Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    chyběls nám už jsme komplet... *1*
  • buzeranti a úchylové všech zemí vyližte nám (_!_) *11*
  • ... nula bodů :)))
  • Báseň o myslivečkovi

Švarný mysliveček
    Přišel o věneček
    Ach ouvej jak to bolí
    Už se mi řiť
    Nikdy nezahojí
    .
  • ... to si piš :)))
  • Vždyť ta říkanka je docela zábavná.
  • Cenzura přitvrzuje. Jen jsem k tomuto článku chtěl položit dotaz jeho autorce, jak může sněžný pluh přejet letadlo. Bohužel mně to zásahem cenzora umožněno nebylo.
  • ... rej puberťáků :)))
  • v tom má prsty CIA
  • MO Stropnický plánuje vytvořit z našich žoldáků nové komando rychlého úderu zvané Haššišáni.
  • V pomocné tě puso tuto říkanku učit nemohli to je logický *3*
  • mne jo - a tebe?
  • v pomocné?
  • A co když naši hrdinové z Afganistánu opravdu kšeftují s hašišem,Toť otázka!!!
  • neštěstí při kterém zahynul jediný pasažér Christophe de Margerie je boj klanu Rockefellerů (FED) s Rotchildy (zlato).

Před pár měsíci zahynul v lehkém letadle pravnuk Rockefellera - Richard Rockefeller. Zahynul za podobných okolnosti. Jeho letadlo při startu zavadilo křídlem o korunu stromu.
    Dnes přišla odpověď - zabili vojáka Rotchildů, přítelé Ruska.

Jak v prvním, tak i ve druhém případě je málo video a foto z míst nehody. Proto to více vypadá na vzkaz elitám.........

Více zde: http://leva-net.webnode.cz/kniha-navstev/
  • dalajláma v lomu láme slámu tuto říkanku nás učili ve škole za tzv "Normalizace"*1*
  • K článku
    Rusové přejeli sněžným pluhem vlastního spojence mohou psát jen registrovaní
    registrujte se *3*
  • ... od tebe to je pocta, primitive :)))
  • ... kdo o absenci sexu dlí,.................. :)))
  • knedla černochová má absenci sexu proto tak fňuká nikdo ji nechce protože zapáchá
    agresivním potem *11* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit