Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Já myslím, že práce je docela dost. Jen je teď na úřadech taková sorta lidí, která prostě pracovat nepůjde, ať si je budeme pobízet jakkoliv. Systém nastavení sociálních dávek a podpory v České republice je fakt docela bizarní a tak se vůbec nedivím tomu, že se jisté sféře lidí na tom úřadu práce líbí. Já osobně jsem tam byl půl roku, když jsem přišel o práci v Covidu a fakt bych si to už nikdy nechtěl zopakovat. ;-) 

  • Jděte se léčit. Jste notorický lhář.
  • abych se tu nevysral. Jupíííí. S úctou váš věrný Bc. Kakanec, jako anonym, soudružka Pusinka, Noislam atd. Vždyť mě znáte *3*
  • Je zajímavé, že já ten správný třídní původ neměl a komunisti mně nic neztěžovali. Jak na střední, tak ani na obou VŠ jsem problémy neměl. Za problémy si každý může sám.
  • Na SŠ jsem studoval za peníze rodičů, přivydělat jsem si musel o prázdninách na brigádě. A i na VŠ jsem si musel vydělat. A ještě jsem se musel potýkat s komunisty, kteří mi stále házeli nějaké klacky pod nohy, Ještě že jsem měl ten "správný" rasový, pardon, třídní původ. Ten správný rasový původ potřebovali rodiče za "hnědého" Protektorátu, za rudého protektorátu mi stačil "správný" třídní původ. *2*
  • Tvoje vědomosti, znalosti a inteligence končí na úrovni dámských vložek.
  • To se to studovalo za peníze rodičů, že? Proto máš také tak zkreslené názory na zaměstnanost a na vše kolem. My, co jsme si museli na studia tvrdě vydělat, to vidíme trochu jinak a i jinak se chováme k ostatním lidem.
  • Na titul Ing. on nemá. On má pouze švidlkurz a nedokončené vzdělání Bc. Na titul Ing. by musel mít o 1000% více vědomostí. Podle pravopisu usuzuji, že je to blb s ukončenou 5. třídou ZŠ.
  • Já už mám dovolenou do konce života vybranou a teď dostávám dovolenkové prémie. A navíc pracuji normálně jako každý jiný. *2*
  • ...podle toho, jak píšete. Pravděpodobně vysokou školu nemáte, nebo jste dost chyběl. A na druhé straně, vzhledem k drahotě a co vše musí obyčejný člověk platit, tak těch 10.000,- je dost málo a nestačí ani na bydlení. Nežijeme v rozvojovém státě, ale v civilizaci. Nic víc, nic míň. *3*
  • tebe musi hrozne sr@t ze jako ing. beres sotva 15000 hrubeho pak kdyz vydis ze nekteri delnici berou 20ku mas hodne velkou depku co?
  • Ty jsi mimo,doufám,že nesedíš v senátu nebo parlamentu či vládě,protože od těchto orgánů padají stejné perly.Na to si vem hlupáka ,ale ne vyučeného lakýrníka.Nepleť si se zaučeným nebo rekvalifikovaným za tři dny.
  • Do vzdělání je třeba investovat prostředky, protože vzdělání je jednou z nejvyšších hodnot. Také jsem studoval za peníze rodičů, zatímco někteří moji vrstevníci už byli zaměstnaní a vydělávali peníze. Učebnice si lze vypůjčit, některé stojí za to, abych si je koupil a později je použil při opakování, slovníky jazyk, jež člověk ovládá by měly být součástí domácí knihovny. Normy by měl zajistit podnik jako prostředky nezbytné pro jeho činnost. Když uzavírám s podnikem dohodu, že mu budu prodávat svou práci, tak musím také posoudit nejen kolik mi bude podnik za práci platit, ale také zda a jaké podmínky mi pro práci vytvoří.
  • Máte pravdu,přesně to jsem měl v hlavě,když jsem byl pár let před důchodem hromadně demokraticky a svobodně propuštěn z práce po 43 letech práce velmi náročné a s banánem v ruce jsem šel na úřad práce vystát frontu.Měl jsem ssebou i toaleťák,abych se nepo.,když tento orgán nebyl schopen mi pomoci najít práci v oboru,ale pouze takovou,že náklady přesahují výdělek a jednou dokonce k rychlokvašenému podnikateli,který byl předseda ZO KSČ v podniku,co by tzv.dělnický kádr do r.1989, ironie byla,že jsem ho znal.Jen jsem zíral na jeho vytahovačné vejšplechty.
  • ha,ha,ha
  • já ti těch 280,-Kč na hodinu dám, ale plot chci mít očištěný, natřený základem a vrchní barvou a to kvalitní 0,7 kg za 300,-Kč (samozřejmě, že tu barvu si koupíš za své) a/nebo ještě jinak za celý plot ti dám 3000,- Kč a je mi jedno jak dlouho to budeš dělat (samozřejmě požaduji kvalitu jak je uvedeno výše) není to nijak velký plot 135 m2
  • Mám stejné zkušenosti z energetiky.Bohužel tady z komunistů přes noc podnikatelé,proto to tak dopadá.Mě stačilo,když jsem přijel po 20 letech do Drážďan a jenom jsem zíral.Bohužel Němci mají jinou mentalitu a tolik nekradou a nepodváději.Naše směrování bylo na východ a do Asie,kde se bez úplatků nedostaneš ani na WC.Stačí jenom hranice ze Slovenska na Ukrajinu.A to chce do EU.
  • Nemám ráda zbytečnou socialistickou práci.

    Proč bych měla vložky vyšívat když si je mohu za minutu koupit v každém krámě.
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Ano vazeny pratele problem neni v tom ze neni prace -te naopak je DOST!!! Socki jsou line to jsme jiz davno zde potvrdili ale hlavne maji NEHORAZNE naroky na mzdu!!! Chteli by mit takovy prachy jako mi co mame vysoky skoly a podnikame ale to NEJDE to si musi uvedomit!!! Z mizernym vzdelanim a pracovni moralkou ceskyho delnika je odpovidajici plat tak okolo tech 9000-10000Kc vic ne!!! *5*
  • Hm kupoval jss nekdy normy ucebnce atd? tedka co jsem nastoupl do nove firmy bych na vzdelani musel investovat vc nez tam za rok vydelam kolik stojej normy a ucebnce s popsem atd ... Tak jak tenhle kolotoc vyrest a zastavit? Nebylo by dobry kdyby je podnk koupil a dal je zamestnancum k nahlednuti? Nebylo by dobry kdyby zakladn informae podnik dodal? ehm???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit