Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mít Simona za prezidenta, óóó jak komická představa!
    • 6 bodů za vteřinu.

      Co tak málo Sovětský Pepku? Klikací mašinka na Ruské ambasádě je pokažená?
      *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Národní hrdost? Ta se zdejšího trolla netýká. Lži, pomluvy, krádeže nicků, vlezdoperdelismus cizím mocnostem, to není národní hrdost. *12* *16* *12*
  • už z textu rozhovoru té dámy je jasné, že to není žádná intelektuálka, ale něco v té práci dělat musí, že. možná by mohla otestovat, co si Češi myslí o podobných "výzkumnících" jako je ona sama.
    Myslím, že Češi, zejména v posledních měsících mají být na co hrdí, ukázalo se, k žalu všech zlodějů nicků podporovaných redakcí Tiscali i jim podobných , že lidi už nejsou obluzeni řečmi, které mnohé oslovily kolem převratu a po něm, rozpoznali kdo to byl Havel, jaký je skutečný kapitalismus a komu vyhovuje a také kdo jsou naši přátelé. Proto protiruská propaganda narazila na své meze.

    na to, že se nám vrací zdravý rozum, na to musíme být hrdí a taky jsme, s tím už, aspoň u tété generace, výplachy mozku nic nemůžou a povodní diskutéři z redakcí, kteří mají za cíl "vylepšit! ve svém, vlastním ubohém duchu reakce na příspěvky a rozbíjet diskuze, už vůbrc ne. *15* *15* *15* *3* *15* *3* *15* *3* *4*
    • vanhorne
      "na to, že se nám vrací zdravý rozum"
      Slavny pumpar Putin toho rozumu do vas pumpuje jen se prasi.Hlavne do tebe toho napumpoval tolik,ze nevis co s tim.Jecis neco o protiruske propagande,ale tvoje proputinovska propaganda je jedine ta prava a povolena?
      • a copak nám ještě povíš věcného? ťuťu? *15* *15* *15* *15* mel si co chceš, život jde svým tempem a ty mu nezabráníš, jednou budeš bydlet ty nebo tvé děti či děti tvých přátel na náměstí V.V. Putina *15* *15* *15* *15* *15* a to i v zámoří *2* *2* *2*
      • A proč sem, milý vanhorne, zase taháš Putina? Ona ta národní hrdost, mimo jiné, je i o tom, nebát se říci svůj názor, byť jde proti hlavnímu ideologickému proudu a nebát se používat svůj rozum a ne jen slepě přebírat názory jiných, těch silnějších a ještě se jim za to klanět.
        • vanhorne
          "A proč sem,milý vanhorne, zase taháš Putina?"
          Protoze darling pusinka mela vyhrady k protiruske propagande,tak jsem tady zatahl chudinku Putina.Protiruska propaganda me nezajima,protoze Rusko neni zlo,Putin je to zlo a nejen pro Rusko.
  • Máme až takovou hrdost, že za pár krejcarů děkáme západním firmám a našim podnikatelům pitomce evropy. Ale je v módě, že za všechno můžou Putinovci a komunisti. Nikoho nenapadlo, že si za to můžeme sami. Nechali jsme se kapitálemm srazit na kolena, obrat o všechno a nyní jsme pro ně pouze póvl, který potřebují aby jim utvářel zisky.
    Kecáte tady pitomost a jen se urážíte. Ale někdy se ani nedivím, pokud někdo nemá rozum a apelije pouze komunisty, které zná jen ze školy a z obrázků. Nepamatují situaci z první republiky, kolik bídy a chudoby si museli lidé prožít. Nepamatují válku s nacisty, kolik zvěrstva se událo. Oslavujete tady amerikány, kteří ze začátku války podporovali fašisty a prodávali jim zbraně, pak unesli německé vědce kteří jim stvořili atomky na Hirošimu a Nagasaki. ČR v 60-80 letech patřila mezi vrcholné průmyslové státy ve světě. A co máme teď? Kulový a miliony lidí na pracáku. Pokud je člověk h a j z l , je jedno jestli je komanč nebo kapitalista a jaké je národnosti.
    • Jo v 80tých letech jsme byli tak vrcholný stát že jsme tady neměli ani hajzlpapír o jiných věcech ani nemluvě , průmysl za 40let bolševického hospodaření tak zaostalý a zchátralý že po revoluci musel být pro nedostatek prostředků na investice rozprodán .....
      • Ještě,že máme ten hajzlpapír,když nemáme o víkendu na chemiky penízeTo by bylo v Dějvicích neunosné,když musíme čekat až do pondělka.To by se v 80 tých letech nemohlo stát.
  • Česko vlastně zase neexistuje. Vše rozprodáno a rozkradeno a většinou se tento nakradený majetek ocitl v cizích rukou. Vracel se i majetek kolaborantům s němci.
  • Národní hrdost se již dávno vytratila v super a hypermarketech, kde Češi jsou schopni se porvat za levný šunt v "akcičce". Vytratila se poklonkováním Bruselu, kam povinně a rádi odevzdáváme po kouskách svoji samostatnost a zájmy obyvatel ČR skopáváme na tu nejnižší příčku. Vytratila se při nekritickém zbožňování velkého bratra, kterému by někteří darovali svoji zem. Vytratila se ve všeobecné korupci a rozkrádání nastartovaném před 25 lety a vytratila se v denním zápase o zajištění nejnutnějšího živobytí, které vedou milióny zadlužených, špatně placených Čechů a Moravanů.
  • Za komunistů jsem byl v pátém ročníku filosofické fakulty a studoval jsem NEPŘÁTELSKÝ jazyk - angličtinu. Chodil jsem na americkou ambasádu poslouchat zprávy, abych se lepšil v poslechu angličtiny, příslušníci STB mě kontrolovali zda nenosím na ambasádu protistátní dokumenty. Byl jsem taky na výměnném pobytu v Birminghamu a nabízeli mi tam, abych tam zůstal a emigroval. Přestože mi bylo 24 let a věděl jsem že je spousta věcí v Anglii lepší, nezůstal jsem tam a vrátil se hezky se zájezdem domů. Tehdy jsem cítil něco jako vlastenectví a to že jsem čech a patřím do Čech. To vše je již nenávratně pryč. Dnes necítím vůbec nic. Po 25 letech demokracie máme skoro nejnižší minimální mzdu v EU a tudíž jsme v podstatě žebráci (jako celek). Brusel nám říká co smíme a co nesmíme a jak nebudeme poslouchat, tak na nás uvalí sankce. Klaus dal amnestii těm, co rozkrádali tuto republiku, tak mi řekněte, na co má být běžný člověk v této zemi hrdý. Komunisti neměli nic společného s tím, že dnes mnoho lidí žádnou hrdost s ČR necítí. To jsou jen výmluvy a kecy těch, kteří jsou dnes u koryta a musí to nějak vysvětlit.
    • v soucasne dobe je to tezke, ale hrdi muzeme byt napr. na Masaryka, Havla, nase vedce a hudebni skladatele, mnozstvi kulturnich pamatek, Prahu atd atd...jen proste komunisti znicili narodni povedomi v zarodku, vse ruske bylo lepsi a bylo nam vzorem...museli jsme drzet pusu, vse bylo cenzurovane, rikali nam i co si mame myslet... Brusel nam nerika co mame delat, to je prave ten pristup z minulosti, my musime byt aktivni a ne cekat az nam neco nekdo zakaze a nakaze, za nas tam totiz nikdo extra nejednal, jenom si to tam odsedeli, tak se nemuzete divit, ze vas nekdo prevalcuje...mzdy jsou mizerne, nemame 13, 14 plat a spoustu dalsich veci nefunguje, ale to je problem nasich vlad...je prijemne, ze se aspon u sportu objevi nejaka ta vlajka a narod se citi byt spojen, ale to bohuzel nestaci...az se zmeni u nas politicka garnitura a budou tam lidi, kteri budou za nasi zemi opravdu pracovat a ne myslet jen na vlastni prospech, tak pak to bude mozna casem lepsi, ale kdy to bude je otazka...
      • já bych to s tím Havelm nepřeháněla, to je ostuda, že jsme takovému šmejdovi s bezva PR nalítli
    • Já jsem se dostal do svobodného světa po vystudování. Také jsem měl možnost zůstat tam, jazyky jsem znal. Ale znamenalo by to opustit svůj domov a nemožnost vrátit se tam a uvedl bych rudou klatbu na své blízké. To jakou máme mzdu není není tak důležité, důležitější je svoboda, kterou máme. Nezapomeňme, že zatímco Němci po válce začali pracovat a za pomoci Marshalova plánu budovat svou rozbitou zemi, tak my jsme se stali ruským protektorátem (ČSR - Čechoslovackaja sovětskaja respublika, jak to někteří Rusové četli) a za pomoci východního protektora jsme budovali socialismus. Tak každý má co si vybudoval. Ruští protektoři se prostřednictvím zdejších kolaborantů postarali o ničení naší euroatlantické civilizace a implantaci zvyklostí východostepních nájezdníků. Největší škodou jsou právě ty zničené morální hodnoty. Pokud jde o Brusel, to je budoucí hlavní město EU, budoucích USE. Mohla jím být Praha, ale tu možnost jsme si v r. 1918 zničili. Není "oni" (Brusel) a "my", jsou tam lidé, které si tam svobodně volíme. a co může být běžný člověk hrdý? Jedině na to co dobrého vykonal. Poku vůbec něco takového je.
      • Anonyme právě jsem zamáčkl slzu. Ale přes nás přešla RA a dostali jsme se tak pod ruský vliv. To dodnes rozčiluje mnoho našich lidí, ale je to tak nepochopitelné? Je nepochopitelné, že Stalin chtěl mít konečně na svých západních hranicích sanitární kordon buď přátelských nebo aspoň ovládaných zemí? Po těch miliónech obětí, které SSSR celé to tažení proti nacismu stálo? Měl na to morální právo? Podle mne nás RA ani neosvobozovala ani nedobývala, prostě přes nás táhla. RA se prostě nemohla zastavit na svých západních hranicích, ta musela tažení dotáhnout až do Německa, až do úplného zničení wehrmachtu a do její úplné kapitulace – podobně jako spojenci ze západu. To se nám nemusí líbit, ale nošením fialek jsme německé okupanty porazit nemohli. Což rozčilovalo Františka Moravce v Londýně, kam neustále docházela kritika z Moskvy, jak netečně český národ vede, spíš nevede, odboj proti okupantům (s výmluvami, že by to mělo za následek velké oběti – na to mohli Rusové jen uvádět, a také uváděli, milióny vlastních obětí). Naopak, protektorát za války pilně sloužil nacistům jako zbrojnice wehrmachtu, a dodavatel potravin. Takže, v jakékoliv době, středověké, minulé i novověké, nemá Český národ hrdost. Mluvit o národní hrdosti je blbost a to z toho důvodu, že nejsme jeden jako druhý.
        • neosvobozovala? a proč tydy tedy její vojáci umírali? kdyby nás neosvobozovala, stačilo by, kdyby jen Německo a také nás bomardovala, ale zbytek armády stál na jejich hranicích. Mně se to moc líbí,že nás osvobodila, jsem vychována k vděku a také ho cítím, i já své děti tak vychovávám.

          My jsem měli úžasný odboj, pravda nejúspěšnější ten komunistický, vzhledem k počtu obyvatelstva i území kromě Jugošky snad největší. takže máme být na co hrdí a také jsme - pokud ty ne, no to je tvůj problém
      • ani údajná znalost jazyků ba ani praxe v zahraničí z tebe chytřejšího neudělali a stále píšeš absolutní nesmysly...a to, že tě nekdo zval, abys v cizině zůstal.. to vyprávěj kosům *15* *15* *15* mají vlastních troubů dost.
        • Soudruhu, víš p.d kdo jsem, co umím a co jsem kdy dělal a dělám. Tak se o mě nestarej.
    • Stručné, výstižné, palec nahoru...
  • Já jsem hrdý komunista!
    • Ano? Chcípni! *1*
    • To tedy máš být na co. Já jsem zase hrdý, že členem ŽÁDNÉHO stáda nejsem - a kdybych se jím stal přestanu být sám pro sebe důvěryhodnou osobou...
      • a co zdejší diskuze? *3*
  • Když vyjedete za hranice, překvapí Vás náhlá změna! Vzduch je čistější, slinice, jako z pohádky všude čisto na záchodech by se téměř dalo jíst ze země a celkově charisma lidí je pohodovější!
    Před obchody akorát kazí idilku cedule s nápisy "ČEŠI NEKRAĎTE!".....
    Po tom co předvedl světu pan Václav Klaus viz. kauza s protokolárním perem nemůže být žádný čech na sebe hrdý. Jsme národem bílých cikánů a nikdo nám nemůže věřit. Takhle bych to mohl komentovat ještě dlouho. Dávno si nedělám iluze. Takže kdo chce, ať je si hrdej na tu "špínu" co tu máme.
    • Kde si byl ??? V redakci blesku před dvaceti lety a teď jsem sprobudil s komatu ??
      Viděl jsi film ,,Zbohem Lenine ?? Tak ty si přesně ten případ. *1* *1* *1*

      Já tedy v ČR špinavý veřejný záchod neviděl ani nepamatuju stejně jako jsem u hranic v žádném supermatketu neviděl výše zmíněnou ceduli. Ty tam byly jen chvilku když se dostavoval Temelín a Rakušáci prubovali všechny cesty.... Němci jsou už 70 let po válce. Od nás odjeli okupanti teprve před 25 lety tak se nediv.
      • Němci jsou možná 70 let po válce, ale okupování jsou stále a ještě když vzpomenu na kancléřský akt......-
    • no vidíš, neměls tam jezdit a krást, zkazils nám akorát reputaci a teď musíme mlčky přihlížet, jak nás západoevropské firmy obírají - a to je tvoje práce
    • vanhorne
      "Vzduch je čistější, slinice, jako z pohádky"
      A prechody pro chodce na kterych maji chodci absolutni prednost.Je hodne veci na ktere obcan te ktere zeme muze byt hrdy.
      • třeba na to, jak své banky nechá dotovat z dceřinek v naší části Evropy? tedy z peněz, které se u nás vydělaly? to se nám to buduje, když nám to jiní platí
  • Před rokem 89 tady bylo národní hrdosti habaděj.

    To až teď s tím americkým ksindlem to stojí za prd!
    Ono se není čemu divit!
    • Hlavně je třeba vykopat ten Ruský ksindl z našich K. Varů.
      • Jdi příkladem a nezdržuj se tady bláboly

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit