Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všichni politici co v tom mají prsty by měli být souzeni za vlastizradu .Nemají žádný mandát tak činit a přímo zavinili smrt stovek svých voličů ,poplatníků, přímo se podílejí na likvidaci evropských států. Zatím jsou evropané majorita. Je to v podstatě začátek genocidy *9*
  • Většina evropských politiků je zřejmě pro islamizaci evropy. Jen nechápu proč? Po staletí se evropa bránila a teď mají cestu otevřenou. Co za tím je? Zná někdo odpověď?
  • https://www.youtube.com/watch?v=zz4jLsM7qfM
  • Do jednoho! Kvůli nim odešla Britanie z EU. Kvůli nim se rozhádala celá EU. Kvůli nim zemřely stovky nevinných od Paříže přes Nice po Berlín. Není tady místo ani pro jednoho přivandrovalce. Než sem nalezli měli si udělat pořádek mezi sebou a sami se vyfiltrovat. Tak platí pro všechny a bez sebemenšího soucitu jediné. VEN!
  • Bruselští hujeři, merkelovci a jejich komplici na národních úrovních si musulmanské nájezdníky a jejich elitu - teroristy hýčkají. U nás se činí merkelovští kolaboranti, multikulturní fašisté, diensbierovci, vykukové z neziskovek.
  • Jak říká staré moudré české pořekadlo, kam čert nemůže tam nastrčí Merkelová muslima.

    Vracím se z multikulturního bordelu pardon Berlína . V jedné ruce mám na vodítku prase domácí abych si mulismské kapsáře a výtržníky udržel od těla. a ve druhé ruce mám samurajský meč po dědečkovi pro případ že by mě nelegální migrant přeci jenom navštívil.

    Sluníčkáře je třeba zavřít do muslimské čtvrti. a pokud přežijí multikulti obohacení v podobě znásilnění, zkopnutí ze schodů, plivání a okradení tak brzy přijdou k rozumu také.

    A nakonec vždy přijde japonec holoto. Takže uhni blbe jede mazda. .
  • A pak čtete, že Juncker, ten nikým nevolený zmetek mele jako kolovrátek, že Evropa nebude nic měnit v přístupu k migrantům. Ten člověk je nemocen a trpí podobnou nemocí jako Merkelová. Je to virus, zvaný latinsky idiocius, příp. debilicius.
  • Doufám,že vy dva řvete nad zavražděnými lidmi tÍm vašim zmrdem!
    Proč takového zmetka jsi radějí nevychcal na kozu,nebo hnůj !
  • Největší vinu na vraždách v Evropě nese madam Merkel. Tato osoba by měla být souzena
    za spoluúčast na genocidě evropanů . Nechápu co dělají rodilý Němci, že tato lidská nestvůra ještě chodí na svobodě.
    • Ona ta naštvanost Němců už roste. Na Merkelovou se píská. Němci už se bouří že se jejich město mění v africkou a Arabskou stoku plnou násilí, drog a bordelu.
      Ale to si musíte najít na Youtube. ČT nám to nikdy neukáže. Stejně jako nám neukáže jak migranti kopou německé ženy a pořádají žhářské orgie v itálii.
  • Terorismus a migrační krize je uměle vytvořena vedením EU které porušuje naše zákony!
    Cílem je vyvolat chaos a ve jménu obrany proti jejich chaosu vytvořit novou totalitu.

    Mluví se o syřanech. Ale většina migrantů nejsou Syřané. Proč EU bere lidi z kosova, Eritreje, Bangladéše, Tuniska, alžírska a tak dále. V těchto státech žádná válka není! Takže žádný důvod k udělení azylu neexistuje.

    Migranti nemají doklady a často si pálí prsty aby jim nešlo vzít otisky. Bez dokladů nemají nárok na žádné azylové řízení. a přesto mají azyl i sociální dávky. Zkuste bez dokladů něco vyřizovat na úřadě nebo jet do ciziny. Neprojde vám to protože porušujete zákony.

    Muslimové v Německu křičí do kamery že ze srandy mlátí Němce a brzy ta Německá prasata povraždí. Zkuste tohle říct veřejně jako bílý občan - jen místo Němců řekněte muslimy. Skončíte v base,. Jim se to toleruje. Policie nezasahuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit