak civilistům”, jednala ukrajinská armáda v rozporu s dohodami z Minsku, stejně jako v rozporu s úmluvou o ochraně civilních osob za války a k ní Dodatkového protokolu II..
    „Použití těchto zbraní ukazuje, že kyjevská vláda má za cíl celkové zničení populace a infrastruktury na jihovýchodě země,” uvádí se ve zprávě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit