Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kalousek a Fiala objíždějí regiony a pokoušeji nalhat občanům své bláboly.
    Je nad slunce jasné, že ti dva pomatenci a politické mrtvoly patří do blázince. Vůbec nepochopili, že jejich zločinecké spolky a organizace, dovedly tuto kdysi krásnou a bohatou zemi do propasti.
    TOP09 a ODS jsou nevolitelné strany !!!!!
    • A co Babiš a Zeman?
      Stačilo mi interview s Babišem na nedělních Otázkách Václava Moravce, kde mlel stále svou, skákal do řeči, nedal se zastavit, v každé druhé větě pomlouval Kalouska choval se jak hulvát a jako diktátor.
      A Zeman? Ty jeho veřejné eskapády v naší zemi a v cizině, kde jako symbol naší země ji skutečně "symbolizuje". Stejně tak jako pohrdá zákony a snaží se dávat najevo, že pro Něho zákony neplatí. Inu, neodpovědný, tj. nesvéprávný.
      • vanhorne
        Ti dva komedianti pujdou oba do vykopu budovat ten jeho kanal.Tomu ozralci uz zase mysky vyziraji bednu.(Seznam)Zeman prý hejtmany požádal, aby podpořili projekty velkých dopravních staveb, které mohou přesahovat jejich funkční období. „Zároveň požádal, abychom podpořili i projekt, o který on usiluje, a to je podpora vodního koridoru Dunaj-Odra-Labe,” uvedla Vildumetzová.
        • Už je z toho chlastu paranoidní
  • Pan president má nadhled - politici mají řešit věci politické a ne, jestli tenhle si uměl vydělat více než oni (co mají obě ruce levé a zkroucené divně za zády).
    • Náhled Mana/svazek zničen s prognostickou přesností prosinec 1989..a to je fakt.../.. na Bureše.. podpořením Bureše se opět staří kamarádi poptkali
      • Jenomže je pravděpodobné, že v Kremlu mají kopii svazku a proto musí Becherovič tancovat (spíš se motat) jak Putin brnká na balalajku. A k tomu ještě toho Hrabiše... No to jsou představitelé Zemí Koruny České.
    • Ty si myslíš, že je v pořádku, když se spojí moc exekutivní s mocí politickou,... Že tam nedochází ke zneužití moci.. navíc je tady moc mediální... to měli tak bolševici.. pardon... totalitní režimy./abychom byli spravedliví/... na samém počátku existence totalitního režimu byla spojena moc mediální, ekonomická a exekutivní do jednoho celku...pak začala masáž obyvatel... a tady je to v přímém přenosu a nikdo to nevidí... asi jsou slepí... oni to neslyší... asi jsou hluší... a ono jim to asi nevadí.. asi jsou hloupí... *6*
      Starý Honoré de Balzac říká, že za každým velkým majetkem je zločin... Vím jak tady stavěl Babiš velkokapacitní kravín, jak fa Metrostav, která to pro něj dělala, jak pokládala malá stavební firmy, které tam využívali... jak Babiš řekl, že je potřeba snížit cenu, jak malým firmám nezaplatili.. jak malé firmy krachovaly... takhle funguje Babiš a Zeman se ho zastává...ale ono tady asi nejde jen o Babiše... jde o to, aby v police takoví lidé nebyli...Aby ovládali politickou moc, ekonomiku, media...Do babišovy doby jsme to neznali... od teď je to jiné.. a je to velké nebezpečí.. je potřeba něco s tím udělat.. a je velmi líto, že ho Zeman hájí...je to poťouchlík...
      • To Alenka:
        Naprostý souhlas. Základem svobody, demokracie a prosperity a rozvoje je DĚLBA MOCI: na nezávislou moc zákonodárnou, výkonnou, soudní a mediální. Každá koncentrace moci vede do pekel, jak se ukázalo za nacismu i za komunismu.
        A když vidím a slyším toho samolibého Hrabiše, který mele svou, nikoho nepustí ke slovu, každého uráží a prosazuje pouze své hypertrofované ego, tak z toho mám nauseu.
        A ten ožrala na hradě, který vystupuje jak primitivní hulvát ze 4.cenové, mluví sprostě, pohrdá zákony... no ten je ovšem ze zákona neodpovědný, tj. nesvéprávný.
        • Mám radost když zde zástupci havloidů, kchárlovců, kavárenských povalečů a vykladači té jejich demokracie zlostně a bezmocně kvičí. To je důkazem toho, že náš prezident a pan Babiš to dělají dobře.
      • Moc exekutivní s mocí politickou (a dokonce s mocí výkonnou) byla u nás propojena naposledy za bolševika 1948 - 89! V případě pana ing. Babiše jde o výkon moci politické schopným podnikatelem, který se dokázal postarat o sebe a svou rodinu. To by mu mělo sloužit ke cti a ne k závistivým výpadům darmožroutů, kteří umějí jen kecat a vymáhat si vyšší a vyšší poslanecké platy. Všechny zákony, které pan ing. Babiš prosadil (i ty, které stáhnul z projednávání) mají hlavu a patu, slouží k pozvednutí České republiky jako celku. A CO SE JEHO MAJETKU TÝKÁ - není to tak dávno, kdy ve Velké Britanii měli volební právo nejen aktivní (právo být volen), ale i pasivní (právo volit) pouze lidé, kteří mohli prokázat, že disponují určitým majetkem! Rozhodně ne obyvatelé chudobinců, cigánských ghet, věznic a pod. Ten, kdo dokáže vydělat majetek pro sebe a pro svou rodinu, ten má předpoklady, že bude umět vydělávat i pro stát!
        • Je přece jasné, že jako min. financí má úplně jinou vyjednávací sílu než Anti Hansen... za druhé... majitel nejčtenějších medií může vést a vede velmi dobrou mediální masáž obyvatelstva.. nemůžeš si to, co píše ověřit.. nemáš zdroje, nemáš čas a prostředky... Británie má úplně jiný historický vývoj...takže argumenty velmi legrační... navíc sněmovna lordů je úplně něčím jiným, než co je tady.. Že je úspěšný podnikatel... no a co? To neznamená, že je to slušný a demokraticky smýšlející člověk... je to o tom, v čem vyrůstal.. syn nomenklaturního papaláše.. studia v zahraničních západních školách/pro našince z té doby nemožné/, práce v zahraničním obchodu,kde mimochodem všichni zaměstnanci museli podepsat spolupráci s STB, jinak by ve významných funkcích nemohli pracovat.. takže v čem byl vychovaný... touha po postavení=po moci a touha po úspěchu= penězích.. Bez ohledu na to jak se lidem v té době okolo něho žilo.. nezajímalo ho to.. a proto nemám důvod mu věřit, že je to nebo bude jinak...a takhle ten Babiš funguje...Největší čerpání dotací právě bylo za poslední roky, kdy je ve vládě... Kde dotace jsou o pár milionů vyšší než daně, které odvedl...Nikdo mu nebere právo být volen, ale každý, kdo jde do politiky může být "vysvlečen až do naha" a s tím on počítal... media mu dělají jednu hráz, že je jeden z nejvlivnějších lidí/ekonomicky i politicky/ u nás.. další hráz... moc exekutivní.. další hráz a blbost voličů, ta největší hráz
      • víme sajmon, hloupý
        • co ti slíbili Babiš....?Ovčáčku...
          • víme sajmon, slíbali
            • Ovčáček? To musel být tedy zážitek...
  • Zase je tady jenom zapařená prdell Simon pod tisíci nicky a píše tady donekonečna ty svoje hovadiny, které bez toho nikdo nečte.
    • už jsi s tím trapný.
  • Namísto zakazování politikům vlastnit podniky a masmédia bych naopak zakázal vlastníkům podniků a masmédií být politiky.
    • Tak to je přímo geniální nápad... :-)))
  • Co tihle šašci ! Že sem nedali Prahu 1945 !!! Dneska dávali v televizi,že to byl prý OMYL !!!
    USA jsou stále stejní !!! Tenkrát Praha,Plzeň a i jiná města no a později Korea,Vietnam Jugoslavie,Libie Syrie a nedají pokoj dokut Zemi nezničí !!!

    http://www.mocr.army.cz/informacni-servis/zpravodajstvi/takhle-vypadala-praha-po-nejvetsim-bombardovani-v-historii-59712/
    https://magazin.aktualne.cz/foto/unikatni-snimky-naletu-na-prahu-porizene-spojeneckymi-letoun/r~a74e5de8f2ca11e6bc0e002590604f2e/?_ga=1.195455468.19428656.1483645647
    • Pokud vím, tak v Syrii řádí třeba i Rusáci... pamětníci konce války... říkají... ,my jsme zbrojili ve velkém říši... a pokud si třeba topole.. botanický název je Populus... tak asi jsi zapomněl, jak tam řádila vyvražďovací komanda, která likvidovala ve velkém jiné národnosti.. všichni to odsoudili a nikdo nechtěl jít do otevřeného konfliktu v členitém terénu.. nezbylo nic jiného, než jim rozbít infrastrukturu a útočit ze vzduchu.. tam byla jediná výhoda aliance.. takže nemlž tady ty jeden filantrope... V Libyi máme také svůj problém, také se tam střetávala velmocenská politika západu a východu.. Nedělám si velké iluze, ale pamatuji si ještě příjezd rusáků do Prahy, jak rozstříleli muzeum v domnění, že to je vládní budova...Tak nepopuluj a drž se tématu nebo jdi do jiné diskuze...
      • Ale Alenko nepochopila. Vždy jde jak v detektivce kdo má s toho prospěch.Třeba jsi neodpověděla na nálety v naší republice a i v dalších zemích a statisících zabitých vlastně zavražděných . No nic nečekám odpověď a když bude tak bude v duchu "Andrew Schapiro".
        Jinak už Rusko není SSSR ale je to kapitalistická země se všemi důsledky které kapitalismus
        představuje.
  • to je dle našich pisálků jasný projev populismu *3*
    • vanhorne
      "Jak slíbil, tak učinil"
      Opilec a prolhany nactiutrhacny tvor.
  • josef.chmela
    Co dělá náš pan prezident - dobře dělá.
    Pan prezident Zeman udělal pro tuhle zemi jednu úžasnou věc. Dal naději lidem, kteří jsou životem odsouzení k práci, spotřebě, přežívání. Naději, že by mohlo být lépe. Že se jich někdo zastává, někdo za ně mluví a někdo se jim snaží pomoci.
    Jde o sociálně slabší lidi, důchodce, dělníky, proletariát a prekariát, městskou chudinu, nezaměstnané, opuštěné a staré lidi, maminy s dětmi, učitelky, úředníky, prodavačky, živnostníky. Normální lidi. Jsou to ti, kdo nemají v životě to štěstí, že mohou sedět v redakcích, mít vlastní firmy, řídit korporace, nebo zakládat start-upy. Jsou to lidé, kteří tohle neumí a možná ani nechtějí. Chtějí normální život, normální práci, svůj volný čas, rodinu, děti.
    Tihle lidé jsou solí země. Bez nich by žádná společnost nebyla. Pravdou je, že ve skrytu duše si ta druhá část společnosti, česká pseudo vyšší střední třída, pseudo buržousti, pseudo intelektuálové a pseudo tvůrci hodnot a systému těchto lidí neváží. Normální lidé nejsou cool. Jsou obyčejní. Nejsou jak z lifestylových magazínů. Nemají silné a inspirativní příběhy. A nejspíš o ně ani nestojí.
    Jejich hlas nebyl léta slyšet. Byli kolonkami ve výkazech. Jen statistikou, lidskými zdroji, hmota, určená ke zpracování.
    Proto i další volby vyhraje nad sešikovanými šiky v čele s Halíkem, Pithartem a Horáčkem. Normální lidé je totiž mají za nevolitelné šašky.
    • vanhorne
      "Tihle lidé jsou solí země"
      To pomateni mas od narozeni nebo jenom obcasny zachvat, ktery postizeneho nuti kecat jako svetoznamy opilec ?☺
    • Ubožácký žvást ovčáku - to jsi sesmolil sám nebo ti pomáhal nějaký rusácký pohunek z jejich pelešince v korunovační.
      NORMÁLNÍ lidé určitě nejsou voliči něčeho tak podlého, prolhaného, lidsky odporného, populisticky žvástavého jako je ten tvůj jakýsi ožralecký dem..ní klátící se obludnost zeman.
      • Tebe nikdo za normálního člověka nepočítá.
  • President dolních deseti miliónů takhle hájí jejich zájmy ....
    • Tím, že hájí takové vyžírky jako je Babiš?.. víš třeba taková EET je pouze pouťovou atrakcí, která má odvést pozornost právě od takových velkých ryb jako je třeba náš oblíbený Babiš... On nekrade... on len čerpá... třeba dotace.. ulevuje si na daních investičními pobídkami... třeba nakoupí dluhopisy, s kterými obchoduje pouze sám se sebou.. tak si představ, kdybys měl firmu, vydal bys dluhopisy, ale jen tolik, abys je koupil pouze sám pro sebe a tím sis ulevil od placení z výnosu těchto dluhopisů... tak prý to nějak funguje.. těžko to svádět na Kalouska.. on ten zákon byl schválen ještě dříve před Kalouskem..ale každý soudný člověk tuší, že to, co udělal Babiš s těmi dluhopisy je podle zákona možné, ale je to nemravné...a takový je náš ANTON HRABIŠ
      • Samozřejmě vím jak to je , bylo to míněno ironicky , a celé to s EET je jen zástěrka , je to totální průzkum trhu pro anofert za státní peníze , co víc si lze přát , zjistit které firmy nejlíp vydělávají a ty potom koupit nebo vytěsnit z trhu takový je plán , že státu EET nepřinese ani kačku nikoho nezajímá , o to tu přece ale vůbec nejde...
    • Nikoli, president pouze úplně dolních necelého 2,5 milionu, kteří si toho vožbrundu, lháře a sprosťáka zvolili.
  • Koukám Simone, že na tebe všichni serou..hi..hi..hi..hmm, blbče teplej
    • Zase tě straší nějaký Simon, chytráku studenej..hi..hi..hi..
      • Kobliho tepla.
  • To se dalo čekat. Na to obrázku jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet.

    Jak může neodpovědný, tj. nesvéprávný jedinec něco napadat ??? Jeho povinností je podepsat co se mu předloží a postěžovat si může tak akorát Ovčákovi. A když se mu to nelíbí tak ať táhne odkud přišel. Na Vysočinu.
    • Ne, ne, ne - proč takový krásný kout země české jako je Vysočina zahnojit nečím tak podlým, odporným, špinavským, prolhaně populisticky žvástavým jako je jakýsi rusácký poskok zeman. Je ať si ho pražáci nechají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit