Přejít na výpis diskuzí
Jak zahnat Babiše zpět do hlubin Agrofertu: Návod by byl, najdou se i lidi?
13.10.2016 | Tomáš Chalupa
188 příspěvků
-
jsem prostě takovej....
novorosijec Stojan Jakotyč *3* -
Jo, jo vím, povídá se to tu.
-
dík, chceš ho ukázat ? mám ho jako nohu od stolu ?
-
jsi prostě dobrej *3*
-
Dávám teploušovi Gayínkojc o5 naprdel, je to znát!!!
JUCHJUCH !!! -
díky *3*
-
54 % tupých voličských ovcí zblblých Stbákem Zavadilem. Při příštích volbách už bude doživotně deponován v protialkoholní léčebně.
PCHE !!! -
přééééésně
Paroubek na Hrááááád
YEAH !!! -
http://1url.cz/VtNXr ..tož tak. *6*
-
dearputin.com *9*
-
Chtěl bych mít s BTW dítě, malého komsomolce *13*
-
pan prezident ing. Miloš Zeman byl zvolen drtivou většinou občanů ČR a příští volby to bude dvakrát tolik
PCHE !!! -
Je 8 pryč, neměl by teplouš Semjon Gayínek skočit zase do pyjama blbce pitomečků???
CHICHI !!! -
k noze a zagájínkuj Šaryku *15*
-
potkala, co sajmon
-
táhni ty smradlavej rusáku, všem jsi tu pro smích
-
OK, co tam máš dál ty řídká stolice ?
-
blbečku ? i ty internetovej hrdino, potkal bych tě a byl bys hodný jako štěňátko *3*
-
Chlapče... to není o úspěchu č i neúspěchu... když byli jiní politici takto úspěšní, tak je často a někdy i právem nazývali zloději... Babiš je v takovém střetu zájmu., o kterém se neuvažujícím človíčkovi ani nezdá....... špičkoví a světoví ekonomové na otázku, jak se nastartovává růst ekonomiky, tak řekli, že kdyby to z nich někdo věděl, tak mají Nobelovku za ekonomii... on ten růst, mrcha, tak si jde svoji cestou... je to jeden ze znaků kapitalismu... cyklicky se střídající růst s krizí... tak je to i s Babišem... je u toho nazaslouženě a čistě náhodou. Kdyby se Nečasovi nesplašily hormony, tak, by růst zastihl i je... V době růstu zbývá i na střední a tu další třídu... kdežto v dobách krize velmi často bohatnou ti největší... je s podivem, jak Babišově firmě roste zisk, i když , rozuměj Babiš, je fyzicky ve svých firmách nepřítomný... není to zarážející... Mně je to jasné ... vytváří si pro sebe a svoje firmy prostor, tak aby měl přístup k veřejným zakázkám a dotacím.... takto má úplně jiné jako ministr financí a budoucí premier vyjednávací možnosti a servilita česká je velmi známá...
-
Na rozdíl o tebe. Typický ovčan - bureš.