Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Autor článku vidí svět hodně netolerantní, když se obává, že platforma multikulturalizmu v Parlamentu může vyvolávat nespokojenost a konflikty. Jak se tedy vyznává demokracie a svoboda slova, když jenom vyjádření názorů může vyvolávat nebezpečí konfliktu?? Jaksi je celý svět naruby, a proto se nesmíme dát a zviklat, že "kdo nejde s námi, jde proti nám". Mít svůj názor i za cenu rizik, zejména v dnešním rozpolceném světě, má svou lidskou cenu.
    • Propagace současného režimu v Rusku, který do Evropy posílá teroristy a cvičí je a vyzbrojuje, bude konečně trestná a všechny Putinem placené pisálky z Parlamentních, Britských a podobných listů strčí na 12 let za katr. Konečně pozavírají cizí agenty z krypto-teroristické strany - KSČM, drze propagující vražedný, nukleárními zbraněmi vybavený režim v KLDR. Ten je 1000x horší, a nebezpečnější, než odepsaný Islámský stát, který, nebýt podporován Putinem a komunisty už dávno skončil na smetišti.
      • josef.servit.9
        Hlavně je podporují tuzexoví mužíci z Allepa - letiště!Úmírnění slimáci po podpoře doslova rozmlátili Allepo! Mužíci spolu s Hallalim a Makrelou kolíkujou své území !,,Putlere neprojdeš.
      • Pokud najdete v lese malého „králíčka“, pravděpodobněji se jedná o mládě zajíce. Králičí mláďata jsou totiž nějaký čas po narození holá a slepá a když jim naroste srst a otevřou oči, v blízkém okolí nory se ještě dlouho zdržují. Oproti tomu malí zajíčci se rodí se srstí a otevřenýma očima. Jejich maminka je opustí a vrací se k nim jen, aby je nakojila. Dokonce je může nakrmit i cizí maminka, ale to, že leží někde v trávě, jim rozhodně neškodí. Podobně je to i u koloušků. Jejich maminka je „odloží“ například mezi kořeny stromu nebo ve vysoké trávě a jde se pást. Pravidelně se ke své ratolesti vrací, aby ji nakojila, ale většinu času tráví odděleně. Divoce žijící kočky a jiné šelmy to mají také tak - kočičí maminka by toho moc neulovila, kdyby celé týdny byla jen a pouze se svými mláďaty. Kočky si svá mláďata sice přenáší v zubech a zdržují se alespoň na dohled, ale nikdy nevíte, jestli jste je prostě nepřehlédli.
  • Vážení mladí chlapci, vidím, že jste se namáhali s novými návrhy zákonů, ale řekl bych, že to je tak, jako výstřel do tmy, plácnutí do vody...
    Myslíte si , že budou vyhrožovat před spácháním zločinu? Prostě si připne pás a na frekventovaném místě to odpálí. Že zvýšíte tresty, to teroristu asi zajímat nemusí, páč následně již bude v "objetí 72 panen", tedy podle jejich "učení".
    Všechny bojeschopné uprchlíky poslat zpět, aby si svou svobodu, či blahobyt, který očekávají od států Unie, vybojovali sami. Pokud jim zbyla alespoň kapka sebeúcty, tak nevím, jak se později vyrovnají s faktem, že namísto boje, váleli se v záchytných střediscích, někde v rekreačních objektech a v Anglii dokonce na hotelu a ještě si stěžovali...
  • tohle je namířené PROTI lidem ČR a PROTI nám kteří stojíme za křestanskými ideály či Evropou.
    řekneš něco proti uprchlíkům = teroristické spiknutí
    napíšeš že je dobře že dal někdo po čuni muslimovi = schvalování terorismu
    ..
    smyslem je zvolna zakázat volný internet a diskuze k čemukoliv.
    nesouhlas s vládou, nadávání na politiky = ban, pokuta, vězení
  • naši makedonští přátelé. Nejsou v EU.Přes to nevpustili dle příslibu jediného přivandrovalce.Ti kteří se snažili protrhnout zátarasy pochytali a vrátili.Ovšem vzorově to zvládli makedonští kluci minulý týden.To se hadráci usnesli že budou držet hladovku až do úplného vpuštění do Německa.S nikým to tam na hranicích ani nehlo. Hadráci hladověli - a ono nic.Takže to nakonec vzdali.Kluci gratulujem. Směle můžete nahradi Řecko!
    • Dobře jsi to napsal Ivane! +25 rubl!
  • Ono jde ovšem hlavně o to, jaké budou prováděcí předpisy a vyhlášky i s jasným vymezením přečinů a výši trestů. To už se ovšem na veřejnost cpát nebude a jen se všichni budou následně divit.....
  • Pelikán tedy tím svým návrhem vytřel všem teroristům zrak. Oni ti teroristi jsou většinou sebevrazi. Určitě je nějakých 12 let v krimu zajímat nebude. Každý čmoud, co překročí nelegálně hranice, by se měl ihned zastřelit a bude klid.
    • ).(
  • zalez do nory chlíve! Táhni ke svojí zparchantělé matce.Krásně tady bylo, jak ty vyhlášený prasič stránek jsi pobýval na výletě. Jistě to byl výlet do kafilerie za městem mezi své blízké.Tady nikomu nechybíš.Klidě tam zůstaň.
    • ... póvlu jako ty nikdy nemůže dojít, že hekání krysy z kanálů se jí bohatě vrací :)))
    • ... líbí se mi, jak hltáš každé mé slovo, jsem holt kapacita, tebe číst nemá žádný smysl :)))
    • ... moc bych ti přál, abys nebyl primitiv, ale jak se říká, přání otcem myšlenky, hlupáku :)))
  • Všechno špatně. Nebozí, pomýlení imigranti, kteří přišli za bludičkou falešného štěstí mají být zneužíváni Evropou k zištnému posilování její krve tou svou, byť víceméně geneticky poupravenou staletou specifickou metodou množení. Evropa tak odsává pracovité a kvalifikované občany z jejich vlastí, které, jsouce poničeny jakýmsi bratrovražedným omylem občanů, budou své syny nutné potřebovat ku své obnově. Evropo, styď se. Je nezbytně třeba zřídit pro naše bratry a sestry náležitě vybavená detenční zařízení, aby se v nich mohli svobodně rozhodnout pro hromadný návrat tam, kde jich bude nejvíce třeba. Vzácně zásadový pan Erdo. jistě uvítá až se tok našich bratrů otočí zpět tam, odkud přišli a umožní jim, tak jako dříve zištná Evropa, masový příchod do jejich původních východišť. Evropa alespoň částečně odčiní své hříchy a vybaví je na zpáteční cestu lépe než naši protějšci na cestu sem.
    Vždyť uvažme, že návštěvníci bez identity a laxně přijatí na cizí území, rozprchnouce se po Evropě, vlastně úředně neexistují, nemluví se o nich, nikomu nescházejí a pokud někdo nešťastnou shodou okolností zmizí tu ve strži, tu v bahně, nikdo se po něm nebude ptát. No, řekněte, není to strašné? Není pro ně jejich vlast tím nejlepším, ale opravdu nejlepším místem?
    • ... namáhal ses zbytečně, jenom hlupák se domnívá, že zde někdo čte víc než 1 řádek :)))
      • ... o chápání raději pomlčím :)))
  • dearputin.com *3*
    • *1* *1* *1*
  • Jako vždy,bijec pitomečků je magor,který by se měl vrátit do hrobu.
    Smrdí totiž i na fotce.
    • ... tvá intelektuální bezmoc je pokaždé velmi kouzelná, nauč se konečně psát, tupče :)))
      • tak do tupců ti socko nadávají? Jak je to možné? Není to tím zápachem okolo tebe?
        • ... asi ti neuniklo, že na tvé primitivní pindy vůbec nereaguji, ohromně si to užívám :)))
        • ... snažíš se moc, ale jsi nadosmrti ubohý hadr, skvěle ničím posledního magora :)))
    • Neurážej trolla od nás z Kremlu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit