Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    největší škodu tam páchá Šabadabababa... zatím se jí pouze dařilo úspěšně šikanovat normální lidi a podporovat škodiče... křeček jedinej relativně rozumnej člověk

  • Krecku, radeji si uzij duchodu a neotravuj.

  • Cenzor Tiscali zde s impertinencí sobě vlastní potírá svobodu slova. Proto budu používat všechny možné legální mechanismy k tomu, aby cenzor Tiscali byl umravněn a pochopil, že stále ještě žijeme v právním státě, že stále ještě nemůže bezostyšně a bez následků uplatňovat svoji chorobnou libovůli.

  • To jméno figuruje už pěknou řádku let mezi netáhly.😠

  • dzixy
    Zástupce ombudsmana by měl mít více sebereflexe. V jeho věku, i když je mentálně v pohodě, by si měl již užívat zaslouženého důchodu. Kdyby byl mladší fandil bych mu, protože když říká, že " Úřad veřejného ochránce práv nepoškozuji já, na dno ho přivedla Šabatová, tvrdí Křeček" tak má svatou pravdu. Jistě být ombudsmanem on, úřad by tolik chyb nenadělal. Ale věkem, i když značnými znalostmi a zkušeností,a u něj věkem dosti pokročilým, se dnes nedá toho mnoho získat. Měl by jít již na odpočinek rozjímat své dosavadní zdary a nezdary. Doufám k tomu dojde i sám.
  • Pozor! Tento šmejd Křeček má jednovaječné dvojče. Po plyšáku oba bratři skupovávali byty a se starými osobami a počkali si, až dotyčný(dotyčná) zemře a byty jim padaly do klína. Zatím ty dva nikdo nepotrestal, ale bylo by to

    potřeba!!!! Na poslední soud není potřeba čekat...i když mají v pekle oba místo rezervované!!!!

    • dzixy
      Nevidím nic divného na tom, když někdo kupuje byty, kde ještě žijí důchodci. Jiné by bylo, pokud by jim noví majitelé bytů vyměřovali nekřesťanské nájmy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit