Přejít na výpis diskuzí
Jak můžete být k panu Klausovi tak hrubý, vyjela Bobo na šéfa Svobodných
4.10.2013 | red
90 příspěvků
-
... děkuji za velkou pozornost, debílku :)))
-
... jsi bezvyznamny chudak, ktery svou bezmeznou blbost hleda u jinych :)))
-
... ses hezky rozepsalo, hloupoucke detatko :)))
-
Evíku já tě miluju *14* zdravíš jen uprděnýho Prda *13*
-
... tvuj detsky humor nema chybu, degene :)))
-
Když se hádají pravičáci mezi sebou, tak je to jenom dobře. Bobošíková a liberál Mach jsou jen ksindl.
-
Jistě, šul´ne!
-
Ty blbe, já to vše pamatuji, jelikož jsem pracoval o r.1975 v Nýřanech a tak vím o co jde.
-
Je třeba zprovoznit dostatek katovských mučíren a ty osadit těmi nejkrutějšími katy.Pak razit heslo,že přes kvalitní práci těch nejkrutějších katů k lepší budoucnosti mladé a budoucích generací.Politické a novinářské lumpy všechny odporážet a znárodnit veškerý majetek jejich rodů.Kněžské oblbovatele,drze požadující restituce,tam odporážet rovněž.
-
Psychopatický dob.tek Klkaus a noblesa... *1* *1* *1*
-
Jak vidíš, soudruhu Prde, tak StBák Pišta mě tady pod mým nickem zastoupí. *1*
-
Ten pomatený StBácký zločinec píše své bláboly pod nickem "Robert" a také pod mým kradeným nickem.
Nic ale nezmění na skutečnosti, že Klaus je schizoidní psychopat s paranoidnímu bludy megalomanie, necitelná sobecká zrůda, ruský agent, který škodí naši zemi víc než škodil Gottwald. -
Zase kecáš Prde. Tiscali už exota na plácání hloupostí přeci má. Tebe. *1* *1*
-
Pro surrealizmus mám pochopení.
-
Naopak. To že ty největší cvok na netu je nečteš dokazuje že to blázni nedělají. *1*
-
KSČ(m) je pohrobek zločinné fašistické bandy KSČ. Hrajeme si na vládu "práva" a i když máme zákony o zločinnosti komunismu a terstné činy jeho propagace tak se rudí zločinci za naše peníze rkoztahují v parlamentu.
-
Ty jsi taky asi taky jeden z těch, co somrujou za tyhle lepence po gymplech.
-
A já to beru, ale jedině když byl premiérem.Velmi jsem ho podporoval.Jeho klady, založil 1 demokratickou stranu, co se týče EU měl většinou pravdu, jeho velká inteligence, ale potom šel valem dolů.Myslel spíše na sebe a neuznával jiné názory, amnestie
-
Nejlepší je volit na náhodu,tím nemůžete nic zkazit,mě volební lístek vybere dvouletá vnučka stejně jako při prezidentské volbě a mám klid nevím co pořád řešíte vždyť to jsou všechno jen loutky opravdoví vládci jsou neviditelní.
-
Je treba nazyvat veci pravymi jmeny.Narcisek to je obecne zavedena spina.Odpad spolecnosti.Jen z nostalgie se nikdo nedovoli mu verejne posmivat.Ale jen co prijede do Brna nebo Ostravy pozna co to je hnev lidu.Jenze to tento zbabelec a stary tchor nikdy neudela.