Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těžko říct byl to průskum v Evropě. Ale máš pravdu taky by mne zajímalo jak jsou na tom i východnější státy. Třeba já nikdy neviděl fandit Mongoly nebo Nepálce.
  • Buďte hrdí na to, o co jste se sami zasloužili a ne na věci, na kterých nemáte sebemenší zásluhu.

    Nebo že bych byl dnes hrdý na to, že je středa? Jo, jsem hrdý na středu!!!
  • u Čechů to s hrdostí bylo vždy komplikované. Na jedné straně o ní křičí na druhou stranu, když o něco jde, vzdají to. My Moravané naopak hrdost a sebeůctu máme viz Bílá hora nebo Frýdek Místek březen 39. Oč méně o své hrdosti křičíme o to více ji bráníme. U Čechů, musím s lítostí konstatovat, je to přesně opačně. Hora slov a skutek utek.
  • a kradení nicků. *15* *15* *15* *15*
  • Němci jsou možná 70 let po válce, ale okupování jsou stále a ještě když vzpomenu na kancléřský akt......-
  • to je Simča zamlada
  • třeba Rusko, že jo, kdežto Amíci jsou nacionalisti až na půdu, myslí si, že jsou jedinení a zatím jsou jen stádo.
  • Češi mohou být hrdí nanejvýš na to, že ukradli Moravanům jejich zem a posléze (po stvoření patvaru "Česko") i název té země.
    A to v historickém kontextu není nic, čím by se mohli chválit.
  • češi jsou hrdí,jenom když o nic nejde,např.hokej,jinak je to s českou hrdostí o ničem,čech je stejný jako polák ,američanům by prodal i mámu
  • no jeje, "Na Bělěhrad, na Bělěhrad!"
  • já bych neřek, že mimo mísu - spíš hřebík na hlavičku! Karel Gott, typický příklad českého hnusu, kolaborant, oportunista, kariérista, křivák a ještě ke všemu celkem mizerný zpěvák bez vkusu a míry. Inu, národní poklad. Češi opravdu nemají moc nač být hrdí - pívo a hokejisti to nezachrání. Hrdí můžeme být na lidi jako byl generál Fajtl, paradoxně právě je tento stát s tichým souhlasem většiny odsuzoval na léta do vězení a pracovních táborů. Typické. Rovněž typické, že tento národ zplodil i takové jako byl Augustin Přeučil....
  • Ano? Chcípni! *1*
  • To je divné že čím nětší bankrotář tím větší hrdost. Čím výkonější ekonomika tím se hrdost snižuje.
    Jestli ono to nebude tím že si průmyslové státy nemusí nic dokazovat a mluví za ně kus pořádně a tvrdě odvedené práce spolu s jistotou že stojí pevně na svých vlastních nohou.
  • Kde si byl ??? V redakci blesku před dvaceti lety a teď jsem sprobudil s komatu ??
    Viděl jsi film ,,Zbohem Lenine ?? Tak ty si přesně ten případ. *1* *1* *1*

    Já tedy v ČR špinavý veřejný záchod neviděl ani nepamatuju stejně jako jsem u hranic v žádném supermatketu neviděl výše zmíněnou ceduli. Ty tam byly jen chvilku když se dostavoval Temelín a Rakušáci prubovali všechny cesty.... Němci jsou už 70 let po válce. Od nás odjeli okupanti teprve před 25 lety tak se nediv.
  • Soudruhu, víš p.d kdo jsem, co umím a co jsem kdy dělal a dělám. Tak se o mě nestarej.
  • no to je těžké s tou hrdostí když si tu někdo dává nick američanka simonka *7*
  • neosvobozovala? a proč tydy tedy její vojáci umírali? kdyby nás neosvobozovala, stačilo by, kdyby jen Německo a také nás bomardovala, ale zbytek armády stál na jejich hranicích. Mně se to moc líbí,že nás osvobodila, jsem vychována k vděku a také ho cítím, i já své děti tak vychovávám.

    My jsem měli úžasný odboj, pravda nejúspěšnější ten komunistický, vzhledem k počtu obyvatelstva i území kromě Jugošky snad největší. takže máme být na co hrdí a také jsme - pokud ty ne, no to je tvůj problém
  • třeba na to, jak své banky nechá dotovat z dceřinek v naší části Evropy? tedy z peněz, které se u nás vydělaly? to se nám to buduje, když nám to jiní platí
  • Stát který nepotrestal komunistické vlastizrádce si úctu nezasluhuje.
  • Anonyme právě jsem zamáčkl slzu. Ale přes nás přešla RA a dostali jsme se tak pod ruský vliv. To dodnes rozčiluje mnoho našich lidí, ale je to tak nepochopitelné? Je nepochopitelné, že Stalin chtěl mít konečně na svých západních hranicích sanitární kordon buď přátelských nebo aspoň ovládaných zemí? Po těch miliónech obětí, které SSSR celé to tažení proti nacismu stálo? Měl na to morální právo? Podle mne nás RA ani neosvobozovala ani nedobývala, prostě přes nás táhla. RA se prostě nemohla zastavit na svých západních hranicích, ta musela tažení dotáhnout až do Německa, až do úplného zničení wehrmachtu a do její úplné kapitulace – podobně jako spojenci ze západu. To se nám nemusí líbit, ale nošením fialek jsme německé okupanty porazit nemohli. Což rozčilovalo Františka Moravce v Londýně, kam neustále docházela kritika z Moskvy, jak netečně český národ vede, spíš nevede, odboj proti okupantům (s výmluvami, že by to mělo za následek velké oběti – na to mohli Rusové jen uvádět, a také uváděli, milióny vlastních obětí). Naopak, protektorát za války pilně sloužil nacistům jako zbrojnice wehrmachtu, a dodavatel potravin. Takže, v jakékoliv době, středověké, minulé i novověké, nemá Český národ hrdost. Mluvit o národní hrdosti je blbost a to z toho důvodu, že nejsme jeden jako druhý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit