Přejít na výpis diskuzí
Jak snížit nezaměstnanost? Jde to, i když vzniká málo pracovních míst
11.2.2015 | red
78 příspěvků
-
Lidi jsou ale nikdo je nezaplatí. Já ti ten plot natřu, chci však 280,- kč na hodinu. Jsi ochotný to dát? Nejsi. Tak si ho natři sám.
-
... třeba to tvé "rozodné" je nesmírně kouzelné, bezmozku :)))
... takové vemeno chce diskutovat o světové politice, neskutečné -
... jsi rozklepaný jak sulc a píšeš krávoviny, trosko, bože, pobavils mě jako dlouho nikdo :)))
-
Ukliď si sám, blbe s nedokončeným vzděláním. Můžeš si za to sám, že jsi bordelář.
-
... ale já se neurazil, vypatlaný blbe, chudák jako ty může tak urazit víčko od lahváče :)))
-
... jenom moula jako ty si myslí, že píše k tématu, chudáku, na to nikdy mít nebudeš :)))
-
... snažíš se, ale svou demenci nejsi sto zakrýt, balíku, udělal jsem z tebe úplného magora
-
No rozodné vic k tématu než tvoje tůpé uražení. Protože se na nic jiného nezmůžeš. Víc ti mozek nepobere.
-
... ubohost značné části českého národa je ve vidění neexistující vlastní výjimečnosti :)))
-
... máš ještě něco, co zde ještě žádný inteligent nenapsal, moulo?
-
jo jdeš, tak dobrý tak zase po 13 hodině až tě pusteji z družiny *1*
-
... přání otcem myšlenky primitiva :)))
-
Já bych ještě dodala - vyšší věk odchodu do důchodu...
Náš nejdražší domov důchodců = senát je toho důkazem. -
Už jdeš do školy nebo máš prázdniny? *1* *1*
-
... a z tebe udělat velitele vlaku, blbečku :)))
-
... tento blb potřebuje bydlet na Kamčatce :)))
-
ty potřebuješ bydlet třeba v okrese bruntál pak se předveď jak ti pujde sehnat práci. *7* *7*
-
Stačilo by neničit trh práce podhodnocováním.Vypakovat UKáčka SKáčka a podobné z republiky.
-
Pro vsecky prizivniky co berou davky by se mely zavezt poviny nuceny prace!!! Aby to nebylo jen tak prijt na urad a shrabnout prachy!!! Prace je plno co muzou delat -napr. uklizet u my luxusni vilky coz by bylo dobre i jako MOTIVACE aby nuzota videla co muze clovek mit kdyz je pracovity a vzdelany PODNIKATEL jako Bc. Jaroslav K.!!!
-
Nezaměstnanost lze snížit velmi jednoduše - změnou metodiky. Ostatně to už se děje několik let - změní se metodika a najednou nemáme reálnou nezaměstnanost 12%, ale jen 7%. A to už je v pořádku, pánové v Bruseli jsou spokojeni, protože EU prospívá *3*