Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak prosím při rekonstrukci koupelny udělat co nejlépe dno sprchového koutu? Klasika hydroizolace a vydláždit nebo je nějaká lepší varianta?

  • Já jsem neměla vůbec žádný stres. Já jsem si to užívala a snažila jsem se vybrat co nejhezčí věci, aby se mi prostě dobře bydlelo. Našla jsem si do nově rekonstruovaného domu i krásné vypínače a zásuvky. Našla jsem takové ty retro kulaté, opravdu moc pěkné od https://www.kliklap.cz/ Mají je dokonce v několika barvách a perfektně pasují do klasických elektroinstalačních krabiček.

  • Já jsem neměla vůbec žádný stres. Já jsem si to užívala a snažila jsem se vybrat co nejhezčí věci, aby se mi prostě dobře bydlelo. Našla jsem si do nově rekonstruovaného domu i krásné vypínače a zásuvky. Našla jsem takové ty retro kulaté, opravdu moc pěkné od https://www.kliklap.cz/ Mají je dokonce v několika barvách a perfektně pasují do klasických elektroinstalačních krabiček. 

  • Prosím prosím, my se chystáme na začátku příštího roku na rekonstrukci koupelny. Chtěla bych se zeptat, jestli se vám někomu náhodou nepodařilo sehnat do koupelny zrcadlo, které by se nemlžilo? 

  • Dlouho jsem chtěl rekonstruovat dům, který jsem měl po babičce. Když jsem tam ale měl znalce, tak v podstatě rekonstrukce by vyšla na cenu nového domu. Ze starého by tak skoro nic zůstat nemohlo. Tak se dům nechal zbořit a místo toho tam máme postavenou novostavbu, a to od firmy https://keramickedomy.com/ Specializují se na stavby keramických domů, které jsou velmi pevné a taky dostatečně tepelně izolační, tedy nízkoenergetické. 

  • Dobrý den, prosím podle čeho se rozhodnout z hlediska výběru materiálu na výrobu oken a jak vybrat tu správnou firmu? 

    • Zvažoval jsem s manželkou dřevo nebo plast. Nakonec zvítězil plast, který nepotřebuje údržbu tak jako dřevná okna. Vybral jsem firmu https://www.pksokna.cz/ , kde jsem vlastně již při stavbě poslal projekt a obratem jsem dostal cenovou nabídku. Super komunikace a celá montáž bez problémů. Okna super, takže za nás bych doporučil. 

  • Kdo už máte stavbu nebo rekonstrukci za sebou, tak můžete mi poradit kde sehnat co nejvýhodněji prosím stavební materiál? Ceny se mi totiž zda se hodně liší, a tak nevím jestli se někde třeba registrovat u stavebnin a brát tam nebo jestli se vyplatí to řešit nějak jinak?

    • U stavebnin se stejně jako normální smrtelník na nějaké rozumné ceny nedostanete. Víte ale co se osvědčilo mě? Mě se osvědčilo to brát hodně online si to nechat posílat, protože na internetu jsem našel spoustu věcí za rozumnější ceny. 

      • A kde jste teda nakupoval online? Kam se podívat, aby se to fakt vyplatilo? 

        • Fakt hodně se mi toho podařilo sehnat za solidní cenu a hlavně rychle doručné z obchodu https://www.topkraft.cz/ Doporučím se podívat na jejich eshop, kde toho najdete opravdu dost a za opravdu fajn cenu. 

  • Rekonstrukce, tak ta mě vůbec nestresovala. Co pro mě ale byl stres, tak to byl úklid. Když jsem viděl tu spoušť po rekonstrukci, tak jsem si raději najal firmu na úklid. Našel jsem si v Praze firmu https://uklidprahacz.cz/ , která úklid vzala opravdu zodpovědně. 


  • Budeme
    rekonstruovat kompletně dům a já bych ho chtěl co nejlíp zateplit a využít i
    co nejvíc alternativní zdroje energie pro co nejmenší náklady na provoz domu.
    Poradíte mi někdo prosím, s výběrem firmu pro montáž fotovoltaické
    elektrárny? Potřeboval bych totiž ještě před rekonstrukcí vědět, co je třeba
    připravit pro její správné fungování. 


    • Nevím
      jestli to ode mě jako ženy budete brát, ale já se tady tomu dost věnovala.
      Mám totiž tady v tomhle manžela jen tak na ozdobu a všechny technické věci
      kolem domu musím řešit sama. Hodně jsem se do toho ponořila a v podstatě jsem
      získala velmi dobré reference na firmu, která deklaruje montáž do 30 dnů.
      Skutečně tomu tak bylo. Ale jen proto jsem si je nevybrala. Vzala jsem je
      hlavně i proto, že zařídí k tomu kompletně i dotace a hlavně používají
      kvalitní panely. 


      • Můžete
        mi tedy trochu poradit, kam nebo za kým se podívat? A jinak jste teda
        spokojená s tím jak to funguje? 


        • No jsem
          hlavně spokojená s tím, že konečně dokážeme využívat alternativní zdroj
          energie a tím vlastně hodně ušetřit. A jak jsem vlastně zmínila, tak se dá
          využít i dotace. Zkuste mrknout na stránky firmy https://columbusenergy.cz/

  • Koupil jsem starší dům, kde se budeme pouštět do rekonstrukce střechy a dalších věcí. Chtěl bych se zeptat, kde sehnat materiál nějak za výhodnou cenu? Potřebujeme to udělat nějak rozumně. 

    • Zkoušel jste se dívat po internetu po e-shopech? Já jsem třeba byla upřímně hodně překvapená, když se mi podařilo sehnat hodně věcí výhodně online. Ono když stavíte nebo rekonstruujete, tak se každá koruna takhle ušetřená dost hodí. 

      • A kde se vám to podařilo sehnat online? Kam bych se teda prosím měl mrknout? 

        • Hodně jsem toho výhodně sehnala u https://www.1122.cz/ Mají fakt dobré ceny a po objednání se na to ani dlouho nečekalo, za mě paráda. Je dobré když můžete takhle na materiálu ušetřit, vyplatí se to. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit