Přejít na výpis diskuzí
Jak snížit nezaměstnanost? Jde to, i když vzniká málo pracovních míst
11.2.2015 | red
78 příspěvků
-
Dneska už je prakticky každé druhé místo dotační. Takže jak dojdou peníze z EU a UP, tak jste na dlažbě, ať se Vám to líbí nebo nelíbí!Pokud se budeme pořád dokola na někoho spoléhat, tak to tady vzkvétat nebude.
-
Snížit počet cikánů na soc. dávkách tím, že se jim nabídne odchod do zahraničí, tam, kde koláče lítají ještě více a rychleji samy do jejich věčně nenajezených krků. Třeba Švédsko.
Tím se uvolní 50 mld. co stojí živení těchto makačenků a bude se moci zvednout minimální mzda, zavedou se programy podporu podnikání a vytváření nových pracovních míst. -
-
... navrhuji, abys osoul*žil všechny cikánky, aby se nepoznalo na potomcích, kam patří :)))
-
-
jednoduchých řešení je jistě mnoho ,například nezvyšovat důchodový věk ,nebo zvýšit minimální mzdu ideálně počítanou z celorepublikového průměru ,ale pro mě by bylo nejzajímavější kdyby se snížil počet pracovních hodin v 21století kdy za nás vše dělají stroje se o ten zlomek zbylé práce přece můžeme podělit ,takže navrhuji místo dnes standartní dvanáctihodinové šichty dvě pětihodinový :-))
-
-
Asi tak nějak- je zde mnoho zodpovědných a na psychiku náročných povolání, kde se pracuje na 12 hod směny-zdravotní sestry, těžký průmysl-hutě apod. Po 40 letech těžké práce v prachu, smradu by snad mohli jít do důchodu, ne?
Obnovit částečně voj. základní službu, kde se mnozí v kursech mohou připravit také profesně.
No, neberte to za "služné" 90 Kč. (Mínus 5 Kč za Rudé Právo a Obranu Lidu).
-
-
ha,ha,ha
-
abych se tu nevysral. Jupíííí. S úctou váš věrný Bc. Kakanec, jako anonym, soudružka Pusinka, Noislam atd. Vždyť mě znáte *3*
-
-
Jděte se léčit. Jste notorický lhář.
-
-
Krásná holka jako já vždycky mužského sponzora najde,. *14*
Stačilo by kdyby zrušila sociální politiku která zvýhodnuje ty kteří pracovat nechtějí
a žijí jen z dělání dětí. Minimální mzda by měla být větší než dávka.
aby se vyplatilo pracovat a ne žít na podpoře.
Jenže k tomu vlády nemají odvahu protože by jim to ubralo volební podporu. -
-
Prostitutka? *3*
-
No jo ale každej nemá žaludek na to, být nádražní coura jako ty *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Ano vazeny pratele problem neni v tom ze neni prace -te naopak je DOST!!! Socki jsou line to jsme jiz davno zde potvrdili ale hlavne maji NEHORAZNE naroky na mzdu!!! Chteli by mit takovy prachy jako mi co mame vysoky skoly a podnikame ale to NEJDE to si musi uvedomit!!! Z mizernym vzdelanim a pracovni moralkou ceskyho delnika je odpovidajici plat tak okolo tech 9000-10000Kc vic ne!!! *5*
-
-
...podle toho, jak píšete. Pravděpodobně vysokou školu nemáte, nebo jste dost chyběl. A na druhé straně, vzhledem k drahotě a co vše musí obyčejný člověk platit, tak těch 10.000,- je dost málo a nestačí ani na bydlení. Nežijeme v rozvojovém státě, ale v civilizaci. Nic víc, nic míň. *3*
-
tebe musi hrozne sr@t ze jako ing. beres sotva 15000 hrubeho pak kdyz vydis ze nekteri delnici berou 20ku mas hodne velkou depku co?
-
-
Na titul Ing. on nemá. On má pouze švidlkurz a nedokončené vzdělání Bc. Na titul Ing. by musel mít o 1000% více vědomostí. Podle pravopisu usuzuji, že je to blb s ukončenou 5. třídou ZŠ.
-
-
-
Jdete makat holoto lina -prace je vsude PLNO!!! Jenze levicovi nefachcenka maji MILION vymluv - to nechci delat to bych musel daleko dojizdet to je malo penez atd.atd.!!!
-
-
Já už mám dovolenou do konce života vybranou a teď dostávám dovolenkové prémie. A navíc pracuji normálně jako každý jiný. *2*
-
Co kdyz te sef vyhodi za to ze znas vic nez on? To je v poradku?
-
já už 6 let nemusím *1*
-
-
Já myslím, že práce je docela dost. Jen je teď na úřadech taková sorta lidí, která prostě pracovat nepůjde, ať si je budeme pobízet jakkoliv. Systém nastavení sociálních dávek a podpory v České republice je fakt docela bizarní a tak se vůbec nedivím tomu, že se jisté sféře lidí na tom úřadu práce líbí. Já osobně jsem tam byl půl roku, když jsem přišel o práci v Covidu a fakt bych si to už nikdy nechtěl zopakovat. ;-)
-
chcete slyset vo trojuhelnikovejch voknech??!!! ne???!!!! stejne vas s tim budu furt vobsiirat neeee???!!!! a furt vam budu povídat vo trojuhelnikovejch voknec a a ulozenii odpadu a pak zase budu mlejt a furt vam budu ukazovat trojuhelnikovy vokna a blábolit a blábolit a kaslu na vas protože vam dluzim peníze!!!! a prijdu zase a hned vam budu něco povídat vo trojuhelnikovejch voknech a tak vam to zatelefonuju z telefonního cisla!!!! 773609225