Přejít na výpis diskuzí
Jak Stropnický 'plivl vojákům do tváře'
21.10.2014 | Lukáš Vincourek
150 příspěvků
-
bože byla to role né politické prohlášení
-
Politika je špína, tam musíte počítat s tím, že vám občas někdo vyleje na hlavu kýbl fekálijí!!!
-
-
... ještě ty f. tak umět správně napsat, že :)))
-
-
*1* no když se lijí z kýble, tak jsou to fekálije *1*
-
-
-
Nikdy jsem nesouhlasil aby komediant - herec - byl ministrem obrany. Jak říkám, dneska je to všude samý odborník a proto to taky tak vše vypadá. Na druhé straně de*ilní Kalousek a spol by měli odlišovat co je fikce a co realita a měli by se zajímat hlavně o to, jak co nejméně ve svých funkcích škodit lidem. A Kalousek a pravicová klika škodí lidem již více než 20 let.
-
-
Tady máte jasnou spolupráci socanů s modrou mafií. Tyhle hloupé modré srračky jsou toho důkazem.
Pane Stropnický velká trpělivost Vám zřejmě nechybí !Modráci mezi socany se prozradili! -
... to ty jsi poklad lidstva :)))
-
-
Oba dva kritikové jsou podle životopisů brutálním prodejem svojí pracovní síly ve zodpovědné funkci hmotných plnění nepolíbení. Kromě toho jim vojna rozhodně nehrozí a nemají ani žádný adekvátní zážitek, zkušenost. Jsou nedospělí. Naivně věří i scénáři detektivky... Ať laskavě drží hubu a neříkají nám, co si máme myslet, natož aby zdržovali sněmovnu prkotinami. Profesionální politici mi připomínají profesionální revolucionáře za socíku. Hrají si na spasitele před něčím, co nehrozí. Evidentně se jen zviditelňují. Zapomínají, že býti zvolen nevytvoří žádnou přidanou hodnotu. Přesto to je jejich životní snaha; jejich řeči fakt nejsou koksovatelné.
-
Všichni herci jsou většinou i bohémové a ty nemaj v politice co dělat.Vemte třeba Kubišovou s Potměšilem a jejich petici proti Zemanovi.A´t si seděj mezi svejma a nekafraj do politiky!
A kdo je vlastně bohém? http://cs.wikipedia.org/wiki/Bohémství
Přesně to na ně pasuje!!!!! -
-
... jdi mezi své, kašpare :)))
-
-
Babiš ke svým penězům přišel díky nadstandardním vztahům se státem a dnes ukazuje, že dobrým ekonomem pro vedení státní pokladny rozhodně není. Jsem přesvědčen, že politik nemá mít v majetku média, nemá mít své peníze jen díky neopodstatněné státní podpoře a nemá to být STBák. Mnohé je samozřejmě na posouzení voličů, ale důvod, proč se na takové věci upozorňuje je přirozeně ten, že si voliči patrně neuvědomují, jaké ohrožení demokracie něco takového v sobě skrývá.
-
kdyz natocil forman o hasicich film hori ma panenko.tak se ozvala potrefena husa.to same je s vojakama....hamacek je bolsevicky hlupacek bez mozku..armada je k nicemu akorat stoji penize.meli by jsme ji zrusit.je na ho.no.....
-
No ono opravdu.Kdo to v Evropě má.Veřejný činitel.Ministr seriozního úřadu(snad)a neodpustí si ty herecké hrátky.Proč si to nedovolil,když byl v diplomacii.Ale?Ona ta parlamentní diskuse opravdu kopíruje úroveň toho úřadu a potažmu našeho státu.Musíme si uvědomit,že ti lidé většinově na nic víc nemají.Zase jenom další důsledek toho zatraceného volebního zákona,který je primární příčinou proč normální lidi nechodí k volbám.
-
K článku
Rusové přejeli sněžným pluhem vlastního spojence mohou psát jen registrovaní
registrujte se *3* -
-
Cenzura přitvrzuje. Jen jsem k tomuto článku chtěl položit dotaz jeho autorce, jak může sněžný pluh přejet letadlo. Bohužel mně to zásahem cenzora umožněno nebylo.
-
v tom má prsty CIA
-
-
Vždy když se Moskalům něco sere, svede se na CIA! Byls v Moskvě, viděls ten ordnung?
-
-
-
neštěstí při kterém zahynul jediný pasažér Christophe de Margerie je boj klanu Rockefellerů (FED) s Rotchildy (zlato).
Před pár měsíci zahynul v lehkém letadle pravnuk Rockefellera - Richard Rockefeller. Zahynul za podobných okolnosti. Jeho letadlo při startu zavadilo křídlem o korunu stromu.
Dnes přišla odpověď - zabili vojáka Rotchildů, přítelé Ruska.
Jak v prvním, tak i ve druhém případě je málo video a foto z míst nehody. Proto to více vypadá na vzkaz elitám.........
Více zde: http://leva-net.webnode.cz/kniha-navstev/