Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Největší vinu na vraždách v Evropě nese madam Merkel. Tato osoba by měla být souzena
    za spoluúčast na genocidě evropanů . Nechápu co dělají rodilý Němci, že tato lidská nestvůra ještě chodí na svobodě.
    • Ona ta naštvanost Němců už roste. Na Merkelovou se píská. Němci už se bouří že se jejich město mění v africkou a Arabskou stoku plnou násilí, drog a bordelu.
      Ale to si musíte najít na Youtube. ČT nám to nikdy neukáže. Stejně jako nám neukáže jak migranti kopou německé ženy a pořádají žhářské orgie v itálii.
  • Stalingrad
    Naše demokracie a humanita je velmi zvláštní-nemocná !!!Máme totiž velmi pomotané hodnoty !!! Vrah má více práv a zabezpečení víc než rodička !!!Nefachčenko má více jak pracující,imigrant je více než důchodce a má přednost na všechno!!! Tato společnost degeneruje tím,že podporuje lumpy,vrahy,zloděje a kašle pracovité a na budoucí generace !!! Podporuje neschopné a trestá pracovité a vytváří zákony jako za gestapa-porušující Ústavu ČR,domovní svobodu a svodné nakládání s vlastnictvím jako i svobodu slovu-vše cenzurováno,odposloucháváno!!! Nechá živořit své občany a bez mrknutí oka pošle stamiliony na jakousi chátru,co usmyslela nelegálně překračovat hranice evropských států a EU!!! Nechci žít v zemi a nechat ji dětem která dává hlavně těm co hodně řvou,vraždí,kradou ,zatím co na ně vydělavájí ti co mlčí !!!!
    • Jo a to všechno už od Haflova hadrového převratu... *11* *10*
  • A pak čtete, že Juncker, ten nikým nevolený zmetek mele jako kolovrátek, že Evropa nebude nic měnit v přístupu k migrantům. Ten člověk je nemocen a trpí podobnou nemocí jako Merkelová. Je to virus, zvaný latinsky idiocius, příp. debilicius.
  • Kam dala Evropa rozum, můžeme si za to sami. Vypadá to, že čelní evropští politici to dělají schválně. Aby měli obyvatelé větší strach, a dalo se jim lépe vládnout. Přece nikdo nemůže být tak blbý, vždyť je to do očí bijící.
  • Všechno to smrdí, ulice prošpikované kamerami,údajný hrdina sledoval pákistànce,který je propuštěn a posléze se po něm slehla zem,zabitý řidič bojoval a prý zabrànil větší katastrofě a přitom kamion hodiny stâl ve kterém si občas přitopili? Gramatické chyby v soudním příkazu u domovních prohlídek? Žádní tajní policisté na vánočních trzích? Nakonec smradlavá makrela prohlásí nesmíme podlehnout strachu?
  • Terorismus a migrační krize je uměle vytvořena vedením EU které porušuje naše zákony!
    Cílem je vyvolat chaos a ve jménu obrany proti jejich chaosu vytvořit novou totalitu.

    Mluví se o syřanech. Ale většina migrantů nejsou Syřané. Proč EU bere lidi z kosova, Eritreje, Bangladéše, Tuniska, alžírska a tak dále. V těchto státech žádná válka není! Takže žádný důvod k udělení azylu neexistuje.

    Migranti nemají doklady a často si pálí prsty aby jim nešlo vzít otisky. Bez dokladů nemají nárok na žádné azylové řízení. a přesto mají azyl i sociální dávky. Zkuste bez dokladů něco vyřizovat na úřadě nebo jet do ciziny. Neprojde vám to protože porušujete zákony.

    Muslimové v Německu křičí do kamery že ze srandy mlátí Němce a brzy ta Německá prasata povraždí. Zkuste tohle říct veřejně jako bílý občan - jen místo Němců řekněte muslimy. Skončíte v base,. Jim se to toleruje. Policie nezasahuje.
  • Bruselští hujeři, merkelovci a jejich komplici na národních úrovních si musulmanské nájezdníky a jejich elitu - teroristy hýčkají. U nás se činí merkelovští kolaboranti, multikulturní fašisté, diensbierovci, vykukové z neziskovek.
  • zarchantělého tunisana z Berlína chce drze ještě tělo v Italii zabitého grázla ! Všechno má své meze! Se měli posbírat pozůstalí hned jak trošku otrne ..... a ukázat jim v Africe, jak chutná pomsta. Africká banda nepoznala co to je přijít o nejbližšího před svátky. A rukou bezcenného špinavého zmetka který nemá žádnou cenu. Policajti italští - gratulujeme. A teď ještě vylepšít přivítací výbor na pobřeží!
  • Do jednoho! Kvůli nim odešla Britanie z EU. Kvůli nim se rozhádala celá EU. Kvůli nim zemřely stovky nevinných od Paříže přes Nice po Berlín. Není tady místo ani pro jednoho přivandrovalce. Než sem nalezli měli si udělat pořádek mezi sebou a sami se vyfiltrovat. Tak platí pro všechny a bez sebemenšího soucitu jediné. VEN!
  • že fotr darebáka ještě lozí po Africe? Jak to, že ta muslimská banda má ještě barák? V Izraeli už by měli pěkně srovnanou a pečlivě zplanýrovanou ruinku. A mohli se celý zbytek života chodit dívat kde bydleli.A darebák by si to na příště pořádně rozmyslel. Ne ne kluci izraelští to mají moc pěkně pedagogicky vymyšlené. Je třeba se s darebáky od začátku nemazlit.Co mají teď o vánocích říkat pozůstalí v Německu?
    • Co mají teď o vánocích říkat pozůstalí v Německu? jsou to němci takže: "Mi to zvládnem!"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit